Hirdetés
- Beindultak a kínai startupok, a fejlesztőkért versenyez az OpenAI
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
- Mobil flották
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Mutatós dizájnnal várható a Realme első Ultrája
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Program letöltése:
- Google Sketchup hivatalos letöltési oldal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pete55555
addikt
válasz
imibogyo #1224 üzenetére
Szóval én azt az irányt tartom jónak, hogy legyen kicsit nagyobb a ház, de minden fontosabb alkatrész férjen el házon belül.
Ezzel egyetértek, de láttad te már HookR littlebig házát ?Azt látom, hogy az emberek egyre kisebb gépeket vesznek/építenek, de közben egyre több külső dolog kerül a ház mellé ... Akkor mit is nyer ezzel a miniatürizálási lázzal? Na én ezért érzem azt, hogy legyen inkább picit nagyobb, de férjen bele minden, mint hogy egy újabb dobozkával bővüljön a repertoár.
Pontosan így van egyébként, én is sokáig tervezgettem ITX konfigot, aztán olvasgatva az ITX topikot, látva a sok "szenvedést" (melegszik, hangos, sok a kábel, nem fér el, stb...) most már ott tartanak, hogy VGA riser kell, és bevallom én is gondolkoztam ilyen házakon (csak elméletben, mielőtt lecsösznétek, hogy miért nem raktam be ide a terveket
) de végülis elvetettem az ötletet. Egyszerűen - nekem - nem éri meg a sok kínlódás, hogy 2-3 centivel kisebb legyen a gépház, esetleg hangosabb legyen...stb.
Egy jól megtervezett mATX kuckóm van, csak be kellene fejeznem, oké ez relatíve elég nagy (hxszxm: 320x300x280), de elfér benne minden kényelmesen, ATX táp. 2x3,5 és 1x2,5 meghajtó, és még akár egy slimODD is. (ezt viszont ki fogom hagyni a véglegesből, mert annyira ritkán használom. Majd lesz neki egy egyedi külső ház.
Új hozzászólás Aktív témák
- Monster Hunter (gyűjtő topik) - PC/PS/XBOX/SWITCH
- Akciókamerák
- Beindultak a kínai startupok, a fejlesztőkért versenyez az OpenAI
- Triplázás jöhet: az Amazon és a Google szerint az atomenergia a jövő
- Jövedelem
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen egeret válasszak?
- Xbox Series X|S
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Silverstone RVZ02 ITX HÁZ
- Dideregne a CPU-d? Itt jó cooler Kolink Umbra EX180 ARGB CPU COOLER INGYÉ FOX
- EKWB EK-KIT S360 (3831109863534) Komplett Vízhűtés
- CORSAIR HX Series HX1200 - 1200W 80 PLUS PLATINUM Fully Modular - ALZA garancia 2033.01.16.
- Használt prémium miniITX számítógépházak - COOLER MASTER Elite 120 Advanced - THERMALTAKE Core V1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest