Új hozzászólás Aktív témák
-
BRIKLY
veterán
válasz
Lompos48 #15794 üzenetére
Után gyártott cuccal lehet még olyan,mint volt? Ez mondjuk nekem furcsa.
Nem kell helyettem dönteni,csupán tanácsokat,és segítséget gyűjtök.Ha tényleg 1 pár tranyóval javítható,hát azt én is megcsinálom magam.Mit gondolsz,ha halott a tranyó (szerintem zárlatos,de majd a multiméter megmondja), és teszek bele újat,lehet valami olyan hiba ami azt rögtön kinyírja? vagy ezt ki tudom méregetni valahogy magamnak multiméterrel?
Nem szeretném az itteni "szakik" kezébe adni..Csak egy példának elmesélem,hogy kb 2 éve elvittem egy TV-t a környék legjobbjának nevezett szakihoz,amiről tudtam,hogy csak egy nagyfesz trafót kell cserélni benne, azt mondta 12.000Ft lesz,de csak után gyártott cucc van,ami nem fog annyit bírni,mint az eredeti.Mondom neki,akkor köszönöm,nem kell. Gondoltam utánanézek milyen árban van hozzá a neten. 3600Ft..
Volt már előtte is cserélve benne,és bele volt karcolva a TV hátuljába a sorkimenő típusa,tehát nem mást kerestem..
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen SSD-t vegyek?
- Apple iPhone 17 - alap
- Vírusirtó topic
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Xbox Series X|S
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Autós topik
- World of Tanks - OFF topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E6320 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I DVD I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
- Bontott, vadiúj, SKY BLUE MacBook Air 13.6" M4 10C/8G 16GB 256GB 13 Gar.: 1 év APPLE világgarancia
- Samsung Galaxy S25 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- DELL Universal Dock UD22
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest