- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
ALI_G
veterán
válasz
Topiccsendőr #4233 üzenetére
vonóhorog van, csak kicsit már részén lakom az országnak
szopás, hogy most jön a vizsgaidőszak, dec 15 körül kezdődik.
De kesztyűvel én is így csináltam tavasz elejéncsak könnyen lejön a szikszalag.
-
Topiccsendőr
addikt
válasz
Topiccsendőr #4230 üzenetére
DE, hamár itt tartunk 8-10 fokban nagyon jól lehet menni pályán, én még így is izzadtam a bőrruhában, miután téliesítettem a nyári kesztyűmet (levegőztetők leszigszalagozása),a gumik nagyon jó minőségűek, bemelegednek megfelelő nyomás mellett, úgyhogy előbb is mehetnénk, mint tavasz, ha valaki szerez egy futót, meg vonóhorgos autót.
Na? -
ALI_G
veterán
válasz
Topiccsendőr #4230 üzenetére
az zsír! Úgyis az a legközelebbi nekem, és a 250-es hornet haverom is el akar jönni. Ja, kitalálta, hogy 600-ast vesz tavasszal, szintén hornetet.
Szóval mi menni akarunk tanulni, csak már idén lehet nyitva sincs, meg hideg van mint állat. -
ALI_G
veterán
válasz
Topiccsendőr #4228 üzenetére
nem nem, én voltam aki távolodott, vagyis a rendszámott látták.
de itt azt mondta valaki, hogy a távolodót még nem tudják mérni. -
törölt tag
válasz
Topiccsendőr #4224 üzenetére
najo. akkor te megtanitasz engem fentmaradni motoron a palyan, en meg megtanitalak fentmaradni motoron hosszan
-
[lAyCsI]
addikt
válasz
Topiccsendőr #4214 üzenetére
jaja,
sztem is városban az ideális ha 20-30-al csorogsz gyorsabban mint a kocsisor,
kényelmesen el lehet érni bárhova, és ha neaggy valami váratlan jönne közbe még
mindíg több esélyed van hogy tégy ellene valamit... -
[lAyCsI]
addikt
válasz
Topiccsendőr #4209 üzenetére
émen
-
válasz
Topiccsendőr #4190 üzenetére
Az biztos, hogy akkor bölcső, ha alatta átnyúlik, teháta blokk nem teherviselő.
-
SzalaiG
addikt
válasz
Topiccsendőr #4214 üzenetére
Csak kiakadt a gázbóvden...
Még jó, h így megúsztad.
-
SzalaiG
addikt
válasz
Topiccsendőr #4202 üzenetére
Kettesbe???
Haver szokta mondani a 954-ére, h városi automata, mert 2es és csak húzni kell, mint a robogót.
-
ALI_G
veterán
válasz
ööö, na de akkor most elvették 5 hónapra a jogsit? vagy csak 2 hétre?
És ahhoz mennyivel mentél? Gondolom városban követted el a cselekedetet. És hogy hogy csak 2 hétre vették el? Az semmi. -
[lAyCsI]
addikt
válasz
versenyezhetnétek &rew-val ki a nagyobb pályás bájkerarc
-
[lAyCsI]
addikt
válasz
Topiccsendőr #4197 üzenetére
burzsuly
-
ALI_G
veterán
válasz
Topiccsendőr #4197 üzenetére
A biztosító fizetett már?
lemaradtam pár 100 hsz-ről, nyaralni voltamapropó, a múltkori afférért még nem jött papírus, hogy lefotóztak volna. Az meddig jöhet legkésőbb, mikor évül el?
-
[lAyCsI]
addikt
válasz
Topiccsendőr #4192 üzenetére
azannya olyanod is van?
micsoda gépjárműpark kéremszépen -
stargazer
senior tag
válasz
Topiccsendőr #4191 üzenetére
neszójjábe?
mit fikáztak rajta?
-
[lAyCsI]
addikt
válasz
Topiccsendőr #4175 üzenetére
jaja,
kiváncsi leszek ha télleg sorozatgyártásba kerül mekkora kereslet lenne rá... -
[lAyCsI]
addikt
válasz
Topiccsendőr #4174 üzenetére
csak a küllemről beszélünk itten sir...
-
stargazer
senior tag
válasz
sztem ez rendkívül bután néz ki. olyan feje van mint C3PO-nak a starwars-bol.
-
válasz
Topiccsendőr #4177 üzenetére
Nekem inkább skizofrén motornak tűnik.
Szemből olyan, mint egy jövőszökevény.
A tükör olyan a fejidommal együtt, mint a 14 éves 400-asomon.
Nem látom pontosan, de mintha bölcsőváz lenne rajta, a sportfejidom alatt meg nékedbájk.
Van rajta egy kawasakis kipuff, két olyan rugóstag, ami a régi motorokon volt, a faridom meg tiszta RCV, a rendszámtábla meg új 1000RR.
Ja a látszódó vezérmű az kawa GPZ, a blokk-kipuff találkozás meg 50éves BMW
Van benne még egy kis dukátti is, meg kicsike bimota, és talán egy cseppnyi MV is.Ha így nézzük, tutira egyedi a vas
Végülis nem ronda, sőt, talán (épp a fentiek miatt) még szebb is mint az új 1000-ek.NR foreva
-
jasszer
őstag
válasz
Topiccsendőr #4177 üzenetére
Hm... Nekem a Café Racer-ről nem ez jut eszembe. Egyáltalán mitől CR egy motor?
-
válasz
e ee eeeeeemiiii?
maradok az NR-nél... xD
-
törölt tag
válasz
Topiccsendőr #4161 üzenetére
aha. intenziv osztalyrol atvittem az elfekvobe
mod: lAyCsI: dicseretnek veszem -
feca81
aktív tag
válasz
Topiccsendőr #4128 üzenetére
a profeta szoljon beloled,mert akkor lehet en is vennek egy 125-os TZR-t,h gyakoroljak picit.bar itt szeged kornyeken nincs sok palya
amugy kiskapuk mindig is voltak,es lesznek. a magyar ember mindet megtalalja,ha szuksege va nra -
feca81
aktív tag
válasz
Topiccsendőr #4118 üzenetére
sztem ne mfognak nagyo nlemenni,mert mind palyamotortnak fogja hirdetni,v alkatresznek. es mindig lesznek olyanok,akik rendszam nelkul hajtanak. pl a mi falunkban a csavo egy 600-as FZR-t jogsi es rendszam nelkul vezet
ja es biztositas sincs rajta
-
stargazer
senior tag
válasz
Topiccsendőr #4123 üzenetére
egy adásvételi hiányzik.
egy pesti illető behozta olaszbol, megvan az olasz számla, az olasz behozatali papír vagy mi és van egy adásvételi hogy én megveszem a bolttol, csakhogy az nincs sehogy igazolva hogy a bolt megvette volna ettől a pesti fickótol. biztos hogy nem lopott, bár erről még hivatalos papír nincs, de a rendőrség lekérdezte nekem. még nincs kifizetve a regadó.
-
stargazer
senior tag
válasz
Topiccsendőr #4121 üzenetére
lenyelném a békát ha minden rendben lenne a papirokkal és nyugodt lelkiismerettel mehetnék lerendszámoztatni, de ezek után hogy bementem mint a jógyerek és az okmányirodában a hölgy hívta fel a figyelmemet rá hogy ez így nem kóser mert nem tudják visszaellenőrizni a tulajokat, hát hogyismondjam kissé meghűlt bennem a vér.
-
jasszer
őstag
válasz
Topiccsendőr #4118 üzenetére
Tudja fene. Keletebbre tőlünk nincs hasonló lehetőség? (mármint ami most nálunk megy az 50/125 témában)
-
net84
őstag
válasz
Topiccsendőr #4114 üzenetére
Az ok, hogy rendszámot kap minden motor/robogó, de most akkor hogyan lesz? A már meglévő (akár hivatalosan szalonból, akár külföldről berángatott) robogó/50ccm-es motor után is regadót kell fizetni, különben max. az udvaron használom?
-
válasz
Topiccsendőr #4114 üzenetére
Részben.
Másik részben meg azért, mert a rendőrök Pesten tehetetlenek a robogósokkal szemben, semmi megkülönböztetés nincs rajtuk, és hülyének nézik a rend éber őreit.Ezért is akarnak rájuk rendszámot, meg ugye a lehúzás miatt
igenigenigen
-
törölt tag
válasz
Topiccsendőr #4102 üzenetére
megint csak arrol szol, hogyan juthatnanak bevetelhez. hihetetlen.
-
hossszú
őstag
válasz
Topiccsendőr #4103 üzenetére
Na ez az amire gondoltam, az én robogómon is 70-es henger amit kívülről senki nem mond meg ,hogy mekkora.A másik kérdés pedig a 45km/h végsebesség ami a segédmotorokra vonatkozik.
-
hossszú
őstag
válasz
Topiccsendőr #4092 üzenetére
Na arra azért kívácsi vagyok hogyan fogják megoldani a hengerürtartalom mérését és a rendszámozást
-
rebel56
tag
válasz
Topiccsendőr #4096 üzenetére
Minisztériumi forrásból értesültél?
A szándék célját értem, és ki is nézem a döntéshozókból (miután egy szakadt Trabant átiratása súrolja az 50.000 Ft-ot), de a megvalósítása szerintem problémás lesz. Ezentúl minden segédmotort át kell majd iratni, nyilván lesznek tartva? Lesz törzskönyvük, forgalmi engedélyük? Milyen alapon jegyeznek be valakit jogos tulajdonosként, aki felmutat egy kósza adásvételit?
Nem nagyon örülök, két moped büszke tulajdonosaként..[link] -
rebel56
tag
válasz
Topiccsendőr #4094 üzenetére
De miért ez a dátum? Ezeket most is le kellene rendszámoztatni. Vagy onnantól mozgó hengerűrtartalommérő állomások vizsgálják majd tényleg 50ccm-e a rendszámnélküli motor?
-
jasszer
őstag
válasz
Topiccsendőr #4092 üzenetére
És mi végre? Szerviz / bontó lesz a kert végében?
-
válasz
Topiccsendőr #4089 üzenetére
Az azért szopás, amikor 250nél köpi be a szelepet...
-
válasz
Topiccsendőr #4088 üzenetére
Nekem szerencsém volt a 400RR-el
Aki megveszi (nem eladó) annak is szerencséje lesz -
törölt tag
válasz
Topiccsendőr #4080 üzenetére
120 korul vagy egy picit felette. akkoris egy rettenet jo geprol van szo
soxor meg lehet lepni vele az uj kivagyi motorosokat, akik feszitenek a csillivilli szerkojukban a vadiuj ezresen es lesajnaloan neznek at h 'ezmegmi'. aztan lampanal amikor mennenek el h majdokmegmutatjak, addigra rajonnek h az elejetol kemenyen kell kuldeni, kulonben nem fognak meg 200-ig
mod: jah a lenyeg: ha mar megindult, akkor lehet neki huzni kegyetlenul, mert orrnehez vas (vagy csak nehez ?
) es nem emelgeti az orrat (nagyon
). a ficsur meg az ezres gixxeren ha kiall kerekre akkor azert nem gyorsabb, ha meg nem, akkor meg azert
-
Boci_83
őstag
válasz
Topiccsendőr #4080 üzenetére
Akkor a főtengelyen... de még lehet hogy ott sem.
Azt úgy gondoltam hogy leszedtem az egész légszűrő házat és úgy inditottam be, meg a kettes hengeren a karbi alját is leszedtem mert azt hittem felakadt az úszó, és ennél a hengernél jóval többet lök vissza mint a többinél. Természetesen visszaraktam a légszűrőházat és a légszűrőt is úgy mentem vele, annyir allat nem vagyok hogy légszűrő nélkül menjek vele... -
válasz
Topiccsendőr #4038 üzenetére
hmmm...
-
[lAyCsI]
addikt
válasz
Topiccsendőr #4051 üzenetére
a gázturbinás M1A1-re lennék még kíváncsi mennyit kajál,
mer a NatGeo-n csak annyit mondtak hogy elképesztően sokat -
SzalaiG
addikt
válasz
Topiccsendőr #4051 üzenetére
De legalább nyomatékos volt...
-
[lAyCsI]
addikt
válasz
Topiccsendőr #4047 üzenetére
na jóvan,
T34 terepen 100 km-en 250 litéér -
Topiccsendőr
addikt
válasz
Topiccsendőr #4038 üzenetére
Lefelejtettem a rengeteg szmájlit a végéről...
-
[lAyCsI]
addikt
válasz
Topiccsendőr #4024 üzenetére
ha nagyon megrángatom talán eléri a 6.5-et
-
törölt tag
válasz
Topiccsendőr #4032 üzenetére
aram. amikor raadod a gyujtast, akkor kattog picit, feltolti a rendszert
-
válasz
Topiccsendőr #4000 üzenetére
jó hát, csakhogy, amint húzza neki, befullad. nekem ez akkor volt, amikor lefolytottam a motort, és nem értettem, miért nem megy
azok a gumicsövek amik a blokk, meg a karbisor között vannak, azok is beszarhattak (húzd meg a csavarokat rajta). meg a blokkon is van olyan dugó, ahol a karbiszinkront csinálják, nézd meg, megvannak-e még
megnézném én azt a karbisort...
benzinpumpa meg egyszerű. Cső le a pumpa után, és indít. Ha tolja a benzint mint az állat, akkor jó.
-
Boci_83
őstag
válasz
Topiccsendőr #3994 üzenetére
Exup szelep már nincs benne. Azt már kiszedtem...
Igy 4000-től megy, amúgy meg csak 7000-8000 től ment igazán, és nekem nem tetszett mert alacsony fordulaton ciripelt, így a kipufogó hangja is jobb, kicsit öblösebb lett.
Máshol lehet a hiba. -
Boci_83
őstag
válasz
Topiccsendőr #3992 üzenetére
Karburátor titisztitó adalékot nem, de üzemanyag adalékot, vagy mit
igen... Hol is keressem a hibát??
-
Boci_83
őstag
válasz
Topiccsendőr #3987 üzenetére
Mindegyik leömlő meleg, tehát megy mindegyik henger. Üzemanyag van. Gyergyák pár ezer km-t futottak.
-
Stalker-2572
veterán
válasz
Topiccsendőr #3976 üzenetére
Használattól függ minden...
-
válasz
Topiccsendőr #3976 üzenetére
Én nem tom, de szerintem az első 1000es olajcsere nem marketing...
Engem pedig jóleső érzéssel tölt el, ha vigyázok a motoromra -
válasz
Topiccsendőr #3973 üzenetére
Igazából már én sem tudom miért, de ha oldaltámaszon van, akkor a bal teló több terhelést kap. Talán azért, mert az egyensúlyi helyzetből kibillenve az az oldal kap több terhet, ahova billen, de már elfelejtettem.
Rugóstaghoz nem tudok mit mondani, azt tudom, hogy annak a srácnak tönkrement, de, hogy miért, vagy mitől, azt már nem részleteztük. Én sem értettem, de inkább nem is kísérletezek vele...
Savasodás passz, nem vok kémikus
Nálam a téli tárolás:
Hátsó kerék felbak, guminyomás leenged felére, első kerékben is, aztán hetente arrébbtekerem kicsit. Előtte lemosom, majd akksi ki, töltés, aztán télen minden átfúj kontakt-sprével (tud valaki grafitos zsírt eladót?) ha már majdnem cserés az olaj, akkor csere, ha nem akkor marad benne. Benzinrendszer leenged, főleg a karbiból. Ha kevés van a tankban, akkor teletöltöm, csurig. Aztán havonta egyszer beröffentem, megvárom míg bemelegszik teljesen, és lekapcs.
Kb ennyi. -
válasz
Topiccsendőr #3967 üzenetére
Nem a telóval volt baja, hanem a hátsó gátlóval. Azt mondta, abban ment a csillapítás, mert levette róla a terhelést. Én is furcsálltam, de nem hiszem, hogy hülyeséget mondana...
-
válasz
Topiccsendőr #3965 üzenetére
el
-
válasz
Topiccsendőr #3963 üzenetére
alábakolta, megemelkedett a hátulja (is) aztán amikor visszatette, akkor belöttyedt az egész 8) vfr-el pályázni, hááááááát
-
válasz
Topiccsendőr #3959 üzenetére
egy pályamotorokat építő arc nem hinném, hogy urban legendek gyártásával lenne lefoglalva
-
feca81
aktív tag
válasz
Topiccsendőr #3959 üzenetére
-
válasz
Topiccsendőr #3947 üzenetére
aki állat módon megy, azon meg is látod... köpi az olajat a teló már 8-9ezer km-esen... Láttam már két éves 600rr-t... hagyjuk
szal, lényeg a lényeg, nem tudom. én vigyázok rá, nincs is baja ^^
csak az a rohadt ciripelés ne lenne hidegen -
válasz
Topiccsendőr #3943 üzenetére
ott azért komolyabb igénybevételt kell kibírnia, ha komolyan krosszozol, akkor még menet közben is lehet teljesen kinnt. na mindegy
-
válasz
Topiccsendőr #3919 üzenetére
Egy ismerősöm vfr-jén 3 nap alatt tönkrement a csillapítás a hátsó gátlóban :S
Bár lehet, hogy krosszmotoron másként van megoldva a cuccos nem tudom, szóval inkább nem szóltam -
Stalker-2572
veterán
válasz
Topiccsendőr #3929 üzenetére
Gyári 36-os Mikuni volt cserélve 39-es Keihinre, nem csak fúvóka. Erre szokták, 41-es már kissé sok lenne szvsz 400ccm-hez.
-
Stalker-2572
veterán
válasz
Topiccsendőr #3918 üzenetére
5LE
grafikon
Nem hangzik soknak, de nagy változásokról számolnak be fórumokon... ennyiért meg lehet tényleg megérné megvenni, még gondolkozom rajta. -
Stalker-2572
veterán
válasz
Topiccsendőr #3916 üzenetére
Ezen sem "kell" cserélni csak egy kis plusz kraft megmosolyogtatna
-
Stalker-2572
veterán
válasz
Topiccsendőr #3909 üzenetére
Ha 0km-es új motort vettem volna én is csak eredeti aksit tettem volna bele, de ennek már mindegy, nem ez az egyetlesz "szépségihája", mivel ez szépséghiba ugyanis tökéletesen működik
Ha karbi csere lesz azt valszeg egy motor-szerelő barátommal fogom megoldani. Te hány karbit cseréltél életedben?(Simson nem játszik
)
-
válasz
Topiccsendőr #3909 üzenetére
De goni vagy
-
Stalker-2572
veterán
válasz
Topiccsendőr #3905 üzenetére
Ezt most vehetem beszólásnak?
-
törölt tag
válasz
Topiccsendőr #3897 üzenetére
hiszen o szedte ki is az akksit... akkor feltunhetett volna. tobbszor irtuk h plusz a pluszhoz es minusz a minuszhoz. ki gondolta volna h a piros mazzagot veszi minusznak? hiszen meg a toltojenel is ugy kell lennie, szep szinesen h piros a pozitiv.
-
Stalker-2572
veterán
válasz
Topiccsendőr #3901 üzenetére
Hátuljára rá van írva, hogy motorkipufogókhoz is jó.
-
Stalker-2572
veterán
válasz
Topiccsendőr #3897 üzenetére
Mert előző tulaj olcsóért akart megoldani a problémát
Konkrétan ezzel festettem:
Jobb mint a másik 3 amit kipróbáltam, nem szárad be és jó vele dolgozni. Baumaxban vettem.
-
Stalker-2572
veterán
válasz
Topiccsendőr #3879 üzenetére
Megoldódott a probléma
A gyári aksi [+ -] os ez meg [- +] os és tényleg fordítva kell betenni, némi tuszkolással meg is oldható
Azért sikerült megviccelni mégegyszer a motornak: ráindítok...RATATATA és jön a fehér füstgyújtás le, nézem csak a kipufogó friss festése szárad ilyen formában
Tettem vele egy tiszteletkört a kertben, de ennyi elég is volt nem akarok idő előtt elesni vele (bal kézzel még nincs meg a fogásom...)
-
[lAyCsI]
addikt
válasz
Topiccsendőr #3877 üzenetére
uilyen van nekem is,
és nagyon elégedett vagyok vele,
szal csak ajánlani tudom -
zsoltee10
addikt
válasz
Topiccsendőr #3877 üzenetére
mennyit gondoltál érte?
-
Mawyx
őstag
válasz
Topiccsendőr #3881 üzenetére
Az RGV-ket győzi az ember tankolni?
-
válasz
Topiccsendőr #3869 üzenetére
Főleg a flash-es oldaluk tetszik, ahol össze lehet állítani a teljes ruhádat, színre, fazonra, meg mindenre, aztán legyártják, és postázzák
-
[lAyCsI]
addikt
válasz
Topiccsendőr #3869 üzenetére
Igen én is hallottam,
meg tudom hogy sok versenyző használja nagy megelégedéssel,
csak amikor így kézben tartottam a kivett protektort, valahogy nem volt
az az érzésem hogy ez télleg megvédene egy nagyobb buktánál.. pedig tudom hogy így van -
[lAyCsI]
addikt
válasz
Topiccsendőr #3837 üzenetére
valahogy én nem tudnék megíbzni azokban a puha protektorokban
-
stargazer
senior tag
válasz
Topiccsendőr #3845 üzenetére
de a cikkben meg az van hogy sportosabb, feszesebb, pattogósabb a futóműve mint az MP3-nak...
-
válasz
Hát jah. Elég "szar" ruhákat csinálnak, hogy olyat akarjak. Nem hiszem, hogy 185ről tovább növök, szal muszály lesz beszereznem egyet.
Elvégre egy japán fan ember, echte japán motoron, csakis japán ruhában feszíthet -
sowi
őstag
válasz
ez itt a balkan....
-
feca81
aktív tag
válasz
Topiccsendőr #3747 üzenetére
a mit?
-
törölt tag
válasz
Topiccsendőr #3712 üzenetére
a telefonszamladat allom
de jo az yzf is, ha azt konnyebben tudnak
-
raver
aktív tag
válasz
Topiccsendőr #3751 üzenetére
Nem tudom Pestországban milyen a Derbi szervízháttere, de ha olyan mint nálunk, akkor ajjjajjjjj......
Rég jártam erre... Úgy néz ki, még idén (legkésőbb szezon elején) meg kell válnom a 2kerekű csodámtól
Autót kell venni
Úgyhogy egy darabíg szünetelni fog a gurulás.....
-
válasz
Topiccsendőr #3759 üzenetére
-
válasz
Topiccsendőr #3756 üzenetére
Pöstön hol van ilyen bolt? Mert itt vidéken lassan tej sincs, nemhogy NR
-
ALI_G
veterán
válasz
Topiccsendőr #3751 üzenetére
ja hogy ez makett? Egyébként google kidobta, de nagyon élethű volt a kép, így a makettet elvetettem, gondoltam igazi.
Biztosítóval mi újság? Kicsit kimaradtam a fórumról mostanában.
-
válasz
Hó' vetté olyat????? énis énis!!!! képet, mostazonnal!!!
Láttam München-i bolhapiacon NR750 mecsboxot. 5€. Mondom 2. Ááá nem... Legyen 3... áááá nem... akkor rohadjon rád. (Honda felirat alatt a hasán Made in china) rotfl
-
tildy
nagyúr
válasz
Topiccsendőr #3749 üzenetére
Nem tudom, de nem mai darab
-
ALI_G
veterán
válasz
neked hány motorod van?!
-
válasz
Topiccsendőr #3741 üzenetére
DeakkorisaHondamindenekfelettcsakegymarahaaaaaaat!!!!
-
ALI_G
veterán
válasz
Topiccsendőr #3741 üzenetére
úgy ahogy mondod. Sok ilyet látni,hogy rozsdás maga a tárcsa, de arról nem lehet levonni következtetést, max annyit, hogy nem nagyon használják.
-
válasz
Topiccsendőr #3731 üzenetére
Valamivel el kell ani az új motort. Különben miből fejlesztenék ASHIMO-t?
-
SzalaiG
addikt
válasz
Topiccsendőr #3732 üzenetére
Mentem mindkettővel. A stormon nagyon sok minden műanyagból, ráadásul nem a legjobb tapintásúból van és ez nem tetszett.
Rozsdás volt a tesztmoci az első féktárcsánál és az ülés anyaga is elég gagyi szerintem.A Honda-Rossi vitát nem kívánom mmegoldani csak mivel mindkettőt kedvelem ezért szívesen látnám újra együtt a nyerő párost.
A Hondának azért helyenként van is mire arcoskodni, bár ezt én sem szeretem.
-
válasz
Topiccsendőr #3732 üzenetére
"ezt honnan vetted egyébként"
Minden bizonnyal onnan, hogy az nem Honda, ami meg nem Honda, az csak szar lehet.
Ilyen egyszeru ez -
ALI_G
veterán
válasz
Topiccsendőr #3713 üzenetére
back to the future...hol van Marti és a prof?
-
Kasza08
őstag
válasz
Topiccsendőr #3713 üzenetére
Lehet vmi spirituális időutazáson vett részt, de a zagya nem bírta felfogni és ott maradt
...vagy nem
-
zsoltee10
addikt
válasz
Topiccsendőr #3691 üzenetére
Nem tudom, azt írták az újságban, hogy fötengelyen 70 ló, ami egy 72 lóerös katalógusadat alapján hihetö. ennyit tud kb. a suzuki, meg a kawa is. 70-71 lovat. a 79 ló így is., úgy is kamu.
-
válasz
Topiccsendőr #3695 üzenetére
hmmm... utána kell olvasnom
/me hülyül
-
Stalker-2572
veterán
válasz
Topiccsendőr #3689 üzenetére
Miért vágtam volna tönkre vele? Amikor forítva visszakötöttem, hogy lemerítsem a világítás simán ment órákon keresztül... nem akartam így használni menet közben, mert akkor a töltéssel gond lett volna.
Egyébként meg azért nem tudtam megnézni műszerrel, mert nem volt otthon. És én sem értem, hogy hogy lett forítva feltöltve ha + a +hoz - a hoz ment.
Aktív témák
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen NAS-t vegyek?
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Windows 10
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- További aktív témák...
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2132
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- Apple iPhone 13 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest