-
Mobilarena
Program letöltése:
- Google Sketchup hivatalos letöltési oldal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pete55555
addikt
válasz
SQX_Barto #1591 üzenetére
Ez így van, de az igazsághoz hozzátartozik, hogy a maximum 24,4x24,4 cm-es lap lesz mATX.
Létezik 20,5 x 24,4mm-es, és azt is mATX-nek hívjuk.
Gyakorlatilag minden ami nagyobb, mint az ITX, és kisebb, mint 24,4x24,4cm az mATX lesz.
Ezen belül rengeteg variáció van, alaplap gyártótól, felszereltségtől, stb függűen. -
imibogyo
veterán
válasz
SQX_Barto #1571 üzenetére
Szerintem az elejére ragasztott (?) fül becsatlakozási pontjai csúnyábbak lesznek összességében, mintha csavaroznád ott is. Csavarozni is lehet nagyon szolidan, például süllyesztett fejű fekete csavarokkal. És akkor ebben az esetben még "gyártatnod" sem kell semmit sem.
Anno én is készítettem pár plexi/üveg oldallapú gépet, de vagy teljesen csavaroztam, vagy ragasztottam az oldallapokat. Egyedül a nagy plexi házamon voltak az oldallapok és minden más ragasztva, míg az előlap csavarozva (mert hogy a vízhűtés alkatrészei (pumpa, tartály a hang miatt) ide mentek volna és így szerelhetőnek kellett ennek a résznek lennie).
Persze tudom, hogy ez az egész ízlések és pofonok kérdése, de gondoltam leírom, ha már kérdeztél.
-
SQX_Barto
addikt
válasz
SQX_Barto #1563 üzenetére
Latom nem igazan jott semmi otlet, nekem az jutott eszembe, hogy az oldallap elejere ket - ket ful, hatulra pedig ket csavar, a fedlap mar picit problemasabb. De valoszinuleg ott is valami hasonlo lenne az elkepzeles.
Le kell majd gyartatnom, utana pedig venni furot, amivel kifurom a csavarhelyeket a hazon.
Új hozzászólás Aktív témák
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Milyen légkondit a lakásba?
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Horgász topik
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Hamarosan kapható a Helegaly linuxos handheld gépe
- VoIP telefonálás
- További aktív témák...
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Apple iPhone 13 128GB / Kártyafüggetlen 1ÉV GARANCIÁVAL
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Realme 8i 64GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H330 RAID v ZFS
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest