- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Netfone
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Nem sok meglepetést tartogat a Galaxy S25 FE és Tab S11 Ultra külseje
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Milka 78
nagyúr
-
válasz
arpeen2 #2120 üzenetére
Ezek az értesítések kezelései lezárt képernyőnél.
A kérdésed úgy értettük, hogy az ujjlenyomat érzékeléshez kikapcsolt képernyőnél be kell-e valamit kapcsolni? Tehát azt gondoltuk, hogy ha megérinted a képernyőt az ujjlenyomatérzékelőnél, akkor nem történik semmi és szeretnéd ezt állítani, hogy ott egyből olvasson. Ehhez nem kell semmit állítani, mindenkinek olvas, ha odatesszük az ujjunk (és persze be van állítva ujjlenyomat is a feloldáshoz, regisztrálva van legalább egy ujjad).
Ettől függetlenül volt már nekem is, hogy nem akart olvasni, de az havi egy bug, ilyenkor kellett a dupla kopp vagy gombok nyomkodása, hogy felébredjen, viszont ilyenkor más feloldás is kellett, egyáltalán nem fogadta az ujjam.
-
Kiskutya
veterán
A második engem is érdekel mert én is csak a g fotók ikont találtam de az úgy már elméletileg a feltöltött cuccokhoz vezet.
A másik dolog ahogy fentebb írtak valami kijelző védelem kötelező rá! Nem is értem egy alap fóliát miért nem tett rá a gyártó legalább a karcok ellen ha már ennyire gyenge a védelem! Itt egy teszt: [link] Szerintetek a hidrogél fólia véd annyira a karcok ellen mint az üveg?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A lapcsalád Alapelvei itt is betartandók!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Óra topik
- Apple asztali gépek
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP Elitebook 8570W - i7-QM I 16GB I 750GB I 15,6" HD+/FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest