- OnePlus 15 - van plusz energia
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steelmanus
addikt
Jonak mondod, felette vagyok mar joval az 5.x-nek
DOS + Windows 3.0 volt az elso es a W7 lesz a utolso mert itt mar befejeztem, mert meguntam az MS huzasait, a W8 meg betette a kaput vegleg, az irodai alkalmazasairol mar nem is beszelek, mert nem ertem hogy miert kell tobb mint 1 Gb egy iradai cuccnak. Ugyan ez a helyzet a bongeszoivel is, sosem hasznaltam mert mindig a konkurencia jobb volt mint az IE sot meg a Maxton-al sem volt az igazi. Az FF-et is rogton elkezdtem hasznalni ha jol emlekszem 0.9x beta volt mert akkor meg az Opera bongeszo volt, levelezesre pedig mindig profi levelezot hasznaltam akarcsak ma, mert celszoftvert kell hasznalni, nem pedig a mindent egyben, mert azok hibrid fejlesztesek mindig valamelyik osszetevo mukodesenek a rovasara mennek. Akarcsak a virusirtok.
Az IE-re sosem lesz adblock, mert nem engedik, kovetik a sajat fejukbe vett megoldasaikat, csak egy par, V C++ regen lehetet latni hogy meben fejlesztettek nemely jatekot mert nagyon lassu volt es eroforras igenyes, MS Java hat igen remek volt, .Net X igen bele kell drotozni az op.rendszerbe es kell egy fontos partner AMD CCC es maris hianyozni fog, mikozben a jatekok nem igenylik, a Libre sem, nameg a sok itt fel nem sorolt program.
SilverLight? Mi lett vele, befejeztek a fejleszteset.
Az pedig hogy egy oldalon a lejatszast az IE-hez kotik az az oldal szegyene.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Autós topik
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- Tőzsde és gazdaság
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Elektromos autók - motorok
- CPU léghűtés kibeszélő
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- ÚJ 20 méteres LED szalag adapterrel és távirányítóval eladó
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4474, 100% AKKSI
- Apple iPad Air 5.Gen 64GB 100% (1év Garancia)
- Ventilátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon!
- FANTASZTIKUS áron eladó dobozos új Hp Laptop 17 /Ryzen 7-7730U/16 GB RAM /512 SSD/FHD/IPS/Garancia/
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
DOS + Windows 3.0 volt az elso es a W7 lesz a utolso mert itt mar befejeztem, mert meguntam az MS huzasait, a W8 meg betette a kaput vegleg, az irodai alkalmazasairol mar nem is beszelek, mert nem ertem hogy miert kell tobb mint 1 Gb egy iradai cuccnak. Ugyan ez a helyzet a bongeszoivel is, sosem hasznaltam mert mindig a konkurencia jobb volt mint az IE sot meg a Maxton-al sem volt az igazi. Az FF-et is rogton elkezdtem hasznalni ha jol emlekszem 0.9x beta volt mert akkor meg az Opera bongeszo volt, levelezesre pedig mindig profi levelezot hasznaltam akarcsak ma, mert celszoftvert kell hasznalni, nem pedig a mindent egyben, mert azok hibrid fejlesztesek mindig valamelyik osszetevo mukodesenek a rovasara mennek. Akarcsak a virusirtok.
KAMI911