Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz sityupityu #12162 üzenetére

Annyi volt a bizonytalanság, hogy a csapat utasította Lorenzo-t de Lorenzo nem engedte el.
    De a futam képe alapján Dovizioso elment volna Lorenzo mellett, és leszakadnak, talán zárkózott volna 1mp-t de a végére elfogyott volna és Lorenzo meg akkor már nem csinálhatott volna semmit.
    Ez a megoldás volt a legjobb opció, Lorenzo beosztja a futamot, és támad amikor jónak látja...mindent tud erről a pályáról. Ezt is láttuk, Lorenzo tartotta azt a távolságot ami még elérhetővé tette az elejét, majd támadott. ..elesett, de ez benne van, Marquez is majdnem elesett, Dovi' pedig el is esett.
    Teljesen kontroll alatt volt a futam, már amennyire a Ducati alkalmas volt erre. A végére pedig Lorenzo elindult, és Dovi' leszakadt...ebből is látszik hogy nem tudott magasabb tempót, csak a futam egy korai szakaszában, de Lorenzo okosan ment, nem lehet elhasználni a gumit azért hogy nyerj a futam elején-közepén 1mp-t, hogy aztán a végén tehetetlenül nézd ahogy a többiek elmennek.
    Ahogy írtam, kényelmesebb lett volna Lorenzo-nak elengedni Dovi'-t hogy na tessék menj a címedért,..jobban jött volna ki belőle a szurkolói megítélés szerint, de Dovi'-nak az volt az egyetlen esélye amit Lorenzo csinált, beosztani a 30 kört és a végére emelni a tempót és támadni.

Új hozzászólás Aktív témák