Hirdetés
- Szemtelenül olcsó lett a Nubia Fold
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Megérkezett Magyarországra a Poco F8 Pro is
- Milyen okostelefont vegyek?
- LG Wing - szárnyas fejvadász
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
-
Mobilarena
Program letöltése:
- Google Sketchup hivatalos letöltési oldal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dani_kp
addikt
válasz
imibogyo
üzenetére
Igen kicsit benéztem a dolgot, úgy emlékeztem nagyobb az eltérés, szóval amit linkeltél lapot azzal dolgoztam.
"Nagyjából" kész is van. Nem a legszebb, de méret arányos. Elvileg a brocken 2 is befér és ha lesz is dvga, akkor egy gtx 960 kaliberű fog belemenni. Illetve ha platformot is váltok, akkor az is itx-es alapokon fog készülni.
Arra gondoltam, hogy mivel úgy is az asztalon lesz, akkor amerről leszedhető lesz az oldala, azt plexiből csinálnám. De lenne egy hozzá fa oldallap is.

Nézzétek el nekem, hogy nem a legszebb a skicc, de még mindig tanulom a programot.

szerk.: az usb csatik alá megy majd az audio i/o.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 43NANO763QA 108 cm / 43 4K UHD NanoCell Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - R5 5600H 16GB DDR4 256GB +1TB SSD nVidia GTX 1650 4GB
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3735, 100% Akkumulátor
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Dell XPS 13 9370 - 9380 UHD touch, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest