- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- LG V30 - vezércsel
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Redmi Note 8 és 8T
- iPhone topik
-
Mobilarena
Program letöltése:
- Google Sketchup hivatalos letöltési oldal
Új hozzászólás Aktív témák
-
szacsee
nagyúr
válasz
imibogyo #756 üzenetére
Kösz, találtam egy hsz-t , de apróáramhoz nem értek annyira (mitől műkszik stb).
Kondér gondolom kondi, de mekkora az passz...
Darlingtonok bázisa... eh meg kellene keresnem pár régi könyvet... na szóval passz... ez jó megoldás lenne, de úgy hogy egy csatorna elszállt a KazeQ-n nem tudom bordázva bírná-e a DDC-t... pedig jó lenne. -
szacsee
nagyúr
válasz
imibogyo #750 üzenetére
Igaz kicsit kapcsolódik csak a témához, de Nálad miképp volt megoldva a 8V-os tápellátás?
Kicsit hangos a DDC-m, mint úgy általában a DDC-k, de nem találok megfelelő alternatívát, ami olcsó és jó.
EK gyárt "vázat" hozzá, ami fémből van 8K, fém tető 8K, ha erre rakok egy gagyi chipset blokkot 3-4K és bebugyolálom, akkor elvan. Panel alkatrészei a tekercs felé néznek, így nem tudom mennyire biztonságos, ha pl egy szivacsba tekerem (házat is tudnék neki csinálni).
Fesz csökkentéssel egy a baj, hogy kell neki indulásnak közel 12V, utána akár 7V-ig is le lehetne vinni. Sem kapcsolást, sem egyéb dolgot nem találok. Vizes topikban volt aki gyártott házilag elég esztétikusan kivitelezett szabályzót hozzá, de nem tudom foglalkozik-e vele. Engem pl zavar a hangja, mert régebben D5-öm volt, csak az ment a vízzel. Fogyit nem nagyon figyelem, de azért ne fogyasszon annyit egy szivattyú üresjáratban, mint egy fél konfig (D5 @ 23W).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Villanyszerelés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xbox Series X|S
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Milyen processzort vegyek?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- További aktív témák...
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest