- A Dreame három okostelefont mutatott meg Lengyelországban
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Sony bemutatta eddigi legjobb zajszűrős fülhallgatóját, itt a WF-1000XM6
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Itt a Google Pixel 10a EU-s energiacímkéje
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- A világ aktív okostelefonjainak negyede iPhone, ötöde Galaxy
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bali27
addikt
pl amit a mulkor mondtam hogy 1-2 flashes lejászókor pl az egeszsegesfejbor (nem mindenben osztom a nézetüket, csak a zenéjük tetszik) oldalán az istenért sem akart menni a zene. (igaz 3 napja van fent a FF, meg régebben kipróbáltam) Ezt is nézd meg szerintem.. Ha nem zárkózol el mástól.. kiv vagyok a véleményedre.. Ebből is kiadtak uat. [link]
A tesztek relativ dolgok lehetnek, mert én meg mindenhol az Operát láttam gyorsabbnak.. És lehet hoghy csak azt szoktem meg stb, de a 3as FF is nemmondom h lassabb de valahogy most még furának tünik hozzá képest.. Olyan mintha az O stabilabb, vagy ugy jobban összerakott lenne.. De lehet h csak a szebb skinek miatt érzi ugy az ember...
Viszont O ba is lett(régibe érdekes módon nem volt
) hiba,(1-2 oldal kezelése + jelszókezelését is elkurták) uh ezért menekültem a FF hoz..
Akkor első a flashes dolog. A memória indokolatlan megnövekedéét még nem néztem. Vagy csak nem vettem észre.. Van elég ram a gépben.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Mini PC
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A Dreame három okostelefont mutatott meg Lengyelországban
- Milyen házat vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Okos Otthon / Smart Home
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Viccrovat
- További aktív témák...
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- IT Megoldások és szolgáltatások
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- iPhone 17 Pro MAX 256 GB Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Számlás
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3984, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4231
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
) hiba,(1-2 oldal kezelése + jelszókezelését is elkurták) uh ezért menekültem a FF hoz..
KAMI911