Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Bekerül az Apple Pay és Google Pay a Budapest GO alkalmazásba
Új hozzászólás Aktív témák
-
BRIKLY
veterán
válasz
Lompos48
üzenetére
Után gyártott cuccal lehet még olyan,mint volt? Ez mondjuk nekem furcsa.
Nem kell helyettem dönteni,csupán tanácsokat,és segítséget gyűjtök.Ha tényleg 1 pár tranyóval javítható,hát azt én is megcsinálom magam.Mit gondolsz,ha halott a tranyó (szerintem zárlatos,de majd a multiméter megmondja), és teszek bele újat,lehet valami olyan hiba ami azt rögtön kinyírja? vagy ezt ki tudom méregetni valahogy magamnak multiméterrel?
Nem szeretném az itteni "szakik" kezébe adni..Csak egy példának elmesélem,hogy kb 2 éve elvittem egy TV-t a környék legjobbjának nevezett szakihoz,amiről tudtam,hogy csak egy nagyfesz trafót kell cserélni benne, azt mondta 12.000Ft lesz,de csak után gyártott cucc van,ami nem fog annyit bírni,mint az eredeti.Mondom neki,akkor köszönöm,nem kell. Gondoltam utánanézek milyen árban van hozzá a neten. 3600Ft..
Volt már előtte is cserélve benne,és bele volt karcolva a TV hátuljába a sorkimenő típusa,tehát nem mást kerestem..
Új hozzászólás Aktív témák
- Új! AKRacing Premium Master gamer szék
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 PLUS Cooler Master 750W
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Apple iPhone 12 64GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- MacBook Pro 14 2021, M1 Pro 10 core, 32 GB RAM, 16 core GPU, 1 TB SSD 27% ÁFÁS (0278AR-3972)
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Volt már előtte is cserélve benne,és bele volt karcolva a TV hátuljába a sorkimenő típusa,tehát nem mást kerestem..