Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- Mobil flották
- Stílussal és friss szenzorokkal futott be a Huawei Watch GT 5
- One mobilszolgáltatások
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Voice24
őstag
Hali!
Kérdésem lenne a mostanában tapasztalt dolgokkal kapcsolatban, hogy más is járt már így, vagy csak nálam állítódott el valami?
Arról van szó, hogy néhány hete eléggé önállósította magát a Mozilla. Több különféle oldal esetén is, mindenféle kattintás vagy egyéb művelet nélkül egyszer csak egy új ablakban feldob egy online játék ajánlást. Arról az oldalról jön, amin éppen vagyok, mert ott van kicsiben, de nem kattintok rá (bolond lennék) és semmi egyebet nem teszek. Mégis néhány másodperc elteltével jön az új ablak a reklámmal.
A másik, amit szintén mostanában vettem észre, hogy furcsán reagál dolgokra. Például a "vissza" gombra gyakran akár két oldalt is visszamegy (nem az egér a gond, mert többel is ugyanez a helyzet), vagy pl. a "vissza" gombra nem hajlandó tényleg visszalépni, hanem az adott oldalt frissíti újra és újra.
Lehet, hogy én vagyok balfék, de ezek a jelenségek régebben nem voltak.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- ÚJÉVI AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A16 2024 FA607NUG Gamer notebook - R7 7445HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4332
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
KAMI911