- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Ferdzsoo
addikt
válasz
Integra #34473 üzenetére
Nah, most akartam írni hogy reggel 9 től vez.tech tréningen voltam, mennyit fejlődtem (magamhoz képest) és kezdem kicsit érezni a motort. Erre megnéztem a vidi és rájöttem hogy lóf@szt se csináltunk mi ma ehez képest....
Ennek ellenére nagyon durván elfáradtam, leszívja az embert keményen egy ilyen tréning.
Azt mondom hogy a rutinnak kellene ilyennek lenni, anélkül amit ma csináltunk nem adnék ki motoros jogosítványt...Hála istennek az idő is kihúzta, csak az uccsó 20 percben kezdett el szemerkélni.
Aki nemvolt még, és teheti mindenképpen menjen el...
-
TayRol
nagyúr
válasz
Integra #34465 üzenetére
ugyes.
remelhetoleg helyrerakja, bar lehet, csodat nem tud tenni.figyu, spidibol melyik kesztyud van? valamit kellene vennem, ami nem kimondottan hardcore sportkesztu (mint ami most van, vekony borbol es full perforalt), hanem inkabb sport-tura, es megfelelo vastagsagu anyagbol, amiben nem fagy le tavasszal a kezem. a te kezed a multkor nem fazott, ugye? olyant kellene vennem. vagy alpin sp2-t.
-
-
válasz
Integra #34395 üzenetére
jó hát reménykedtem hogy leszorítom kicsit a fogyasztást
... DE viszont cserébe megy... nem állok a forgalomba ... Stb...
Tayrol:
Csináltam egy hatalmas mutatványt én hülye ... így kikanyarodtam a pólusból és nyomtam egy kövérebbet a következő lámpáig erre ki várt ott a piros lápánál???
.....
rendőr bácsi ... kb 100 ról álltam meg .... rájuk se mertem nézni
-
válasz
Integra #34363 üzenetére
Na jó, spekuláció, de a röhejes az, hogy mi ugyanonnan kapjuk az anyagot mint az Ukránok. Ott 150-160 egy lötyi, itt 330. Ez senkinek nem tűnik fel? Azt mondják, Nyíregyről megéri átmenni tankolni Ukrajnába. De Debrecenből is megéri átmenni Romániába. Komolyan, néha az az érzésem, hogy egymagam jobban tudnám irányítani kis hazánkat, mint ezek a "sokiskolátvégzett" agyhalott barmok.
-
Picco
addikt
válasz
Integra #34348 üzenetére
a tartalyban a mocsok alul marad, van 2-300 liternyi gyujtoter, nem a tartaly aljabol nyilik kozvetlenul a cso, ami a kutoszlopban levo szivattyuhoz vezet
es igaza van Integranak, tenyleg marhasokat szamit az adalek, en OMV-s adalekot ontok meg bele, 1liter=1000 aranyban kell keverni natur ESZ 95-hoz
TayRol: a legjobb a sok szar kozul magyarorszagon talan az omv, naluk talan a legszigorubb a minosegbiztositas, mert ugye a kutak nagy resze magan kezben van....
tisztanlatas kedveert, egyeni velemeny: magyarorszagon az uzemanyag szar! erdelyben, sokkal jobb fogyasztasom jott ki 2 szemelyjel, mint itthon, pedig ott sem csavartam kevesbe a markolatot
(jah amugy kuton dolgozok)
-
zsoltee10
addikt
válasz
Integra #34299 üzenetére
Én 10 éves korom óta vágyok egy AT-re, csodálva olvastam a motorrevüt a 90-es évek elején. Azonban egy ezres AT nagyon messze van az eredeti konstrukciótól. Akkor maradhat a Varadero is, nem kell marketingdumába csomagolt visszatérő AT. Biztos szép lesz amúgy.
Inkább a Transalpot rázzák gatyába, és megvan az AT utódja. 60 ló nagyon kevés, legyen kicsit erősebb, és már kész is. Legyen a Transalp 750cm3 és 75 ló, jó nyomatékos és kardános. Megyek is venni egyet.Bocsánat, leülök magamtól.
-
-
TayRol
nagyúr
válasz
Integra #34205 üzenetére
en finoman torlom, puha ruhaval, eddig ok.
igazabol a paramentesito kepessege nem szunhet meg, mert ugy mukodik, hogy ket reteg kozott nem alakul ki para. es amig a kulso plexire felfekszik es a szilikon szegelye jol mukodik, addig nem lesz gond.
neked ez kellene. jo cucc, csak draga. itt akarok venni alaoltozot is.
-
-
válasz
Integra #34198 üzenetére
Nem álltam meg 20 éve, pár éve motorozok csak. A második ezer rr már nem annyira tetszett. Az új meg kifejezetten ronda. Nem értem, hogy az RCV dizájnt miért kellett kukába dobni. rengeteg lehetőség volt benne. Ez is kicsit gagyi itt-ott, de nagyságrendekkel jobban néz ki szvsz mint az 1200as.
Szerintem egy sportmotor igen is legyen agyonburkolva. A szexualitást pedig hagyjuk meg a nyugat ópiumának. -
válasz
Integra #34180 üzenetére
Szerintem egyrészt aránytalan, ezért a szép motortól ezért igen messze van. Nagy böszme eleje, meg egy nyurga farokidom. Szemből még ok, de oldalról... hát nem tudom. Másrészt legalább valami igazi hondás festése lenne, nem ez a mai hondásan "teddy-bearezzük egybe az egész motort" izééé... festés vagy mi...
Komolyan. Nézzél meg akármilyen régi Honda festést. Ezerszer különbek mint a mai egyszínű szarok. Ez az egyik bajom a vifferrel is, hogy egyszínű gyárilag. Kivéve a limitált-szériás versenyfestést. Az jó. De az összes többi sux.
Rikító színek kellenek, mint anno a repsolban, vagy az rvf festés, vagy pl 250-es nsr... azok festések voltak.
Ezek gányok... és még rondák is. Ill nem ronda, hanem olyan semmilyen. Tucat.[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link] -
Maksifül
senior tag
válasz
Integra #34095 üzenetére
Még egy ötlet. A Szoborpark környékén is van egy fóliás, azok használnak vastagabb fóliát is, de drágábbak. Ők minden bizonnyal megcsinálnák Neked a tankot, de nem tudom a számukat. Ha Érd felé mész, akkor jobb oldalon találod, nem sokkal a Szoborpark előtt, azon a lakott szakaszon, ahol az a béna útmenti benzinkút is van szintén a jobb oldalon. Ez után találod a matricás fiúkat a kanyar előtt, jobb oldalon.
-
-
válasz
Integra #34093 üzenetére
Meg van szabva, hogy km/h, vagy m/s?
De egyetértek veled, az ilyen látszatmunkásokat kellene kizavarni a pusztába víztározókat kubikolni. Annak a munkának lenne értelme
Amúgy azt kellene megkérdezni, ha a 30as sebesség miatt nyáron, az elégtelen hűtés következtében valakinek tönkremegy a belsőégésű motorja, akkor kifizeti-e. Mert pl a vifferben 30-40 alatt lófax levegő nem megy átFőleg városban, forgalomban, ahol az autók-kamionok megölik azt a minimális menetszelet is.
-
Maksifül
senior tag
válasz
Integra #34041 üzenetére
Ha Budapesten nem is, de Martonvásáron biztos megcsinálja a fóliázást a szaki, ha még belefér az idejébe. Mondjuk vastag fóliája nincs, de nem is tudom, mi célt szolgálna a tankodon a fólia. Hátha segít ez a tipp...
Motormatrica -
Gaboman
nagyúr
válasz
Integra #33981 üzenetére
Jó múltkorában egy kamikaze madár repült nekem,Litér felé motoroztunk,gondolom nem tetszett a madárkának a motor hangja keringett felettem azt sutty megindult felém 90 fokos ereszkedéssel,a jobb vállamat kapta el.
Ő húzta a rövidebbet mert pont a vállvédőbe ment bele,így egyből el is pusztult szegény.
Biztos fészke lehetett vagy nem tudom de sajnáltam hogy így lett neki vége.
Persze annak sem örültem volna ha nekem lesz bajom,áldottam az eget hogy nem a bukónak vagy a torkomnak ment neki.
Aktív témák
- Eladó/Trust Gamin 4Az1-ben készlet!!!
- 1080p modern Gamer gép, Garanciás
- Lenovo T14 Thinkpad G2 FHD IPS i5-1145G7 vPro 4.4Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
- Túlmelegedik a géped? Segítünk!
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080TI 12GB ZALMAN I3 NEO GIGABYTE 850W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest