Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Android szakmai topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
imibogyo
veterán
válasz
T_Oroboroz
üzenetére
Úgy értettem másik fajta előlapi panelt, nem egy ugyanolyan típusút, csak másikat.... Nekem anno egy nagy toronyházban sípolt az előlapi kimenet, de amikor rákötöttem egy Xigmatek kivezetést, akkor megszűnt. Általában az összeszedett zaj szokta ezt okozni, azért ötleteltem ilyen irányban.
Én ezt megoldottam úgy, hogy a hátlapi jack kimenetem egy forgókapcsolóra van rákötve és ha akarom, akkor a fejhallgató-erősítőhöz megy a jel, ha akarom akkor pedig a hangfalakhoz. Volt belőle "second-edísön" is.
Ez azóta már be is lett építve a fejhallgató-erősítő dobozába és egy egyszerű váltókapcsolóra lett cserélve a forgókapcsoló (képen az "A-B" kapcsoló)...
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gitáros topic
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Bittorrent topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Path of Exile (ARPG)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- További aktív témák...
- CTO Bontott 0perces TÜZES EZÜST MacBook Air 13.6" M4 10C/1G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgar
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3531, 93% Akkumulátor
- Fitbit Versa 4 okos óra
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L520 - i3-2GEN I 4GB I 160GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460s - i5-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ez azóta már be is lett építve a fejhallgató-erősítő dobozába és