Hirdetés
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android szakmai topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
fulltime4wd
tag
Részletesebben:
Leragasztod maszkoló(vagy hasonló)szalaggal, arra rajzolod a kört. Fúrsz egy szép(elég nagy, hogy beleférjen a fűrészlap)lyukat a vonalon jócskán belülre. Elkezded vágni spirál alakban közelítve a vonalhoz(attó 1-2mm-re távolmaradva) nagy fordulaton tartva a dekopírt, mert kis fordulaton berezonálhat/megakadhat és akkor kuka. Szünetekkor kicsit visszahúzod és megvárod míg leáll, különben kihúzáskor odaverhet neki - kuka.
Ha ezt választod sok sikert! -
fulltime4wd
tag
Szerintem erre leginkább a "tákolós" topic-ban tudnak segíteni(nem csak tákolnak), bár lehet itt is.
Én nekiesnék dekopírral valami finom lappal, de előtte letakarnám maszkolószalaggal. Ha ki tudod szerelni sokkal könnyebb a helyzet, felfektetheted, nehezebben reped, bár itt tudom a forrósodás a leggázabb.
Hoppá....lassabb voltam

Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- Macbook Air M3 15" 16GB 256GB 100%
- Felsőkategóriás AMD Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! R7 9800X3D / 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD!
- Használt számítógépek/merevlemezek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest