Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Batman2
addikt
Szevasz
Előfordulhat tényleg, hogy olyan ezkozök egy ágon, melyek külömböző impulzusokat hoznap létre, vagy szaggatják kül. módon a tápfeszültséget egymást is zavarják, mivel sajátos zavarjeleket okoznak a tápellátásban. Esetleg egy ferrites fazékmag és a tápfeszültség mindkét agának ezen átvezetése tekercs formájában, tehát egy zavarszűrő létrehozása segíthet a dolgon, de ilyen leírásokat lehet is lelni az interneten, vagy venni készen boltban.A zavarszűrők utána pufferkondenzátor sem lehet még rossz megoldás.
Üdv.: -
zottty
aktív tag
Nem igazán értem a kérdésedet..
Modderguy: te kicsit félreértelmezted a modding szót. az szépítés a plexi meg ilyenek. de ha már gravírozol bele vagy akármi na az már kicsit modding. Te amugy hány éves vagy?szerintem először olvass (www.radikalmod.hu és ezt a fórumot) utána majd kérdezz!Nem jó elcseszni a gépedet..
Plexizni én is fogok winyót..egyébként nem 4GB-s WD-t áldoztak fel hanem 6.4GB-s WD-t
én egy 200MB körülivel fogok próbálkozni..nem lehet olyan nehéz..leszedem a tetejét rögtön beleteszem egy zacskóba..
Új hozzászólás Aktív témák
- Sorozatok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Zeneszerkesztő és DJ topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Energiaital topic
- Ingatlanos topic!
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Tudományos Pandémia Klub
- Kockázatmentesen a helyesebb testtartásért
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W11 I HDMI I Cam I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3623, 94% Akkumulátor
- FELVÁSÁRLÁS A GYŐRÚJBARÁTI BOLTUNKBAN!
- Shining3D EinScan Pro 2X 3D szkenner
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
én egy 200MB körülivel fogok próbálkozni..nem lehet olyan nehéz..leszedem a tetejét rögtön beleteszem egy zacskóba..