- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Mobil flották
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
runner 125
nagyúr
Ezt láttátok már?
Asztaqrva'.
-
runner 125
nagyúr
Most hallgatom a rádió1-et, hétvégére havazás lehet. Bacca meg.
-
runner 125
nagyúr
válasz
zsoltee10 #42601 üzenetére
Jah, max. én is egy olyat tudnék elképzelni.. - de azt is keresztben, h maradjon valami a lógócsöcs feelingből..
Gabo
Hm, az is egy alternatíva lehetne, bár az iszonyú sok pénzt őrölne fel mire kifejlesztené a BMW. - Persze láttunk már csodát az S1000RR kapcsán.
..gondolkodtam én is, egyszer csak beugrott a V3-as blokk. Google találatok alapján létezik már a konstrukció, tudtok valamilyen motort amiben dolgozna?
-
runner 125
nagyúr
válasz
Kroni1 #42599 üzenetére
Nem azt vártam, h most ötletelj egy új erőforrást metszetrajzokkal együtt, hanem pusztán arra lettem volna kíváncsi, h egy ilyen presztízsű motorba milyen meglévő blokkot raknál a boxer helyett.
Ezeknél - és a BMW vasaknál - már klasszikus fogalom a boxer motor. Szvsz ideje volt a fejlesztésnek, de nem a váltásnak. -
runner 125
nagyúr
Tavasszal remélem az enyém is így fog zenélni.
-
runner 125
nagyúr
-
runner 125
nagyúr
válasz
TayRol #42522 üzenetére
Kettővel feletted vótmá'.
Szépek, de drágák. Az átlag 60kg-s japók jó célközönség, de nálunk kérdéses mekkora sikere lenne a sor 400ccm-nek.
Gabo
Egyértelmű.
Egyébként annó a sportmotoron olvastam egy összehasonlító cikket pont ezekről. Hát, most meglepődtem úgy magamban, mert úgy rémlik a 2t hozták ki győztes a költségek terén.
..de azt hiszem 250-es kategória volt.
-
runner 125
nagyúr
-
-
runner 125
nagyúr
-
runner 125
nagyúr
..a lusta motoros.
-
runner 125
nagyúr
válasz
Gaboman #42411 üzenetére
Áh, szerintem mókás.
Sőt, nekem egyáltalán nem tetszik.Ha, már ennyire ötvözni akarta a V2-t a supermotoval, rakta volna be csak a blokkot. De a dundi SV ülésekkel ez a vékony SM..., hát nem szép.
mod.
Jah, most látom, h a váz is SV. KTM az első telószárak, fejidom, sárvédő, sm kerekek, illetve a hátsó híd.
-
runner 125
nagyúr
Hi,
Ha, van egy totálkáros SV-d és egy KTM vázad - ilyentet' tudsz építeni.
-
runner 125
nagyúr
válasz
Integra #42255 üzenetére
Szerintem félreértetted a dolgot, legalábbis részemről biztosan.
Nekem bejön, és tényleg durva az egész koncepció, csak azzal nem értek egyet, h miért nem egy nyújtott speed vázat építettek egy ekkora blokknak.
160-nál nem nagyon tudsz vele többet menni, mert egyszerűen leszed a szél. -
runner 125
nagyúr
válasz
alvaro #42174 üzenetére
Van bezony, de a cruiser szvsz egy életérzés, kell hozzá a motorozás szenvedélyén túl valami +.
Ami talán kapcsolatban hozható a rock zenével, a még nagyobb szabadságvággyal, és a motorozási közben nyugalommal.
Noh nálam ezek nincsenek meg, ezért sem fiatalon ilyen motort.
-
-
runner 125
nagyúr
Te vinnéd egy körre, ha megkérne?
-
runner 125
nagyúr
10 perc picsa.
Annyiból semmiféle konklúziót nem lehet levonni... 10 perc, 100kg felett még egy GSX-R-en is kényelmes.
SV és Hornet közül én is Hornet-et választanék, viszont annak tudatában, h első vasad lesz szerintem egy alul is nyomatékos V2-vel jobban járnál. Próbáld ki mindkettőt, és meglátod, h melyik fekszik jobban.
Kígyó jól írta. Az elején még 500k volt a keret, ennyiért normális darabot nem kapsz, de szerintem még lelakottat sem.
-
runner 125
nagyúr
válasz
Steven #41995 üzenetére
Ugyanígy gondolom én is, még annó leírtam, de szerintem ez sem a legjobb alternatíva.
Gondoljuk végig, ok, lesz egy kiegészítő motoros (szigorúan 100ccm-es, teszkó robogóval, ami pont egy lepkefingnyivel erősebb, mint egy 50-es) oktatás, a B kategóriás jogsi megszerzésekor. Noh de, ezt boldog boldogtalannal lerakatnánk? Láttam én már 60 éves tanulót is, ő hétziher, h csak azért nem kapna B jogsit, mert ezt nem tudta megcsinálni. (Elmélet és gyakorlat.)
Teszem fel a kérdést, akkor legyen két féle B jogsi?! Egy amelyik csak autóra jó, egy meg amelyikkel lehet 125ccm-ig vezetni?! Ez már kusza nagyon...de ettől függetlenül továbbra is azt vallom, h, ha valaki 125ccm-ig akar vezetni B-vel, bizony valamilyen szintű elméleti és gyakorlati oktatáson vegyen részt!
Mondjuk engem aztán hidegen hagy, mert megvan motorra.
mod.
Smkp. rendszám;
Legelőször kb. 4 éve vetődött fel a köztudatban, aztán elsötétült a téma. De, kb jó 1,5 éve újra cikkeztek a honlapok, h bizony 2010-től minden smkp.-n rendszám (kis azonosító) tábla lesz.
Aztán különböző adminisztrációs problémákra hivatkozva ismételten el lett vetve az egész.
Több okból bonyolult.
Első sorba műszaki állapot. Szerintetek a falvakban található Simsonok, Babetták, Jawak, stb.-k közül hány felelne meg a műszaki előírásoknak?! Tán valamelyiken még patkófék van, nemhogy minimum dob.
Másik; a költségek.
Egy Babetta ára 8.000ft, de láttam már 5-ért is. Szerintetek aki ilyet használ, költeni fog ~ 20k-t, h levizsgáztassa és rendszámot kapjon? Vagy, ezek kivélek lesznek? Újabb kuszaság.Harmadik;
A már emlegetett 125-180/50-es robogók, amik - főleg Bp.-n tucatszám futkosnak.
Azokkal mi lesz? Innentől fogva pályamotorként funkcionálnak?..összességében nyilvánvaló, h kellene már ez, de higgye el mindenki, h nem olyan egyszerű ezt kidolgozni.
-
runner 125
nagyúr
..most nézem a Dakar összefoglalót, beszarás, h mekkora tempót diktálnak ilyen köves úton/kanyarokban.
Nem beszélve arról, h milyen fizikum kell ehhez, h gyakorlatilag végigállják az egészet, nem semmi.
-
runner 125
nagyúr
Hopp, rosszul emlékeztem. Tényleg ER-6-od van.
-
runner 125
nagyúr
Zsoltinak olyan van, biztos ír majd pár szót róla, kb. ugyanaz a blokk.
Úgyhogy itt csak a márka/külsőségek döntenek, amelyik neked tetszik. Persze, előtte menj el, próbálj ki párat, h melyiket érzed jobban. Nem vagy kis darab, úgyhogy az üléspozíció mindenképpen fontos szempont.
Visszatérve még a Kawa-ra, épp Zsolti linkelt egy fotót Kawa-s fórumról, valaki már 100.000km-t rakott bele.
Úgyhogy a minőséggel nincsenek problémák.
-
runner 125
nagyúr
válasz
runner 125 #41924 üzenetére
Ndruu, miért kellett moddolni azt a két hsz.-m?!
Nem értem, tényleg.
mod.
Áhhá..
Gabo, zasszony is olvassa a fórumot?!
-
runner 125
nagyúr
Buék Nektek!
Egyben hazaért mindenki?
-
runner 125
nagyúr
válasz
zsoltee10 #41893 üzenetére
Általam nem is lesz jobb ez a statisztika, még ha, meg is tehetném sem vennék új motort. (Természetesen havi millás jövedelemmel nem így látnám.
)
Ki tudja.., idővel biztos belenövök majd ebbe, de használati cikkből ( autó, motor, telefon ) eddig egyszer sem vettem újat, nyilván anyagi oka is van, de a másik fele az önismeretre vonatkozik, - idő előtt megválok mindenemtől, értelmetlen lenne.
Inti, ne gyere a csóró magyar, irigykedek, nem tesz érte semmit példával, szó sincs róla.
-
runner 125
nagyúr
válasz
zsoltee10 #41885 üzenetére
Jah, értem.
..ezek a mostani gumik képesek durrdefeketre, h ekkora az aggodalmatok?
Annó voltunk Egerben egy túrán, egyik barátom 650-es Burgman-ja hátsókereke nyelt be egy szeget, arra panaszkodott, h úgy érzi kanyarokban labilis a feneke, megnéztük parkolóba, és bizony szeg volt benne.
Ki lett húzva, töltőanyag bele lett nyomva, ment vele két kört és 2,5 bar -on volt a nyomás.
-
runner 125
nagyúr
-
runner 125
nagyúr
Most találtam.
Karácsony van, jó kajával megtömve a hasam, kimegyek a garázsba megnézem a Vasam! Csorgatom a nyálam, elmennék egy körre, bánatomban gyorsan rámegyek egy sörre. ...Kurvára várom már a nyarat, kínomban zabálok még egy kis halat. És ezt így addig-addig csinálom, míg az egészet sugárba kihányom. Azt mondom én neked motoros barátom, motorozás nélkül szart sem ér a Karácsony!
Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Nők, nőügyek (18+)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Parfüm topik
- Automata kávégépek
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- iPhone topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! DDR5 GAMER PC: Intel Core Ultra 5 225F/245K +RTX 5050/5060/5070/Ti +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- AKCIÓ! GAMER PC: Intel Core Ultra 7 265KF +RX 6600/6700XT/6800/9060XT/9070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA
- Zealot s79 100w 1hónapos eladó kíváloan szól jó mélyek az ár fix !!!!!
- Playstation Pulse 3D
- Dell 5050 i5 7500 8Gb RAM 128Gb SSD
- HP 14 Elitebook 1040 G9 FHD+ IPS i5-1245U 10mag 16GB 512GB 5G Modem Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 16GB 512GB 1 év garancia
- Lenovo ThinkPad X13 Yoga i5-10310U 16GB RAM 256GB SSD 13.3 FHD Touch 2in1
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest