- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Fotók, videók mobillal
- Mégsem érkezik előbb a Pixel 10 a vártnál
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
Aktív témák
-
volvoguy
addikt
Üdv! nekem igaz 2.2CEE van fenn, de valamiért dupla olyan sebességgel merül az akksi mint korábban. Jó okés, van fenn vagy 60 telepített app, de OS Monitor nem hozott ki semmit se, ami beakadna. Viszont megnézve az akkuhasználatot azt írja ki, hogy:
"Mobil Standby 48%"
"Phone Idle 45%"És ez a két érték mindig ennyi.
A proci húzva van, de a feszeket visszavettem. Maga a rendszer sem használja ki jobban a procit mint 12%.
És ezt a hírtelen merülést (reggel 5kor leveszem töltőről, fél7kor már 80% a töltöttség) azóta vettem jobban észre, mióta átmentem a Telenorhoz. lehetséges, hogy gyengébb a lefedettségük, ezért szívja jobban az akksit? Van köze hozzá?
GPS/wifi/Sync/Auto Brightness mind offolva van!!!!
Aktív témák
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- BestBuy topik
- World of Tanks - MMO
- Fotók, videók mobillal
- Nintendo Switch 2
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Publikus prezentációban árulkodott az érkező fejlesztésekről az Intel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mégsem érkezik előbb a Pixel 10 a vártnál
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest