- Mobil flották
- Yettel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iOS alkalmazások
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Motoros topik
Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
Horvi
őstag
válasz yodamastah #84301 üzenetére
Na igen csak gyanítom nem most lesz, hogy lecserélem a Z750-et. Meg ha le is cserélem még nem tudom mire tehát ez a továbbviszem a következő motorba így meg is bukott kb
[ Szerkesztve ]
Hello darkness, my old friend...
-
félisten
Fuuu mindenki letiltott? Sztm akkor is neketek van baj a fejekben. Tisztelet a kivételnek.
[ Szerkesztve ]
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
Gaboman
nagyúr
Érdekesen fogalmaz, néha nem tudom eldönteni mit szeretne kihozni a kérdéseiből vagy írásaiból.
Ha meghalsz te nem tudod hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy. ;-)
-
Geresics
addikt
válasz RAiN91 #84281 üzenetére
Ugyan ezt másnak írtam, de kb. összefoglalva benne van a válasz!
*MOTOROS CSATORNA* youtube.com/MotorosVandor
-
tboldi
nagyúr
válasz Topiccsendőr #84309 üzenetére
Már egy ideje gondolkodom, de nem bírok rájönni, hogy kit nevezel meztelen lantművésznek.
-
Topiccsendőr
addikt
-
-Mosquito-
őstag
válasz Ferdzsoo #84295 üzenetére
23-28 között megyünk. Tavaly is mentünk volna Vrsicre csak leesett a hó és jeges volt az út felfelé, így vissza kellett fordulnunk.
Viszont lehet Dolomitokban össze futhattok a Varás csapattal. Ők pünkösdkor mennek egy kanyart arrafelé. Monte Grappa [link]Ha senki nem utál,valamit rosszul csinálsz. [ Doktor House ]
-
Geresics
addikt
Tegnap én is motoroztam egy picit!
-
Geresics
addikt
válasz Lomha 8V #84316 üzenetére
Nekem szerencsére jó időm volt!
Az osztrák határőr megállított, kijött a bódéból, és elkezdte nézni a cuccaim (Shark sisak, saját gyártmányú kameratartó, SONY kamera, Akrapovic kipufogó), na, mondom keresem elő a papírokat, erre elkezd vigyorogni, és dicsérni mindent! Neki Versys-e van! Tök jó feeling volt!
Autópályákat kerültem direkt, vissafelé bekeveredtem Grazba, és onnan egy piszok jó szerpentinen jöttem ki. Amúgy végig 110-140 között mentem (kamuzok, valójában 89-90 között ), és simán lehetett menni! A teherautósok végig lehúzódtak, meg úgy általában normálisak voltak az autósok...Széles utat!
-
-Mike-
addikt
Hívtak a Honda Dreamtől (és mindenkit fel fognak sorban hívni) hogy a holnapi Honda Majálison nem csak a komoly érdeklődők nem, de senki nem próbálhatja ki az új RR-t. Good job Honda és márkaképviselet.
De lesz majd valami a Slovakia ringen, ott majd ki lehet, köszi.[ Szerkesztve ]
-
ath
senior tag
válasz Topiccsendőr #84311 üzenetére
az ecu előtt csatlakozott rá az egyik kábelre, úgy rémlik fekete-fehér volt, az meg stv actuator-tól jön a manual szerint. ha jól nézem.
ha fontos pontosan melyikre, meg tudom nézni holnap. -
zgospel
őstag
válasz -Mike- #84321 üzenetére
Igen, ezt én is néztem úgy 3-4 hete. Olvasd el az apróbetűs részt is. Ezen a Slovakiaringes eseményen sem garantált hogy tesztmotorhoz jutsz, még akkor sem ha időben regisztráltál.
Ja és a 2x20 perc az a maximum ha szerencséd van, de az is lehet hogy csak 1x20 percet osztanak ki nekedhttps://www.flickr.com/photos/zpapa/
-
Pocee
senior tag
válasz -Mike- #84319 üzenetére
Nekem pár éve az volt hogy akkor jelent meg a honda x11 és nem engedték kipróbálni,holott náluk vettünk zsír új hornet 600at,mondván nagyon erős...aztán 1-2 éven keresztül meg felhívtak 1x2xer hogy megjelent ez meg ez nem e veszünk...még egyszer mentem oda telószervízre a cb-vel akkor a szemem láttára repítette szét az első telót,és végleg megszakadt a kapcsolat
Azóta már nem kuncsorgok nyíltnapon...Mr.Brightside
-
canniball
nagyúr
válasz CyberPunk666 #83956 üzenetére
"- a VFR800F ABS 2017 nagyon tetszik...csak külön rendelésre hoznak Európába.
- azt kapni újonnan"
Akkor egész Európában nem lehet venni VFR-t csak rendelésre?
(#84007) LustaDick123!
"Ha lendületből mész, van kanyarsebességed akkor nem kell tiltásig forgatni a motort..."
Ez "mentalitás" kérdése. Én szerpentinen szeretem forgatni (ha nem is tiltásig, de onnan nem messze) mivel ilyenkor van benne erő is a kigyorsításhoz, illetve erősebb motorfék is ha mégsem olyan a kanyar mint amire előzetesen számítottam.https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...
-
CyberPunk666
senior tag
válasz canniball #84325 üzenetére
Nem tudom, hogy külföldön mi van, de magyarhonban a honda hivatalos árlistáján ez szerepel:
Árlista pdfEz alapján lehet az euban kapni, de ide csak rendelésre hoznak.
[ Szerkesztve ]
-
canniball
nagyúr
válasz CyberPunk666 #84326 üzenetére
Lehet rosszul gondolom, de szerintem itthon is lehet kapni csak nem az idei modell van készleten ezért nem hoznak '17-est csak ha valaki elviszi a korábbi(aka)t. Az fura lenne ha az egész országban nem lenne egy VFR800 se.
Ami viszont feltűnt, hogy van VFR1200X is listában - nem arról volt szó, hogy a VFR1200 gyártását megszüntetik? Vagy az csak a "sima" verzióra vonatkozott, az Crosstourer megmarad?
[ Szerkesztve ]
https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...
-
Horvi
őstag
Ma hoztam el a motoromat a 24k-s szervizről(Kawasaki Centrum), cseréltek légszűrőt meg gyertyákat meg rendesen átnézték a gépet. A gyertyacsere után elmúlt a régebben tapasztalt indítási probléma.
-
kisninja
őstag
No nekem is megvolt az első nagy vizit (28,5k)
136K volt maszeknál. Hát még jó, hogy meg lett nézve már nem nagyon volt szelephézag a kipuf nál.
Most egy ideig le a gondpowered by: ®MAJORMÜVEK®
-
Horvi
őstag
válasz CyberPunk666 #84339 üzenetére
Elégedett vagyok velük, jó arcok voltak meg mindent elmondtak mit néztek meg rajta mit cseréltek stb. Köszi a tippet. Te elégedett voltál velük vagy volt valami gond?
(#84338) kisninja A szelephézag a Z-n nem 48000-nél van?
-
CyberPunk666
senior tag
válasz CyberPunk666 #84341 üzenetére
-
Horvi
őstag
válasz CyberPunk666 #84341 üzenetére
Áhh értem. Igazából elégedett voltam, gyorsan is dolgoztak szóval szerintem legközelebb is ide viszem.
-
Topiccsendőr
addikt
Penzt fogok szedni minden kristalygombos bevalt joslatomert.
Meg akkor is, ha egyszerre tobbet sorolok fel, es eltrafalom.[ Szerkesztve ]
Explosión de dos tiempos
-
Horvi
őstag
válasz Topiccsendőr #84346 üzenetére
Csinálhatnál ilyen betelefonálós műsort is akkor. Ott ülsz a képernyő előtt és távgyógyítod a motorokat
(#84348) persuader Akkor lehet azt is meg kellett volna nézetni most 24k-nál? Lehet akkor az lesz, hogy 1-2000 km múlva úgy is láncot kell cserélni meg hátsó gumit akkor megnézetem a hézagokat is.
[ Szerkesztve ]
-
Topiccsendőr
addikt
Nagyon hasznalat fuggo.
Ha nem utod, 40 000 nel sem maszik el a hezag.
Ha forgatod rendesen, akkor 20 000 nel mar elmaszik.
Ugyanigy a csak egy darab testelektrodaval rendelkezo gyertyat 10 000 kent is ki lehetne cserelni. Ugy ertem bizonyos esetekben ki kell ennyi ido utan cserelni.[ Szerkesztve ]
Explosión de dos tiempos
-
Horvi
őstag
válasz Topiccsendőr #84349 üzenetére
Hát nem mondhatnám, hogy forgatom rendesen mert még mindig csak ismerkedős szakaszban vagyunk szóval nem tolom túl a dolgot.
Gyertyát nem tudom milyet rakta bele. Lehet legközelebb megvárom a szervizelést ott helyben és akkor lehet közbekérdezni mindenfélét meg akkor látom mi történik.Hello darkness, my old friend...
Új hozzászólás Aktív témák
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest