- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Sokat fejlődött a Tecno belépő ajánlata
Új hozzászólás Aktív témák
-
Habár ha 650 W-os Corsait tápod van, akkor inkább nem erőltetném azt a kijelentést, hoyg "gyér táp esetén"
Esetleg arra gondoltam, hogy mivel kötötte egy csatlakozóra a neont? Ahogy kijön a tápból a kábel a Neon előtt vagy után mgé vannak alkatrészek kötve? Nálam úgy van elrendezve, hogy a táp egyik kábelére vinyók vannak kötve a másik kábelére si vinyók, a 3. kábelére 1.nek az alaplap mivel arra is kell egy molex meg utáan a optikai meghajtók. A 4. kábelre meg a veltilátorok meg a Neon. Ilyan fontosabb alkatrészt nem kötöttem azért a Neonnal egy kábelre a biztonság kedvéért. Mivel régebben volt olyan gondom hoyg fagyogatott a gépem mert a ventilátort a vinyó elé kötöttem be. Aztán amióta ez így van elrendezve azóta nincs ilyenből gond!
-
Még mindig nem tud senki segíteni?
Ha véletlen vki igen akkro ha dob egy privit megköszönném
-
Hali! Vki tud szegeden lézervágást vagy vízvágást? A házoldalamba akarnék sárkányt belevágatni
Nem tudjátok milyen árban szoktak ezek mozogni? ha vki tud segíteni akkor előre si kössz! Üdv! L.D
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- OnePlus 13 - Black Eclipse - Használt, karcmentes
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest