- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- A karcsúság ára
- Garmin Forerunner 165 - alapozó edzés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
-
Mobilarena
Program letöltése:
- Google Sketchup hivatalos letöltési oldal
Új hozzászólás Aktív témák
-
flymi
addikt
Üdv!
Nos elméletnek elmélet, nem találtam megfelelő topicot (talán a barkács-gányolás), hátha Imi mester, vagy valaki el tudja oszlatni a kétségeimet!Alapból adott egy Chieftec Dragon DA01BD ház (jelenleg apró darabokban). Adott egy Prolimatech Genesis CPU hűtő, a maga 160mm (gyári adat: 159,7mm) magasságával. Elméletben bele kell férjen, de nem tudom belepróbálni, mivel mint írtam cafatokban hever a ház, aminek a szélessége 200mm.
Valamint találkoztam egy másik számpárossal, ami szintén nem igazán illik össze:
Adott egy GTX770, hossza a gyári adat szerint: 292mm. A sárkányban a hátfaltól a 3,5-ös keretig 287mm a hely. Megoldaná a hiányzó 5mm-t, ha egyszerűen áthelyezném máshová a HDD tartót? Mert a felső traktusban annyi hely van, hogy egy fél könyvespolcot bele tudnék rakni keresztben...Jól látom, hogy problémák lesznek a hardverek behelyezésekor?
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Bomba ár! Dell Latitude 5411 - i5-10400H I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest