- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Mindent vitt az iPhone az ünnepi időszakban
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Tavaszi szél Slimet áraszt
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz sityupityu #12162 üzenetére
Annyi volt a bizonytalanság, hogy a csapat utasította Lorenzo-t de Lorenzo nem engedte el.
De a futam képe alapján Dovizioso elment volna Lorenzo mellett, és leszakadnak, talán zárkózott volna 1mp-t de a végére elfogyott volna és Lorenzo meg akkor már nem csinálhatott volna semmit.
Ez a megoldás volt a legjobb opció, Lorenzo beosztja a futamot, és támad amikor jónak látja...mindent tud erről a pályáról. Ezt is láttuk, Lorenzo tartotta azt a távolságot ami még elérhetővé tette az elejét, majd támadott. ..elesett, de ez benne van, Marquez is majdnem elesett, Dovi' pedig el is esett.
Teljesen kontroll alatt volt a futam, már amennyire a Ducati alkalmas volt erre. A végére pedig Lorenzo elindult, és Dovi' leszakadt...ebből is látszik hogy nem tudott magasabb tempót, csak a futam egy korai szakaszában, de Lorenzo okosan ment, nem lehet elhasználni a gumit azért hogy nyerj a futam elején-közepén 1mp-t, hogy aztán a végén tehetetlenül nézd ahogy a többiek elmennek.
Ahogy írtam, kényelmesebb lett volna Lorenzo-nak elengedni Dovi'-t hogy na tessék menj a címedért,..jobban jött volna ki belőle a szurkolói megítélés szerint, de Dovi'-nak az volt az egyetlen esélye amit Lorenzo csinált, beosztani a 30 kört és a végére emelni a tempót és támadni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Külpolitika
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Apple notebookok
- Synology NAS
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Interactive Brokers társalgó
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Házimozi belépő szinten
- Háztartási gépek
- További aktív témák...