Új hozzászólás Aktív témák
-
Döglött Róka
veterán
válasz
#25237004 #527 üzenetére
A pollokat nerdök töltik ki, nem a mainstream vásárlóközönség. Ezért nem meglepő a különbség.
Egyébként ne zavarjon, hogy az FGC nagyjai mind PS-en vannak. Utána jön a box, majd a PC, amin csak kocajátékosok vannak, egyszerűen a PC képtlen kompetitív szinten futtatni egy verekedős játékot a természetéből fakadóan.
A gyártótól hivatalos adat nincsen, innentől van egy steam chartzot meg 3 random közvéleménykutatásod ami tekintettel a 2 milliós eladásra ennyit mutat SF6nál:98 szavazat.
GameFAQs fórum.
Azért viccnek egy kicsit erős amit itt előadsz. Fogalmam sincs mit szeretnél kihozni az egészből, de jó nagy hülyeség lett. -
atainprison
senior tag
válasz
#25237004 #527 üzenetére
Az utána nem nézést a PC statisztikákra értettem és azzal kapcsolatban nem is vitatkoztam.
Ezeket a pár száz (estleg 1000) emberes pollokat meghagyom neked. Már leírtam miért nem tudom komolyan venni, bár szerintem elég egyértelmű anélkül is. A legjobb az lenne, ha létezne hivatalos konzolos statisztika is nem csak steames és akkor ez az egész parttalan vita értelmetlen lenne (bár így is az).
Arról is küldj linket, ha valami releváns játékról is találsz hasonló cikket (pl. Tekken, SF, MK). Azt azért hozzátenném, hogy ez sem hivatalos adat, hanem egy youtuber ügyeskedése, ami fogalmam sincs mennyire pontos..(persze szerinted biztos tűpontos, sőt még alá is mért a PCs számokkal
).
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Gyúrósok ide!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Robogó, kismotor
- Doctor Who (2005)
- Milyen monitort vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- További aktív témák...
- DJI Mini 3 Fly More Combo RC - GARANCIÁLIS drón szett +koffer
- Latitude 5520 27% 15.6" FHD IPS érintő i7-1185G7 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam gar
- GOPRO Hero 12 BLACK - 5.3k akciókamera +ISY tartozék készlet
- Latitude 7420 27% 14" FHD IPS i5-1145G7 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam gar
- Asus Rog Zephyrus Gamer laptop gyönyörű állapotban.
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest