- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Bali1991
tag
válasz
Frenky89 #3144 üzenetére
A legjobb cserélni a ventit valami közepes légszállítású de csendes ventire. A szabályzást annyiból tudom, hogy 5 V-ra kötni veszélyes, mert akkor (lehet) nem sok levegőt nyom.
Potival esetleg csak figyelj nehogy valaki eltekergesse mert akkor volt egy tápod ha letekeri te meg nem veszed észre.(Na jó ez lássuk be ritka eset
)De ebben a témában annyira nem vagyok otthon, bár én is cseréltem a tápban ventit, igaz én 8cm-est. De majd nálam tapasztaltabbak hozzászólnak a dologhoz.
A tápod már gondolom nem garanciás ha kiszedted a ventit. De az is lehet segít ha kivágod a gyári ventirácsot, mert nagyon sűrűre tudják csinálni, dehogy minek...
Új hozzászólás Aktív témák
- Arc Raiders
- Windows 11
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- BestBuy ruhás topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Bestbuy játékok
- Samsung LCD és LED TV-k
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- Lenovo 14 Ideapad 3 FHD LED Matt i3-1115G4 4.1Ghz 8GB 256GB SSD Intel UHD Graphics Win11 Garancia
- AKCIÓ! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3506, 92% Akkumulátor
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- HP EliteBook 850 G7 15.6 inch (256GB SSD, i5-10310U, 1.70GHz, 8GB DDR4) Black Week Akció!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő