Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Netfone
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Google Pixel topik
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
DrSoul
őstag
Sziasztok.
Acer AL1714-esem van, plug&play, tehát megy. De a WinXP csak ezt írja rá, hogy Plug@play monitor. Valaki írta, hogy érdemes feltenni a drivert. MEgnéztem az ACer honlapját, le is töltöttem Bővebben: link
Az XP-ben frissíteni akartam az illesztőprogramot, de mondta, hogy ennél jobbat (ami van), nem talál (azaz a plug&play... mármint írta, hogy nincs ill. progi, mert talán nem is kell).
Ha arra a könyvtárra klikkelek, ahová letöltöttem és kitömörítettem az inf file-t, akkor is azt mondja, hogy ennél jobb, ami van, nincs...
Tippek?
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
Üzleti előfizetők hirdetései
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest