Hirdetés
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Neked tükröt, az iPhone Airnek emléket állít a Realme
- Soundcore Sleep A30 - a hosszú házasság titka
- Honor Magic V2 - origami
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Google Pixel topik
- Az órádnál fogva vezet nyomra az új Apple AirTag
- Yettel topik
- Apple iPhone 6s - Nyomás utána!
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
Mivel az Opera futtatása közben valamiért folyamatosan írt az SSD-mre a System rendszerfolyamat (érdekes anomália), így átálltam FireFox-ra, de sajnos hamar eszembejutott, hogy miért imádtam és cseréltem néhány éve Opera-ra (FireFox-ról).
Valamiért nincs szkronban a grafikus renderer a monitorfrissítéssel, vagy nem elég jó a teljesítmény a 60fps-hez. Ha görgetem az oldalakat, akkor nem tökéletesen simán és finoman mennek, hanem véletlenszerűen ugrálnak, akadoznak. Mint mikor egy videójátékban kikapcsolom a V-sync-et vagy még inkább, ha stabil 60 fps-ről hirtelen visszaesik a képkockasebesség és megakadni látszik a mozgás párszor 16.6ms erejéig.
Mit lehetne ezzel tenni?
Túlélem azt is, ha napi 100-200Gb írást kap az SSD (bírja az jópár éven át úgy is), de valahogy mégis feleslegesnek érzem. Sőt, oldalbetöltésben most gyorsabbnak is tűnik a FireFox (talán mert valamitől bugosan is fut nálam az Opera, ha ennyi lemezműveletet generál), ami még egy ok, hogy most megtartsam, ha már cseréltem. De ez a darabos görgetés zavaró (az Opera sem volt mindig ilyen jó, mint ma, valamikor a hardware gyorsítás kezdeti időszakában lett sima a görgetés).Mindkét böngészú esetén autoupdate-es stable verziókról beszélünk.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Tőzsde és gazdaság
- Hardcore café
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Bittorrent topik
- Megkezdte az idei cicaharcot az AMD és az Intel
- EAFC 26
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- SzoftverPremium.hu
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G7S28BG700EP 28 144Hz IPS4K 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ könyv: Gloviczki Zoltán - A holnapután iskolája
- 153 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3685
- Apple iPhone 13 Pro Max /128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:83%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
KAMI911