- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Integra
titán
válasz
Gaboman #41710 üzenetére
meginghat? finoman fogalmaztál
amúgy én nem szapoulom a kawát ezért, mert a mai világban bárkivel megeshet ez, ma ők, holnap mondjuk a honda, holnap után meg a ducati, nincsen már igazán nagy diffi, mert annyira lerövidültek a modellfrissitési és generáció csere időszakok, na meg a költség csökkentés, az olcsóskodás, hogy be van programozva a hiba a folyamatba. javitsák ki, és lássuk mit tud. ha a kawa itt a legjobbat szeretné ebből a nagyon rossz helyzetből kihozni, akkor a kommunikációján baltával faragna egy keveset, mert igy nem lehet ezt. -
Djuree
félisten
válasz
Gaboman #41682 üzenetére
nem járok discoba, meg olyan helyekre ahol ilyenre esély van
ha meg akárhol körbevesznek késekkel, boxerekkel akkor meg már mind1 akármit csinálsz
habár te biztos lenyomnád őket, mivel neked van hozzá érzéked, fogékony vagy rá meg hasonló baromságok
ja és légyszíves tedd off-ba ami off, habár már ezt nem kéne mondanom, van aki nem kíváncsi a hülyeségre
-
Picco
addikt
válasz
Gaboman #41674 üzenetére
krav-maga nagyon jo lehet, kar h gyongyos kornyeken nincs.
en box-ra jartam, azt is nagyon hasznosnak talalom utcai-onvedelmi szempontbol.
pofon egyszeru, megtanit ra h ne csukott szemmel vard az arcodba a pofont, hanemm nezz bele, elhajosz es egy sorozattal kelloen meg lehet lepni az onjelolt ellenfelet, amitol ha nem is fekszik el, de annyi idot tuti ad h elfuthass ha sz*r van a palacsintaba
3 fele utes, nehany labmozdulat, nem kell gondolkodni stresszhelyzetben, jon magatol.motoros, onvedelmi, gyuros ill, pol.topic
-
Djuree
félisten
válasz
Gaboman #41672 üzenetére
hát én inkább elfutok, rövid távú bajnok voltam, szóval érjen utol aki képes rá
meg amúgyis mennyi esély van rá hogy megtámad valaki? szinte 0. pesten esetleg éjszaka a nyóckerbe, ha anyázod a cigókat
lehet jobban értek ezekhez a dolgokhoz mint te, mondom, én űztem 2 harcművészetet is elég sokáigszóval van kis fogalmam a dolgokról
amit te beképzelsz magadnak az még nem biztos hogy úgy van, szóval pssssszt
gondolom téged úton útfélen megtámad valaki, mert ilyen stílussal nem is csoda, neked tényleg szükséged lehet erre az áltudományra
és persze, abban igazad van hogy a nagydarabokat el lehet verni, csak rajtam egy deka zsír nem sok, annyi sem nagyon van -
Ferdzsoo
addikt
válasz
Gaboman #41672 üzenetére
"Pont hogy a nagydarabokat jó elverni aztán lemosni az arcukról hogy hiába nagy állat attól még szét lehet tépni az arcát."
Ilyet én is láttam már élőben, hirtelen nem csak akit elvertek de a többi nagydarab kopasz állat is megszeppent és nem néztek inkább az 175cm-es 80kg-os srác arcába...
A srác állítólag 2-őt ütött én ebből egyet biztosan láttam, ez mindent elárul.
Aztán utólag tudtam meg hogy 4 féle küzdősportban volt a srác többszörös magyar bajnok, és európai szintű versenyeken is volt hogy dobogós helyezéseket ért el...
Nah neki mehetsz késsel is. -
Djuree
félisten
válasz
Gaboman #41608 üzenetére
futás a legjobb. én 1 év alatt 10 kilót lefogytam, csak futással, és sütit ugyanúgy zabáltam mint annakelőtte
ha nem sütizek akkor 12-13 is lemegy simán
gyúrástól nem sokat fogsz fogyniazzal csak izomtömeget növelsz, meg szálkásodsz ha azt csinálsz. együtt a kardio meg a gyúrás a legjobb, sajna nekem a vállam nem nagyon bírja, pedig sokat fekvőztem régen. a lában viszont iszonyú erős
-
Integra
titán
válasz
Gaboman #41578 üzenetére
az ingben semennyire nem hinnék, de a nadrág az jó lehet, egész jó minőségnek tűnik fotó alapján. meg kéne tapizni a betétek anyagát.
mf:
nincsen benne nagy titok, egyszerűen sokalltam a forcefield-ek árát és mivel új volt a piacon, arra gondoltam, hogy összeszedek még pár embert akinek ilyenre van szüksége és kevesebbért megvenné szintén. gyűjtöttem, telefonáltam, tárgyaltam és sikerült megállapodnom -20%-ban, az akkori lista árból. a most 93ezres komplett l2-es adventure páncélt asszem 62-63ezer körül kaptam meg, ahogy a többiek is ugyanennyiért.
az 1000 euros spidi bőr ruhám féláron csíptem meg. és még sorolhatnám.. ja és úgy tűnik, hogy a bukás ellenére kicserélik télen vadonat újra! -
Integra
titán
válasz
Gaboman #41576 üzenetére
nem véletlen a forcefield, nekem már bizonyított. ahol védett, rajtam volt, ott karcmentesen álltam fel. ahol nem volt, ott csúnyán néztem ki a bőrruha alatt.
amúgy hidd el, a teljes l2-es forcefield páncél, és a térdvédők kijöttek ennyiből amikor vettem.
összeálltunk haverokkal és 20% kedvezménnyel megkaptuk amiket rendeltünk, a mo-i tulajtól vettem át parkolóban a cuccokat egyik késő éjjel.
az, hogy valaminek neve van, nem jelenti automatikusan azt, hogy csak bazi drágán kapható meg, meg lehet oldani jó áron ezeket, csak ügyesen és okosan kell.
és van még egy nagy előnye a forcefieldnek a merevekkel szemben, a kényelem. snowboardozásra is nyugodtan tudom használni, bárhol máshol is bevethető, amíg ezek a merevek már a mozgás korlátozottság miatt nem igazán alkalmasak erre. ilyen térvédőben próbálj meg snowboardozni, attól fog kitörni a térded kapásból. számomra sz is fontos volt.
úgyhogy tavaszra bekell még szereznem a ruha alá egy protektoros forcefield csípőnadrágot, ha az lett volna, nem lett volna 2 tenyérni fekete folt hónapokon át a csípőmön, hiába, én vagyok a felelős ezért, mert smucig voltam -
zsoltee10
addikt
válasz
Gaboman #41569 üzenetére
A másik oldala a dolognak, hogy minimum közép kategóriás ruhát kell venni, mert pl. a 18k-s nadrágban másnap úgy lement a bőr a térdemről, hogy öröm volt nézni, sőt a mai napig se gyógyult be rendesen, csak ilyen hártya szerű burkolat van a térdemen, ami viszont sérülékeny. a könyökeim már rendben vannak.
-
Integra
titán
válasz
Gaboman #40846 üzenetére
mint te?
hány embert láttam, akik 50-60ezer km után mentek el az első tanfolyamukra és betyár becsülettel vallották be, hogy bizony ha ezeket a fogásokat már korábban tudták volna...
persze te nem, mert te rossi vagy, de mi a pór nép (értsd: a nem őstehetségek), már csak ilyenek vagyunk, nem szégyellünk a profiktól tanulni. -
alvaro
senior tag
válasz
Gaboman #40822 üzenetére
Azért tettem idézőjelbe az "ürest", mert azt jelenti: behúzott kuplunggal. Ha kell egy kis extra lendület, kis gáz, kuplung fölenged, aztán vissza, gáz is vissza. Csak nem akartam szóismételni. Ez gyakorlatilag a Pulse&Glide, kis sebességnél. Üresbe nem veszem ki, az macera, meg lassú.
Motorfékre semmi szükségem ezeknél a sebességeknél, a tárcsák pillanatok alatt megfognak, másra nem kell. De ha elmondod, mire jó, főleg csúsztatott kuplung mellett, szívesen meghallgatom.Integra: én elhiszem, akár neked, akár nekik, ha, mondom ha megindoklod/ják, miért jó az a módszer. Én adtam már több indokot is, és van még a tarsolyomban, pl. hogy nekem így magától értetődő, "kézre eső", tehát ezt tudom a legjobban csinálni -> ergo nekem ez a legbiztonságosabb. Szóval ha megérteted velem, miért jó, akkor szépen elgondolkodok rajta, aztán vagy csinálom, vagy nem. Valószínűleg nem, de adjunk neki egy esélyt.
Szerk. még hozzáteszem, hogy kemény alapelvem, hogy a fék (bármilyen, ideértve a motorféket) csak megállásra vagy előre nem látható dolgokra van. Ha használni kell, az hiba a mintán, lendület-(tehát energia-)pazarlás.
-
Picco
addikt
válasz
Gaboman #40657 üzenetére
Nekem automata szivatos az XT, de amig nalam vendegeskedett az R1,( karbis, manualis szivatos), soha nem ereztem tehernek behuzni rajta inditaskor. Annyiban talan meg jobb is volt h szivato huzasanak mertekevel en allitottam h mekkora alapjaratot adjon-> milyen sebesseggel melegedjen be.
Mondjuk nem kerdes: ha ugyanazon ar mellett valaszthatnek akkor automatat szeretnek en is, de ha mondjuk 50k felar lenne akkor a manualisat valasztanam es 50k menne a tankba -
yodamastah
őstag
válasz
Gaboman #40598 üzenetére
A kicsi 600as fazer ami MV-nek van az nem sokkal jobb mint a bandit. Sot szerintem az akkori bandittal jobb is volt motorozni kicsit. Jelen pillanatban a fazer mindenkeppen sokkal extrabb. Vay futomu, design...sokmindenben javult a nagy fazer, de a kicsi is. A Bandit meg kb ugyanaz mint volt. 10 eve. A blokkok most modernebbek lettek, de kb ennyi.
-
yodamastah
őstag
válasz
Gaboman #40478 üzenetére
MV agustat vegyen az aki gazdag es van sok turelme szopni. En akiket ismerek mind imadjak de szidjak is mint a bokrot. Motorozni jo vele csak nem mindig mukodik.
En az F4 -et kipribaltam egyszer a 312-es verziot. Kemeny zsenialis feszes gep jo futomuvel, boduletes eros blokkal. Utcara soha nem kene ilyen, a gizdazasbol en mar kinottem. Palyara kicsit nehez a mai mezonyben, de amugy telnyleg oda valo. Mindenesetre nagyon exkluziv darab, de tenyleg azoknak valo, akiket nem ver foldhoz anyagilag amikor belevagjak a gumifalba a 6 millios motort...
-
Djuree
félisten
válasz
Gaboman #40412 üzenetére
"Mert egy gyerek, legalábbis agyilag nagyon nagyon!"
ezt mondjuk elismeremszeretek játszani meg hülyülni is nagyon, mint a gyerekek
meg semmi gondom és mindenem megvan, mint a gyerekeknek, de nekem ez így pont jó, ne is változzon meg
ja és semmit nem veszek véresen komolyan...mondjuk ez nem mindig jó...
-
válasz
Gaboman #40391 üzenetére
Aki nem olyan jó szemtelenül jóképű mint én annak nem árt egy kis rásegítés
amiről te beszélsz az úgy is hosszú távon derül ki, ha meg átmeneti szórakozásra vágysz tök mindegy miért van veled...
De ez csak poén volt ...nyilván 25 évesen pont leszart@m ,hogy miért van velem... mivel nem feleséget kerestem hanem csupa csupa remek szórakozást
kár ,hogy ki kellett nőni ezt is
régi szép idők
-
Djuree
félisten
válasz
Gaboman #40387 üzenetére
hát ezzel is lehet csajokat fogni, csajból meg sosem elég
legalábbis nekem....hát ha már buknak a motorosokra ki is használom...feleséget én sem ebből a kategóriából választok majd
meg szeretem ha irigy szemek néznek rám
valahogy ez azért jól esik mindenkinek...
az meg sztem nem gyerekes, ha valaki így (is) csajozik, ha meg az hát nem érdekel... -
Integra
titán
válasz
Gaboman #40217 üzenetére
egyet tudok továbbra is, és én ez alapján ítélem meg magam ilyen esetben:
megálltam e biztonságosan vagy nem? ki tudtam e kerülni vagy sem?
a többi rizsa.
nekem teljesen mindegy, hogy szerinted észosztás meg beképzelt pöcs vagyok, lelked rajta, nem zavar, de!!!! számomra a biztonság itt kezdődik, nem keresek önigazolásokat, és nem a rendőrségi mérésekben keresem a lelki nyugalmam, még ha azk engem is támasztanának alá. mert nem tudtam megállni.
ha ráhagysz a távolságra csak 50 métert pluszban, akkor nem történik meg. számomra ez jelenti azt, hogy mindent megtettél e az elkerülés érdekében vagy sem. ez ennyire egyszerű. ugyanezt a kérdést teszem mindig fel magamnak ha valahol valamit nem úgy teszek ahogy kellett volna, hogy legközelebb ne kövessem el és jobban csináljam. de ez csak akkor működik, hogy ha képes az ember ezt így végig gondolni és megérteni. te nyílvánvalóan nem is vagy hajlandó így gondolkodni, ez nem a te világod. nincsen ezzel baj, de azért lefaszozni, mert teljesen diplomatikusan és tárgyilagosan leírok egy másik nézőpontot..
csak ismételni tudom magam, nagyon, de nagyon másképp gondoljuk ezt. -
Integra
titán
válasz
Gaboman #40211 üzenetére
én csak azt tudom amit írtál és hogy nem tudtál megállni, nem volt biztonságos követési távolságod. azon nem is csodálkozom, hogy, fasz vagyok, mert amellett, hogy sajnálom a történteket (még ha nem is hiszed el), nem a fejed simiztem meg, hanem felhívtam valamire a figyelmed, amit te nem akarsz tudomásul venni, mert nem vagy magaddal kellően kritikus.
számomra ez furcsa, de különbözünk, maradjunk ennyiben.
szóval nyugodtan csinálhatsz/csinálhattok belőlem public enemy nr1-t (nem zavar), de...
- semmi valótlant nem mondtam, csak érzelem mentesen végig gondoltam a tanultak alapján.
- nem szidtalak, nem becsméreltelek az eset miatt
- fikázhatsz meg lenézhetsz hogy mennyit gyakorlok, de ha belegondolsz, magad is rájössz, hogy ez már csak a sértődöttség része a történetnek. értem én, hogy neked nincsen szükséged ilyenekre, te önképző vagy, annyira jól csináltad, hogy balul is sült el.
ha neked viszont ettől jobb lesz, akkor hajrá, csináld csak.
szép napot neked is -
Integra
titán
válasz
Gaboman #40197 üzenetére
ha eszembe jut, hogy te mennyire nem vagy hibás, mert pofára estél a saját hülyeséged miatt és még jól hátba is veregetitek egymást egy szaros tabletta miatt, most erre mit mondjak? tényleg, ez azért több mint megmosolyogtató.
mindenki azt dobál a motorjába amit akar, a lényeg, hogy legyen nyugodt a kis lelkivilága, meg a tied aztán pláne.
komolyan, a gumitokba nem nyomtok valami spéci téli levegő konzerváló sűrített levegőt amit valami cég árul, hogy belülről ne öregedjen a gumi??
tényleg, akkora egy anyámasszonykatonája vagy, hogy az hihetetlen -
Integra
titán
válasz
Gaboman #40063 üzenetére
szerintem meg pont nem mindegy, de megértem, hogy most miért írod ezeket.
majd pár hónap múlva, ha letisztult benned ez az egész és nyugodtabb leszel, akkor fognak előjönni azok a kérdőjelek, amikről írtam.az első fékbe kapásról meg annyit (bár szándékosan kihagytam), hogy ezek azok amiket hiába "tanulsz" te utcán, meg "képzed" ott magad, egy vezetéstechnikai tréning első napján megkapod az alapokat hozzá. azt írod természetes a kormányelmozdítással. az meg hogy arról beszélsz hogy a motorodon nagyon harap a fék. ez mind kifogás keresés, önigazolás, a legrosszabb amit tehetsz..
most vagy kanyarodsz vagy fékezel, ezt el kéne dönteni, a kettő együtt nem megy legalábbis az első fékkel biztos nem..na mindegy, soha nem fog a véleményünk asszem semmiben egyezni, de azért 2 hónap múlva olvasd el ezeket újra, érdemes lesz.
-
Integra
titán
válasz
Gaboman #40059 üzenetére
azt hiszem számomra a biztonságos követési távolság teljesen mást jelent mint számodra. hidd el, én is iszonyúan sajnálom.
viszont sajnos a f1donak írt válaszodból valóban ki is derül, hogy nem vagy kellően kritikus magaddal szemben. szerintem.
nagyon egyszerű amúgy a képlet: megálltál? kikerülted? nem.
ez annyit jelent, hogy nem volt biztonságos követési távolságod. mindig legyen menekülési útvonalad. neked nem volt. ha lett volna, vagy megállsz vagy kikerülöd, ez ilyen egyszerű. nem érdemes ezt másra fogni, meg hogy mit keresett az úton, papírok meg egyebek meg rendszám nélkül. ott volt? ott. te miért mentél rájuk?
az a hatalmas szerencséd a szerencsétlenségben, hogy megúsztad és felépülsz, illetve jó esélyed van, hogy a felmerült károdat megtérítik. de ha a srácnak lett volna papírja, rendszáma, akkor bizony könnyen lehet, hogy te leszel a ludas azonnal és te fizetsz mindent.. mert ugyanúgy rámentél volna, ő ugyanúgy irányt vált és neked ugyanúgy nincsen biztonságos követési távolságod. és akkor neked meszeltek is szélsőséges esetben.
amíg ezt másra fogod, úgy gondolom, hogy addig nem vagy kellően kritikus magaddal szemben és sajnos nem is leszel jobb motoros, mert pont a lényeget nem veszed tudatosan vagy tudat alatt tudomásul és szerintem ez nagy hiba. és pont motorozásnál kell igencsak komoly önkritika.
én minden esetre ma nagyot tanultam az esetedből, amit később a hasznomra tudok és fogok motorozáskor fordítani. -
válasz
Gaboman #40048 üzenetére
hááát jobbulást...
Fasza mindenki számára az idei év.... remélem nem lesz szövődménye
az ilyeneket meg le kéne lőni!
nálam a nyári hasonló volt csak ott nem kanyarodott hanem besatuzott előttem egy autós mindenféle indok nélkül ... én 40-50 el mentem de én 3-4m en belül megálltam SZÁRAZ úton... viszont mivel én voltam hátul és hiába az autós miatt estem el az én hibám... téged talán az ment meg , hogy nem volt semmi papírja srácnak....
-
yodamastah
őstag
válasz
Gaboman #40054 üzenetére
Jogosan. Ez mashol is igy van. A forgalmazo hulye is lenne majd neked barkacsolni
Persze ha a fo vaz komolyabban serult akkor azt jobb is elfelejteni azt... A motor mekkorat kapott? Belecsapodott valamibe vagy porgott? Ha csak a segedvaz kapott az meg nem veszes, de ha a villak/kerekek oldal iranyu uteseket kaptak az nem jo moka...
-
yodamastah
őstag
válasz
Gaboman #40048 üzenetére
ÖÖÖÖÖÖ..... 1.5 honapja bevagtam a gumifalba a gixxert a hringen. A lenyeg hogy 4 helyen tort el a segedvaz, es a fo vazbol 2 helyen vaznyulvany kitort. Ez ugye totalkar lenne. Elment a tank, a fejidomtarto, plexi, farkoidom..... kb 70-75 ezertbol mindent meg birtam csinaltatni, a motorral 5 nap mulva mar mentem, semmi baja, ugyanazokat a koridoket mentem vele mint elotte. Kellett egy jo alu heggeszto meg par olcso alkatresz es kesz
Persze a motor t miszlikbe szedtuk, at lett nezve.Na meg eses kozben vegig lattam ahogy csuszik es lattam hogy csapodik be. Nem fordult at, es tudtam hogy a futomu sem kapott... mazli.
A lenyeg hogy ha nem tudod teljesen gyari allapootba visszahozni, akkor is van esely szakszeruen javitani relativ olcson.
-
Ferdzsoo
addikt
válasz
Gaboman #40014 üzenetére
Uh, Jobbulást!
Gondolom a fékezés miatt csúszott meg a motorod, ilyenkor tud nagyon jó dolog lenni az abs.-
Kicsit soknak tűnik nekem az a a 44 méter az 50km/h-hoz. Kíváncsi leszek mit mondanak.
Még szerencsésen megúsztad! De hogy a crossosok hogy lehetnek ilyen felelőtlenek, bukó, minden nélkül?! OMG. -
Daywalker
addikt
válasz
Gaboman #39858 üzenetére
Én még nem mertem K&N szűrőt beledobni a sajátomba. Autómban is volt direktszűrő, de baromi hamar koszolódik, motornál pedig extra szopás kitakarítani, állandóan leszedegetni a tankot...márpedig csak akkor jó, ha valóban sűrűn van olajozva (sűrűbben, mint a gyári szivacsos filtert), különben a kis szutyok átjut -- de ezt te is tudod. Szigorúan magánvélemény, de ha az élettartam a fontos, akkor ezeket el kell felejteni...csak a pöcsölés van velük (valahol úgyis elbarmolódik a teljesítménygörbe a kisebb fojtás végett, persze lehet állítgatni, de injekorosnál még plusz szopás).
-
válasz
Gaboman #39837 üzenetére
Én 2005 -s 600 fazerrel mentem csak ,de mindegy a lényeg nekem az sv külsőleg 100× jobban bejön mint a fazer + amennyiért vettem ezt 5000km el azért neten 35-40ekm el láttam agyon használt fazereket 1000s eket ... rohadtul nem érte meg... (engem is arra akart mindenki rábeszélni)
Ami tetszik Yamahába az csak is a 2006os r1 ott a kipufogó az ülés alatt megy el ... nagyon állat nem szeretem a feketét de azt tuti ilyen mat feketébe venném arany villákkal, ahova járok csocsozni a tulajnak van
sv-ről a véleményem:
Nyomatékra nekem bőven elég70nél driftelek
amúgy az enyém az útsó sv... szériájából nemtom melyikel menntél ,de elvileg itt javított gázreakció jobb + nagyob sűrítési arány stb... az összes eddigi szerelő azt mondta ,hogy meglepően erősebb mint amikkel ők mentek (2005től lelfelé) , bár lehet így is szarabb mint a fazer... monjduk annak egy r1 es blokkja van ha jól tudom
nem egy kategória...
Amúgy valami V2sből is kiadhatnának valami új generációt...
ami tetszik még a ducati 999ha valaki nyer a lotton ilyennel megdobhatna
Tayrol: nemtom én tökre úgy érzem ,hogy csúszik a gumi Michleinhez képest... állítólag itt középen keményebb keverékű gumi van a szélén meg tapad mint az állat .. hogy utcán később kopjon el... (két komponensű )
Ha , cserélek lehet én is banditot veszek majd .. már ha kijön valami újabb modernebb ua úgy rohadt olcsón, vagy valami túra endurot ,hogy az asszonynak ne zsibbadjon hátul a lába
persze ez még évek kérdése tökre elvagyok ezzel....remélem asszony is bírja még
-
Djuree
félisten
válasz
Gaboman #39822 üzenetére
hát a legtöbben ezt mondták, azért is vettem a fazert, sok szerelővel beszéltem, meg motoros ismikkel és mind yamahát ajánlottak
persze drágább is volt mint a többi hasonló motor, de megérte
de hát végülis kinek mi vált be, úgyis mindenki a sajátjára esküszik
fater pl. a suzukira
szembeszomszéd meg a cbr-jére
Aktív témák
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD
- GeForce RTX 3060 Ti Gaming OC 8GB
- Gigabyte 15 G5 Gamer FHD IPS 144Hz i5-12500H 12mag 4.5Ghz 16GB 512GB Nvidia RTX 3050 Win11 Garancia
- Layer 2 Plus (Layer 3 Lite) Passzív rack switch, 24x1G + 4x10G SFP+ , SFP-kkel FS S3900-24T4S-R
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB Zalman N4 EVGA 450W
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia - HUN
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Dell G15 5520 i7-12700H 14magos! RTX 3060 16GB RAM 512GB SSD FHD 120Hz Gar.: 2026
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest