-
Mobilarena
Program letöltése:
- Google Sketchup hivatalos letöltési oldal
Új hozzászólás Aktív témák
-
SQX_Barto
addikt
válasz
imibogyo #1572 üzenetére
A fülek nem ragasztva lennének, hanem úgy lenne legyártva, a belső vázhoz rögzítené az oldallapot, ami kb 1mm vastag. A szellőzők miatt mindenképp gyártatnom kell a plexit. Ilyen ferde csíkozásokra gondoltam két oldalt.
A felsőlap vagy teljes lenne vagy esetleg megnézhetném a VGA vizezés lehetőségét, egy radiátort oda rögzíteni. -
SQX_Barto
addikt
válasz
SQX_Barto #1563 üzenetére
Latom nem igazan jott semmi otlet, nekem az jutott eszembe, hogy az oldallap elejere ket - ket ful, hatulra pedig ket csavar, a fedlap mar picit problemasabb. De valoszinuleg ott is valami hasonlo lenne az elkepzeles.
Le kell majd gyartatnom, utana pedig venni furot, amivel kifurom a csavarhelyeket a hazon. -
SQX_Barto
addikt
válasz
imibogyo #1562 üzenetére
Ha mar a plexi szobakerult.
Van egy kisebb "problemam", amit jo ideje halogatok, de szeptemberben szeretnek ra megoldast (akkor fogok hazamenni kulfoldrol par napra)Szoval van egy mini PC-m, amit takaro lemez nelkul hasznalok (egyszeruen tetszik a belseje, itt van az asztalomon mellettem. Szeretnek plexi takaro lemezeket ra, mert igy ebben a formaban eleg szepen gyujti a port. A szokasos U alaku boritas van, harom kulonallo plexire gondoltam, nemi designos szellozo nyilassal, meg ugye a rogziteshez kelene valami jo otlet.
A haz (doboz)
(A csavar nyilasokat amik a kepen lathatoak a VGA-val ellentetes oldalon egy 3,5-os HDD foglalja el.)
Plexi helyett az edzett uveg is szobajohet, bar az gondolom dragabb.
Otleteket elore is koszonom
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Konteó topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Spórolós topik
- Google Home/Nest
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Megújult a PROHARDVER!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- A OnePlus ellen biztonsági aggályok miatt indítanának vizsgálatot az USA-ban
- További aktív témák...
- Eladó! MSI mag 360r-v2 komplett cpu hűtő (Csomagküldés az árban)+vezérlő
- SILENTIUMPC Fortis 5 Dual Fan Intel/AMD Univerzális Processzor hűtő
- Mars Gaming ML-LCD240 2x ARGB 120mm FDB Fan LCD Display (Alkatrésznek) INGYEN FOXPOST
- GARIS! Lian Li HydroShift !!!! LCD !!!! 360TL (RGB)
- FSP RAIDER S 750W 80 PLUS Silver táp
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- BANKMENTES részletfizetés ASUS TUF F16 FX607JV-QT212 Tesztvideó a leírásban Nézd meg működés közben
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest