- Őszbe hajlik a Nubia friss hazai kínálata
- Poco F7 – bajnokesélyes
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szuperül szerelhető a Pixel Watch 4
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
TomiLi
addikt
válasz
L1ZRRR #16447 üzenetére
De táphoz kell, amit én forrasztanék bele a tápba, az eredeti vezetékek helyett (piros, sárga, fekete...stb. helyett lenne csak fekete - modding miatt)
Annyit nem tudok, hogy keressem a vezetéket a neten. Milyen keresztmetszetű kellene.
Lemértem az átmérőjét (pontosabban megkíséreltem) Kb. 1.3 - 1.4mm az alu sodrony, külső szigetelése meg 2mmHa jól számoltam, akkor 1.5mm2-es vezeték kellene nekem?
-
TomiLi
addikt
válasz
L1ZRRR #16444 üzenetére
Nekem nem hosszabbító vezeték kell, meg nem is olyan amit csak bedugok a tápba, hanem vezeték!!! Sima vezeték, amit méterre lehet kapni. Csak azt nem tudom, hogy mekkora keresztmetszetű kell, mi lenne az ideális.
Egyébként ilyen lapos kábelek csak HX 620 ill HX 650-hez voltak. Meg az AX, meg az RM sorozat, meg most már a Silverstone moduláris tápjai is ilyen lapos szalag kábelt használnak.
Ez mind szép és jó, viszont nekem igazság szerint - ha lehet valahol kapni / a jelek szerint nem - akkor szintén méterre kellene...Capiche?
-
-
adatfalo
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S21+ / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3666 100% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad T540P - i5-4GEN I 16GB I 240SSD I mDP I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest