- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Fotók, videók mobillal
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Android szakmai topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
ricsik
őstag
Van egy nagy gondom. Feltettem 6-8 skint a skinmannal. Minden jó, de kitöröltem őket, mert nem tetszettek, de az opciókban a telefonon még mindig ki tudom választani őket, de nem történik semmi (nyilván). Vodafone skint természetesen nem bántottam. Találtam egy működő leírást, hogy újra létre kell hozni a skin mappáját p2k commanderben és onnan kell törölni, és akkor eltűnik végleg. Ez nem működött nekem. 1 napja szórakozok vele, de tele van a kinézet menüm, amiből csak a vodafone működik.
Van valami végleges megoldás?
köszi -
ricsik
őstag
Ma vettem egy ezüst V3-mat. Az hogy lehet, hogy a telefonon csak az előlap fém, minden más műanyag. Előlap alsó része, belül minden, hátul minden. Eddig azt hittem, hogy télleg full fém.
Vodás a cucc és külön írja a prosi, hogy a műanyag akkufedelet ne cseréljem ki más V3 fém fedelére.Ilyennel találkoztatok? Vodafon egy full butított változatot árul?
Nem értem.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest