-
Mobilarena
29-es körzet: internet, TV, telefon
Aktív témák
-
Ghandi
aktív tag
És a végén kidrül hogy a Digi árai is hirtelen a duplájára nönek ebben a körzetben?
Én a mai napig nem értem hogy ha a 29-es körzet is UPC akkor itt miért vannak magasabb árak?
A hangzatos reklámban erröl nincsen szó csak hogy ez a legjobb és hogy ennyibe kerül.Akkor ha épp itt nincs is olyan gyorsaságú net amit országszerte reklámoznak mindenféle helybeli korlátozás nélkül,akkor a lasabb csomagok miért sokkal drágábbak mint máshol?
Valaki világositson már fel,mert én nem értem. -
orkester
őstag
Végül is azt biztos nem mondták melyik szeptember.
Amúgy régen nem úgy volt, mikor először bejött a T, hogy a monoriaktól bérelt kábeleken keresztül szolgáltatott? Nekem valami ilyesmi rémlik. Most miért nem teszi meg a UPC, hogy amíg nincs kiépítve a kábelhálózat, ő bérelje azt a T-től?
Volt 1 hét műszaki hibájuk, nem tudtak beregisztrálni, de tegnapelőtt végre megjött a szerződés, várjuk a szerelőket.
-
orkester
őstag
-
MaTTeS
senior tag
én meg annak örülnék, ha kedvezőbb t-home kábelnet csomagokat kapnánk és akkor szerintem nem lenne kérdéses hova menne az ember
Nálam 2-3napja folyamatosan szakad a net 1-2perctől 5-10percekre. Van olyan óra, hogy netezni se lehet normálisan, mert félúton megszakad. Holnap felhívom őket, azt ha nem tud semmi értelmeset mondani a jóember akkor erőteljesen kérek egy új modemet, megint (lehet nem tetszik neki a meleg?) Nálatok nem szakad (Gyál)? -
Zsozsooooo
tag
A felhasználót mér érdekelné hogyan oldják meg a dolgot ? PL én azt látom hogy a havernak 20/10-ér 2500ft-ot kell fizetnie, nekem meg 18/1,5-ér 14.000ft-t ami lásuk be nem ugyan az ! Mér, van különbség a két szolgáltatás között, mivel nyújt többet az ADSL, hogy ilyen irreálisan többet kell fizetni érte ? Arról nem is beszélve, hogy pl a havernak bix-be (Játékszerverre) Debrecenből 18-as pingje van nekem Dabasról 45-ös !
-
-
-
gabrielarky
tag
-
-
Dictator^
veterán
-
Dictator^
veterán
Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- IBM PS/1 2168-552 486SX-25
- ASUS ROG Strix RTX 2080 Ti OC 11GB
- Acer Swift 3 (SF314 54) i5 / 8GB RAM / SSD / FullHD / kiváló állapotban!
- iPhone 16 Plus 128GB dobozos 12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest