-
Mobilarena
29-es körzet: internet, TV, telefon
Aktív témák
-
kabelmania27
félisten
válasz
gabrielarky #7376 üzenetére
Üdv!
UPC médiacard előnye hogy nem kell box. -
axton
tag
válasz
gabrielarky #7385 üzenetére
te meg arról hallottál-e, hogy a telekom visszavette minden csomagjának a garantált sebességét, az optikánál a max sebességet pedig ki se írnják már feltöltéshez.
Ja, és a fél éve elérhetetlen online ügyfélszolgálat, hatalmasak a leépítések és lassan minden szerelő alvállalkozótól van. Szerinted 2018-ig a meglévő rezet mindenhol kicserélik? A röhej az hogy ez a cég még sűrűn lakott helyre nem húzott optikát, pedig már 2007 óta van nekik talán. Inkább menjen budapest közepén a szerencsétlnnek 2 mbittel az adsl-e ha be van kapcsolva a tv, mert már az iptv-t is rákényszerítik mindenre, pedig a hálózati készültség kb a béka segge alatt van. ja, és arról nem is beszélve hogy 2015 elején, van olyan hely még mindig a ktv hálójukon ahol nincs 8 csatorna az egész cmts-ben!!!! úgy hogy erre még rájön az iptv is.
békát nyelek ha 2018ra mindenhol 30mbit lesz, de még akkor is ha egész bp területén.
-
seimon
tag
válasz
gabrielarky #7385 üzenetére
Gyakorlatilag annyi pénzt kapnak hogy a kisvárosok bekebelezése nekik ingyen van
-
asdf_
veterán
válasz
Doboz nélkül amúgysem lesz tévé, még UPC sem jövő nyáron mikor megszűnik teljesen az analog adás.
Info?
-
törölt tag
válasz
Köszi szépen a beszámolót. Engem tulajdonképpen csak az internet érdekel. A tv az nem nagyon. Upc directnél vagyok, aztán ősszel meg váltok műholdas digire. Nekem kell a digisport hd-ben a bajnokok ligája és a premier leauge miatt.
-
seimon
tag
válasz
Az IPTV hazánkban eléggé népszerűtlen, viszont pl. Németországban a legelterjedtebb dolog. A legnagyobb technikai fejlődés ebben a szegmensben lesz, ha még most nem is kiforrott a dolog. Technikai megvalósítása miatt gyakorlatilag sokkal jobb szolgáltatói szemszögből is.
Még ezekre nincs megoldás. Médiacard is lesz előbb utóbb, most már 2 HD csatorna lehet, ami szintén haladás. A képminőség is fog javulni, nem is keveset. Majd meglátod. IPTV-nek nagy előnye van főleg hogy a nagyobb nyugati országokbna ezt preferálják. És amit preferálnak vagy amiben van a jövő, azt fogják majd szépen fejleszteni.
-
koháry
tag
válasz
gabrielarky #5909 üzenetére
Remélem ha a T az, nem áll meg Monor határánál mint az eddigiek. 😊
-
válasz
gabrielarky #5904 üzenetére
ADSL-t ma már senki sem épít...
-
poli27
veterán
válasz
gabrielarky #5904 üzenetére
Sztem a Telekom épít optikát nem?Amúgy mennyire vicces, elkezdte a Digi,most abbahagyta nincs lóvé, erre a Telekom rájött hogy ez megéri és folytatja
miért várt ezzel 10 évet vajon?
-
dr.bubo
őstag
válasz
gabrielarky #191 üzenetére
Látom a monortelel nem a legjobban kezdödött a kapcsolatod.
Azóta, rendesen megy a neted? Vagy most is vannak problémák?
Routert használsz?
Probáld ki az Ashampoo Winoptimizer 4-t. Tuning Tools menüjében az internet tunert.
Nekem a laptopomon a 10M helyett csak 3M-l jött a net, az ashampoo rendbe tette. A seesség 10M lett, és a pingem is jelentösen javult. -
gjoe
addikt
válasz
gabrielarky #191 üzenetére
Üdv a monortel monopóliumban.
Ők azt csinálnak amit akarnak. sztem t-online-al jobban jártál volna (bár akkor is monortel szolgáltat, de talán jobban adnak a hírnevükre, és azt adják amiért fizetsz. -
dr.bubo
őstag
válasz
gabrielarky #187 üzenetére
Itt van a T-online ajánlata
-
dr.bubo
őstag
válasz
gabrielarky #185 üzenetére
Persze mindenkinél nem lehet tökéletes. (az lenne a jó, ha igy lenne
)
Ha fórumokat olvasgatod, akkor látod, hogy általában mindenhol negativ hozászólásokat irnak, Akkor irnak a fórumba, ha valami problémájuk van. Ritka, hogy pozitiv dolgokat irjanak, de ez mindegyik szolgáltató fórumára igaz. ( talán a Diginet forumára nemegyenlöre) Ha pedig ugy véled a monortel nem megfelelö a számodra ( "a sok reklamáció miatt"), akkor választhatod a T-online-t vagy, ha mazoista vagy valamelyik wireles szolgáltatót ( nem akartam átalánositani, tisztelet a kivételnek
, már ,ha van ilyen
)
-
dr.bubo
őstag
válasz
gabrielarky #183 üzenetére
A torrent állitolag korlátozva van. (bár én nem tapasztaltam). UPC Csoport tagja a monortel is.
2003 óta van monornetem, azota nálam 1 vagy 2 alkalommal volt hiba a monortel részéröl.
Zhone vagy Paradyne modemet adnak. Nekem Paradyne-m van. Nekem rendben mükszik.
Nekem is 10Mbit-s netem van, nekem hozza is sebességet. De ez távolság függö is (én elég közel vagyok a központhoz.)
Szerintem elég az 1év hüséget kötni. Mert, ha mégsem leszel elégedett a szolgáltatással, akkor nem kell két évet lehuznod.
Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest