- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hívószám-hamisítás
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wind-Storm
őstag
válasz
kungzi #10672 üzenetére
Sehol szvsz.
[link]
vasfűrész, dekopírfűrész és 80-as csiszolópapír csodákra képes..
Végül 1000-res vízálló papír a finomcsiszoláshoz.
Szálcsiszolva, feketére befújva meg ez lett a végeredmény [link]Szerk: Jah.. neked csak egy sima téglalapot kell kivágnod, fogod a vasfűrészt + utána addig csiszolod míg jó nem lesz. Végül valami sziloplaszttal vagy hasonlóval rögzíted.
-
jaja1981
addikt
-
Danex
addikt
válasz
kungzi #10046 üzenetére
lehet vezérelni, biosban kapcsold be a sys fan eq(vagy ilyesmi) akkor a sys fanok nálam kb 50-60%-ra mentek vissza.
a cpu fan-t én tudtam vezérelni az Easytune-ból
ha az összes fan-t a terheléstől függően akarod vezérelni akkor rákötheted őket a proci fan foglalatára (irtam levelet a gigabyte-nak és azt irták 1 amperig terhelhető(nekem gb ma770-us3)) és igy ahogy melegedett a proci úgy gyorsult az összes ház venti + a proci (ezeket kötöttem rá)
-
Kvazár
őstag
-
Kvazár
őstag
válasz
kungzi #10043 üzenetére
Némelyik lap alapból tudja a ventiket vezérelni, esetenként szabályozni.
Nekem pl. az ASRock lapom, csak vezérelni, de az ASUS az szabályozni is.
Nézd meg a lapod oldalát, hátha van hozzá valami szoft.KeNTaGoN:
Nálam 6 venti van az alaplapra kötve, + a proci-é. És eddig nincs gond. -
KeNTaGoN
tag
válasz
kungzi #10043 üzenetére
Ha csak annyi a cel, hogy ne porogjenek maxon, akkor egy egyszeru ellenallassal megoldhato.
Hogy mekkora ellenalas kell, azt a ventik aramfelvetelenek osszegebol, valamint a kivant fordulatszambol jo kozelitessel megtippelheto.
En nem alaplapra kotnem, hanem egy megfelelo molex kabelel kozvetlenul a tapra.
4 erosebb ventinek mar lehet nemi aramfelvetele. Elvileg sztem az alaplap is kibirna, de sztem igy faintosabb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Chieftec - GPS-700A8 - 700W - eladva bazsa102381 kollégának
- EVGA SuperNova 2000 G+ moduláris tápegység - 2027ig garis
- Új INTEL LAMINAR RM1 (LGA1700/1851) nullperces, rézmagos hűtők! GAR/SZÁMLA! A LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- KERESEM! Thermaltake The Tower 300, 500
- Cooler Master MWE Bronze V2 750W 80 PLUS Bronze
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI X470 R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD ROG STRIX RTX 2080 Super 8GB Rampage SHIVA 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest