- Mobil flották
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Motoros topik
Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Mosquito-
őstag
válasz
Something_ #79177 üzenetére
-
-Mosquito-
őstag
válasz
CyberPunk666 #79158 üzenetére
Egyszer menj már el az Euromotorba és kérdezz rá erre a 4-5 évre.. Túl bonyolítjátok ezt is. [link]
-
-Mosquito-
őstag
válasz
Darko_addict #79134 üzenetére
Nem árulni szeretné hanem eladni. Talán egyszerűbb az eladót kérdezni.
-
-Mosquito-
őstag
válasz
Topiccsendőr #78798 üzenetére
Egy amatőr/kezdő első motoros mikor fogja azt észre venni?
A többség megveszi a motort és használja. Majd az idő múlásával esetleg látja/olvassa milyen a Wilbers,Hyperpro stb majd meghallja, hogy mennyibe kerül és a nagy %-uk le is mond róla,mert jól van az úgy.
-
-Mosquito-
őstag
válasz
Topiccsendőr #78789 üzenetére
Értem én, csak ennyire fosxar azért csak nem lehet a gyári. Van erre kerete akkor cserélje le,oszt majd jól körbemotoroz.
\Pszt, én is lecseréltem már. \
Polimorf :
Első telókban is cseréltél olajat?
-
-Mosquito-
őstag
válasz
CyberPunk666 #78775 üzenetére
Jah', hogy még egy métert sem mentél vele. Majd ha elkezeded használni és lesz talán némi tapasztalatod akkor tekergesd. Mindenkinek más és más a helyes/jó beállítás.
Első rugó kb 40eft+szerelés, hátsó rugó ~40eft,komplett rugós tag ~100eft+szerelés. Ezt minek is akarod egy ilyen erőgépen?
Persu:
Valljuk be, lehet rugó csere nélkül is élni. Igen, hasznos/jó dolog egy ilyen csere de még 1métert nem ment vele. Így viszonyítási alapja sincs.
-
-Mosquito-
őstag
válasz
CyberPunk666 #78772 üzenetére
Milyenek érezted?
-
-Mosquito-
őstag
válasz
rtitusz #78666 üzenetére
Néztem a Transalpot 17db,GS még szerényebb a kínálat. Dl van rogyásig eladó. 1M környékén ki lehet fogni nem leharcolt gépet is. Túrázni nagyobb távokat akarsz megtenni vele akkor egy jól felszerelt példány kellene nézni,vagy egy alap modellt amit majd idővel fejlesztesz.
-
-Mosquito-
őstag
válasz
Something_ #78648 üzenetére
Lottóznod kéne.
-
-Mosquito-
őstag
Ebből előfizetés lesz..
-
-Mosquito-
őstag
válasz
Topiccsendőr #78609 üzenetére
Reméljük nem az épített Dukin amit tavaly linkeltem és a kiállításon is ki lesz téve. Másik meg egy Suzuki Srad 600. Az a "bibi" , hogy ritkán és keveset motorozik.
-
-Mosquito-
őstag
válasz
Topiccsendőr #78600 üzenetére
Estére ki szokott derülni, hogy ki a puding.
-
-Mosquito-
őstag
válasz
CyberPunk666 #78586 üzenetére
Nem mondanám kényelmesnek (relatív) egy túra/enduro után na meg a kb 350-400kg-al küzdeni ki tudja milyen "utakon".
-
-Mosquito-
őstag
válasz
#79335424 #78573 üzenetére
Ne a chopperes fejeddel gondolkozzál,hogy 50km-ént minden kúton magállsz cigi, Kv-zni.
Egy nap 24h-ból áll, ha menni kell akkor menni kell,akár éjjel/hajnal is. Tavasszal megyünk Mostarba oda min. 700km. Következő nap Dubrovnik,Kotor öböl 400km. Szóval az ilyen napi 200km bagatel. (Jön velünk egy sportmotoros is,reméljük bírni fogja.
)
-
-Mosquito-
őstag
válasz
Bogyó bá' #78522 üzenetére
Tanulja meg kicserélni,ennyi.
V.Styker:
Van kifejezetten motoros erősítettet izzószál van benne. Általában az 1db kerül annyiba mint a 2 db-os.[link] El kell dönteni mit szeretnél. Nagyobb fényerő esetleg hamarabb kiégő izzó vagy stapa kivitelt minimálisan jobb fényerő és/vagy nagyobb fényerő de azt meg kell fizetni.
-
-Mosquito-
őstag
-
-Mosquito-
őstag
Azért van érezhető különbség szárazon is. Egy szar merev gumival nem lehet úgy döntögetni mint egy jobb/nagyobb tudású gumival.
Persu:
PR3, PR3, Pirelli Scorpion Trail 2,ezek vízen is jól teljesítő teszt győztes túra gumik. Motorrevűben megtalálhatóak a tesztek. Egy sport-túra gumi teszt kellene de az nehezen kivitelezhető szerintem. Amúgy én nem sok sportmotorst láttam még esőben menni közúton.
Dobsinán a buszmegállóba szoktak beállni amikor esik/szakad. Szoktunk nekik integetni. 😂
-
-Mosquito-
őstag
válasz
Topiccsendőr #78396 üzenetére
Te, figyi má' van még ebből a cuccból???
-
-
-Mosquito-
őstag
válasz
runner 125 #78188 üzenetére
Én teli fehérben hagynám.
A tetejére majd fóliát tegyél. Tuti össze fogod rugdosni fel/le szállásnál.
-
-Mosquito-
őstag
-
-Mosquito-
őstag
válasz
Topiccsendőr #77716 üzenetére
Leszek a manager.
-
-Mosquito-
őstag
válasz
Topiccsendőr #77693 üzenetére
Érthető, tudás nélkül az új modellekhez hülye lehetsz.
-
-Mosquito-
őstag
válasz
runner 125 #77687 üzenetére
Én nem védem se nem ajnározom! Viszont egy márkaszervizben mikor látnál egy videós bemutatót ahol puzzleban van a motor,amit szétszed megmér megjavítja stb stb. Még mindig jobb,amikor otthon tudás nélkül nekiáll az ember "szerelni" .
Persu:
Biztos,ezt nem vitatom.
Kérdés,ha már itt tartunk. Pl egy márkaszervizben a szerelő megy/jár/küldik továbbképzésre? -
-Mosquito-
őstag
válasz
CyberPunk666 #77522 üzenetére
Igen voltam de a Hungaroringos tréningen. [link] Hasznos, lehet tanulni belőle. Motor kezelése,fékezési/kikerülési gyakorlatok,helyes tekintet,egyensúly/helyezkedés a motoron stb. Tavasszal megint megyek de akkor már a tempó csomag lesz azt hiszem. Esni fog akkor dagonya lesz, ha sajnálod a ruhádat akkor válasz egy másik időpontot. Kérdezz rá mit adnak nem adnak. Jó tanács ne izomból/erőből csináld az elején mert hamar el fogsz fáradni a végére.
-
-Mosquito-
őstag
válasz
CyberPunk666 #77517 üzenetére
Rétegesen öltözkodj mert meg fogsz izzadni. A tempó kicsi viszont dolgozni kell a motoron. Olyan motoros szerkóban menj amiért nem kár, ha sáros lesz vagy ha esetleg elesel. Pót ruházat sem baj ha viszel és hosszú szárú csizma sem árt.
-
-
-Mosquito-
őstag
válasz
Topiccsendőr #77401 üzenetére
Rossz koncepció,kár belé. Ricinust vigyél. Azt Pécstől 20km erdős részén adjál neki. Na az élvezetes pörgős videó lesz meglásd..
-
-Mosquito-
őstag
Bolondok de nagy kaland lehetett.
[link]
-
-Mosquito-
őstag
válasz
Topiccsendőr #77304 üzenetére
-
-Mosquito-
őstag
válasz
runner 125 #77172 üzenetére
Lesz majd nagy fordulat, ha meglesz az enduro géped.
-
-Mosquito-
őstag
válasz
runner 125 #77162 üzenetére
Én pl nem motorozom eleget egész évben.
Ezek a telek amik most vannak picsafüst a régiekhez képest.
-
-Mosquito-
őstag
Én még motorozom, aggódom is.
Szilveszterkor is kéne gurulni egyet.
-
-Mosquito-
őstag
Isteni idő volt,vagy 12 motorossal találkoztam.
-
-Mosquito-
őstag
válasz
CyberPunk666 #76660 üzenetére
Régebbi/kifutott terméket árulnak. Lehet felszámolt motoros boltok cuccait veszik meg fillérekért. Csak vigyázz,nehogy több éves polcon porosodó legyen mint a sisak, mert az szétmálik/megromlik.
-
-Mosquito-
őstag
válasz
CyberPunk666 #76641 üzenetére
Csak nem a pólus környékén laksz? Ott voltak olyan liftek az exemnél.
-
-Mosquito-
őstag
válasz
Topiccsendőr #76605 üzenetére
Te annyira tápos vagy..
-
-Mosquito-
őstag
válasz
CyberPunk666 #76524 üzenetére
Hideg, meleg, eső, szél, por stb a felpatannó kő a szétkenödött hullák több kárt tehetnek benne mint az ablak pucis lötty. Én azzal tisztítom, +még van egy samponos spricni otthon/dobozban magamnál. Semmi baja nincs tőle. Viszont vannak olyan bogarak amik simán meg tudják marni pl a napszemcsit,foltos lesz tőle ahol kimúlik.
-
-
-Mosquito-
őstag
válasz
Kolondrum #76279 üzenetére
Neked a Hungaroring Dirt képzésre kéne elmenned. Ott eshetsz kelhetsz amennyit akarsz és még tanulhatsz is.
Én két hete voltam nagyon tetszett, hasznos volt. Tavasszal ismét megyek a tempo vagy az adrenalin képzésre.
-
-Mosquito-
őstag
válasz
CyberPunk666 #76255 üzenetére
~8c° hideg? Ne vicceljünk már.
-
-Mosquito-
őstag
válasz
CyberPunk666 #76244 üzenetére
Szuper. Hétvégén lehet megyünk gurulni, gyere.
Meg stírölöm haver új NC750X-ét.
-
-Mosquito-
őstag
Ma szuper idő volt. Senki sem gurult verebek?
-
-Mosquito-
őstag
válasz
CyberPunk666 #76083 üzenetére
Jah',hogy itt vagy.
Nem lenne baj, ha lenne valami koncepciód, hogy mire/hol is szeretnéd használni a leendő gépet.
Ház körüli guri, sarki cukiba pun@i mágnesnek vagy nagyobb/távolabbi helyekre eljutni stb.. ? A kiválasztott gépet/ket legalább megnézném milyenek. (Nagy A-d van én 500cm3 alatt nem ülnek fel. Kivéve ha többször kellett plusz órákat venni és párszor meghúztak)
Kezdő révén új motort nem vennék, tuti hogy vagy eldőlsz vagy más miatt balesetet szenvedel stb és akkor sírás lesz a vége. Lehetőség szerint egyből menjél el tréningre, jóval többet fogsz megtanulni ott. Én elhiszem, hogy a mai fiatalok a kinézetre mennek rá, miközben kiderül,hogy használat közben nem igazán jön be, mást vártál el a géptől. Dönteni te fogsz,csak azt jól csináld majd.runner:
Az sport/túra.
Vald be, utánna két napig kamilláztál.
Új hozzászólás Aktív témák
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
- EZVIZ 4K biztonsági kamera, 10400mAh akkumulátor, vezeték nélküli, napelemes 1,4W, Wi-Fi 6
- Puremate PM505 aktív szénszűrős ionizáló levegőtisztító
- 0 km! ÚJ! Ninebot MAX G2 elektromos roller 32 km/h
- Alufelni 4 db., R16 méretű gumihoz (pl. Ford Galaxy II) (az ár 4 db-ra vonatkozik)
- Techsend cyber A 2023 elektromos roller eladó
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
- Samsung S23 Ultra 8/256GB Jótállás: 2027.02.16.-ig
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 1TB 5500M 8GB garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest