- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel topik
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- MIUI / HyperOS topik
- Mobil flották
- Huawei P60 Pro - kamera(telefon)
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
-
Mobilarena
Program letöltése:
- Google Sketchup hivatalos letöltési oldal
Új hozzászólás Aktív témák
-
s3toraph
senior tag
válasz
Goblin12 #847 üzenetére
Szia!
Ha jól látom, ilyesmire van szükséged:
Lépésről lépésre: Rajzoltam rectangle-val egy 200x200mm-es négyzetet (manuálisan beírtam az értékeket: 200;200), majd kijelöltem és make group. Ezután ctrl-t nyomva tartva, move-al lemásoltam, majd elforgattam 75 fokkal, és az egyik csúcsánál fogva hozzáillesztettem a másik négyzet csúcsához. Aztán beméreteztem: tools -> dimensions. Tape-el lemérve is jó, megmaradt minden oldalon mindkét négyzetnél a 200-200mm.
Ránézésre, szerintem nálad a jobb oldali méretezés, ami 19 egész valamennyi, az nem derékszöget zár be a két vonallal ami közé raktad, szóval szerintem jó a két vonalad, azok párhuzamosak, itt csúszott el a dolog. Szerintem rajzold meg így csoportba foglalt négyzetekből, aztán felbontod a végén a csoportba foglalást, és kitörlöd a fölösleges vonalakat.
Üdv
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- eBay
- Az Xbox égisze alatt oldaná meg a PC-s játékosok legnagyobb gondját a Microsoft
- A Battlefield 6-tal tenné vonzóbbá Core CPU-it és Arc GPU-it az Intel
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- E-roller topik
- Google Pixel topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Synology NAS
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Szép állapotban levő Apple iPhone 15 256GB / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! ASUS C246M i5 9400F 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 Super 6GB Zalman N4 Zalman 600W
- HP 15S FHD LED Matt Ryzen5 5500U 4.0Ghz 8GB RAM 256GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest