- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One mobilszolgáltatások
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
imibogyo
veterán
válasz
geckowize #17731 üzenetére
Szia!
Bocsi az éjszaka nem nagyon jött össze, hogy válaszoljak (fogzunk)... Neked is csak azt tudom mondani, hogy 07.12 után tudok foglalkozni a kütyüddel, mert most nyaralás jön.
Ha addig ráér akkor van pár alap eszközöm (multiméter, forrasztóállomás, labortáp stb.), és akkor azért az ezresért szívesen megnézem, hogy mi baja lehet. USB dugót nem nagyon lehet javítani, tehát ha az a gond, akkor új csatlakozót kell rárakni (szerintem van is itthon).
Ha a kis dobozkában van vezérlés is (ezt nem látom a képről), akkor az már nehézkesebb (szinte lehetetlen a sok apró integrált áramkör miatt) és akkor esetleg csak azt tudom megoldani, hogy egy fix feszültségről menjenek a ventik (feltételezve, hogy nem azokkal van a baj).
Üdv!
Imre
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest