Hirdetés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Megérkezett Magyarországra a Xiaomi Smart Band 9 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- A Z70 Ultra a mobilos Elite új tagja
- iPhone topik
- Huawei Mate 50 Pro - blendemonda
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Apple AirPods 4 - ismerős is, új is
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Scooter74
őstag
Sziasztok,
Segítséget szeretnék kérni.
Telefon váltás elött vagyok, eddig csak Snapdragon procis telefonjaim voltak és MediTeK 8100 milyen egy Snapdragon 870 után mert jelenleg egy Poco F3-s készülékem van, és nagyon szemezek a Motorolla Edge 40-s telefonnal.Köszönöm Szépen.
[ Szerkesztve ]
Nexus S => Nexus 4 => Nexus 5 => LG G4 => OnePlus 3 => Xiaomi MI MIX 2 => < la passione ci guida >
-
Scooter74
őstag
Sziasztok nekem is megjött a telefon és egy olyan kérdésem lenne hogy a volte-t hol tudom beállítani?
Sehol sem találom.
Köszönöm szépen.Nexus S => Nexus 4 => Nexus 5 => LG G4 => OnePlus 3 => Xiaomi MI MIX 2 => < la passione ci guida >
-
Scooter74
őstag
Beszéltem a Yettellel és egyszerűen leráztak, hogy maga a készülék nem támogatja a VoLTE-t.
Viszont a rejtett menüben bentvan.
Úgy hogy ötletem sincs.[ Szerkesztve ]
Nexus S => Nexus 4 => Nexus 5 => LG G4 => OnePlus 3 => Xiaomi MI MIX 2 => < la passione ci guida >
-
Scooter74
őstag
válasz sniper112 #444 üzenetére
Szia.
Kétszer is Beszéltem velük és a válasz pedig ez volt.
Yettel kínálatában a Motorola Edge 40 nem szerepel így a VoLte és WoWifi sem működik.
Motorola készülék egyedül a G23 -s van náluk azon megy.
Nem tudunk mást csinálni mint reklomálni és ütni az asztalt, hogy mielöbb javítsák a hibát.
-
Scooter74
őstag
válasz domper2015 #454 üzenetére
Nem a Motorolával van a baj, hanem a szolgáltatóval. Ugyanis yettel kínálatában nincs ilyen készülék és így nem is támogatja.
T-nél és Vodánál kapható a telefon így ők támogatják VoLTE és Wowifi szinten.
Ennyi az egész.Nexus S => Nexus 4 => Nexus 5 => LG G4 => OnePlus 3 => Xiaomi MI MIX 2 => < la passione ci guida >
-
Scooter74
őstag
válasz domper2015 #457 üzenetére
Nekem egyedül csak a VoLte hiányzik, mert munkára használom a telefont és amikor beszélek akkor nincs net.
Valamit kezdhetne a Yettellel, ezzel a problémával.Nexus S => Nexus 4 => Nexus 5 => LG G4 => OnePlus 3 => Xiaomi MI MIX 2 => < la passione ci guida >
-
Scooter74
őstag
Sziasztok van elérhető frissítés.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A lapcsalád Alapelvei itt is betartandók!
- Apple iPhone 13 Pro Max 256 Gb
- Apple iPhone 14 Plus 128gb - Makulátlan, Apple garancia, Akku 100%, akár beszámítással
- Apple iPhone 11 64gb - Makulátlan, új kijelző, akár beszámítással
- Iphone 13 Mini 256GB Nagyon szép állapot, garanciával, üzletből
- Iphone 14 128GB fekete, Független 93%AKKU, Üzletből Garanciával
- Xiaomi 14T Pro-t cserélnék Samsung Galaxy S23 Ultrára!
- Motorola G54 5G Power Edition (12GB RAM / 256Gb tár, midnight blue, 2 év garis, új)
- Független, karc nélküli, iPhone 11 fehér 64 GB gyári tartozékokkal, dobozával eladó
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 6/64 GB - ingyen foxpost
- Nokia 7.2 4Gb / 64 Gb (dobozában, védőüveggel és tokban)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest