Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Pete55555

addikt

válasz imibogyo #1224 üzenetére

Szóval én azt az irányt tartom jónak, hogy legyen kicsit nagyobb a ház, de minden fontosabb alkatrész férjen el házon belül.
    Ezzel egyetértek, de láttad te már HookR littlebig házát ? ;]

Azt látom, hogy az emberek egyre kisebb gépeket vesznek/építenek, de közben egyre több külső dolog kerül a ház mellé ... Akkor mit is nyer ezzel a miniatürizálási lázzal? Na én ezért érzem azt, hogy legyen inkább picit nagyobb, de férjen bele minden, mint hogy egy újabb dobozkával bővüljön a repertoár.

Pontosan így van egyébként, én is sokáig tervezgettem ITX konfigot, aztán olvasgatva az ITX topikot, látva a sok "szenvedést" (melegszik, hangos, sok a kábel, nem fér el, stb...) most már ott tartanak, hogy VGA riser kell, és bevallom én is gondolkoztam ilyen házakon (csak elméletben, mielőtt lecsösznétek, hogy miért nem raktam be ide a terveket :) ) de végülis elvetettem az ötletet. Egyszerűen - nekem - nem éri meg a sok kínlódás, hogy 2-3 centivel kisebb legyen a gépház, esetleg hangosabb legyen...stb.
    Egy jól megtervezett mATX kuckóm van, csak be kellene fejeznem, oké ez relatíve elég nagy (hxszxm: 320x300x280), de elfér benne minden kényelmesen, ATX táp. 2x3,5 és 1x2,5 meghajtó, és még akár egy slimODD is. (ezt viszont ki fogom hagyni a véglegesből, mert annyira ritkán használom. Majd lesz neki egy egyedi külső ház.

Új hozzászólás Aktív témák