- Nem tiltották be a Teslát Kaliforniában, Robotaxival ünnepelt a márka
- Apró változásokkal, elődjénél jobb áron kezd a Google Pixel 10a
- Visszatért a Snapdragonhoz az Infinix, itt a Note 60 és Note 60 Pro
- Esélyes, hogy drágul a Nothing Phone (4a) széria
- Lelkiismeret-furdalás nélkül zabálhatod a süteményt a Galaxy S26-tal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Huawei Pura 80 Pro – a másik zsebbe
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Apró változásokkal, elődjénél jobb áron kezd a Google Pixel 10a
- Esélyes, hogy drágul a Nothing Phone (4a) széria
- Yettel topik
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bali27
addikt
pl amit a mulkor mondtam hogy 1-2 flashes lejászókor pl az egeszsegesfejbor (nem mindenben osztom a nézetüket, csak a zenéjük tetszik) oldalán az istenért sem akart menni a zene. (igaz 3 napja van fent a FF, meg régebben kipróbáltam) Ezt is nézd meg szerintem.. Ha nem zárkózol el mástól.. kiv vagyok a véleményedre.. Ebből is kiadtak uat. [link]
A tesztek relativ dolgok lehetnek, mert én meg mindenhol az Operát láttam gyorsabbnak.. És lehet hoghy csak azt szoktem meg stb, de a 3as FF is nemmondom h lassabb de valahogy most még furának tünik hozzá képest.. Olyan mintha az O stabilabb, vagy ugy jobban összerakott lenne.. De lehet h csak a szebb skinek miatt érzi ugy az ember...
Viszont O ba is lett(régibe érdekes módon nem volt
) hiba,(1-2 oldal kezelése + jelszókezelését is elkurták) uh ezért menekültem a FF hoz..
Akkor első a flashes dolog. A memória indokolatlan megnövekedéét még nem néztem. Vagy csak nem vettem észre.. Van elég ram a gépben.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- KÉSZLETKISÖPRÉSI UltraAkcióóó! MacBook Air M4 16GB 256GB Garancia - több színben!
- Apple iPhone 13 mini 256GB Pink használt, szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4270, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A05 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) hiba,(1-2 oldal kezelése + jelszókezelését is elkurták) uh ezért menekültem a FF hoz..
KAMI911