- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iPhone topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
Új hozzászólás Aktív témák
-
Barret001
addikt
Én ilyennel oldanám meg:
-
imibogyo
veterán
Azért ne szegje kedved, mert lehet, hogy ez olyan alulról, mint amit te mondasz. Ezért is írtam, hogy több féle/fajta van. Jó lenne tudni, hogy a tiéd melyik. Még nem láttam ilyen lapot szétszedve. Lehet, hogy tök egyszerű a megoldás a szétszedésre, lehet, hogy nem. Csak meg akartam mutatni, hogy erre nincs egyértelmű válasz.
-
imibogyo
veterán
Elvileg a belső felépítésük a burkoltaknak is olyan, mint a nem burkoltaknak, tehát ha mindenképp meg akarod próbálni, akkor így érdemes hozzájuk nyúlni. Vagyis, hogy a felső élek mentén körbe durván 1 mm-re az élektől bevágod a burkolatot. Ekkor ha szerencséd van a belső rész alapból elengedi a kupakot és le tudod feszegetni róla. Utána már mehet bele a ragasztó. A gond akkor van, ha más elrendezésű az alkatrész, mert akkor nincs rá egyértelmű munkamenet.
-
imibogyo
veterán
Kezdetben ilyet használtam a Presenterhez, majd végül (mivel amúgy is kellett egy erősebb táp más célra) egy ilyet vettem és beépítettem az egész cucc dobozába (ezt is egyszerű "külső" tápnak vezetékezni hosszú kanócokkal, ha úgy gondolod).
Mivel a hangminőség baromira szubjektív, így én azt mondom, hogy nem éreztem lényegi különbséget a két termék között, lehet egy whitefül azonnal kiszúrta volna, hogy rossz a táp. Akik viszont rajtam kívül hallgatták is mind azt mondták, hogy nagyon jól szólt, amíg megvolt.
-
imibogyo
veterán
1. Én a gép tápját nem használnám.
2. Külső tápot pedig könnyen és olcsón lehet venni, amik elég "tiszta kimenettel" rendelkeznek (notebook adapter, fali adapter). Nekem eddig még minden fejhallgató-erősítőmet bőségesen kiszolgálta egy ilyen megoldás. Biztos nem állnék neki forrasztgatni, meg tervezgetni amikor még egy 70.000-es DAC mellé is tökéletes volt egy 2500 Ft-os tápegység a Presenter 2-höz. Legalábbis az én fülemnek.Emellett, így nem kell a vinyók miatt sem aggódnod. Ettől függetlenül maga az erősítő rész leárnyékolását én is elvégezném.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 12.000 ft tól elvihető ELITRO Bankmentes , kamatmentes vásárlás .Cooler Master GM2711S Monitor
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 1700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Rampage SHIVA Corsair 450W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest