Hirdetés
- T Phone 2 Pro - majdnem mindenben jobb
- Decemberben jön az Android 15 alapú One UI 7
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Csak úgy lapul ezeken a képeken a Galaxy S25 Ultra dummy
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
moha21
veterán
válasz Wind-Storm #10701 üzenetére
Rendeltetésszerű használat mellett nem hiszem lenne káros hatása, azt nem tudom, hogy miért fáj. Fura, hogy ultrahangosnak hívják pedig vmi kb. 1,6 Mhz-et olvastam ezekre a piezo membranos cuccokra.
Na most befáradtam olvasgatni, de kíváncsi lennék miért fáj. ( Egyszerűen a testünkben levő víz miatt? )
Nem az az igazi férfi aki minden nőt meghódít, hanem aki ismeri a nagyfeszültségű földkábelek szigetelésének technikáját.
-
mr_ricsi
veterán
"De akkor konkrétan mennyire is veszélyes ebbe a hidegpárásítós cuccba nyúlkálni?"
Az ujjadban a sejteket szaggatja darabokra, amitől elhalnak. Kell még tovább magyarázni a veszélyességéről?
A fájdalmat is azért érzed, mert elszaggatta néhány ideg-kapcsolatodat.Orvos nem vagyok, a Vészhelyzetben pedig nem volt ilyen eset, ezért nem tudom megmondani, hogy az ujjadat amputálni kell, vagy leesik magától, illetve hogy belehalhatsz-e a vérmérgezésbe. (Volt valami zeneszerző, aki a karmesteri pálcával rácsapott az ujjára, és bele is halt.)
"Illetve rendeltetésszerű használat mellett is lehet valami káros hatása...?"
Nem, mert az intenzitása a távolság 3. hatványával csökken, és a nagyfrekis ultrahangot a levegő erősen csillapítja.Sokkal kellemesebb úgy hibát keresni, ha tudod, hogy másban kell!
-
enormous
csendes tag
Azért fáj belenyúlni a vízporlasztóba, mert a vízen keresztül a rezgést a kerámiamembrán továbbítja az ujjadba, a húsodba, és az idegeid így reagálják le azt a jelenséget, amire a víz annyira felpörög hogy kilökődik és 'párolog'. Szóval hosszútávon kínzásnak is jó. Nyúltam bele többször is sajátba, hol tapasztalati szándékkal, hol véletlenül. Lényeg ugyanaz, ami bizsereg az nem az áram hanem a rezgés. Ha egy műanyag dolgot (pl arc-szeszem kupakja) alul és felül is közvetlenül körülvesz a víz, és úgy kerül a porlasztó rezgésének útjába (tehát a víz miatt át tud menni a rezgés a műanyagon) akkor a műanyag elmálik, mintha olvadna. Teljesen képlékeny lesz, mindezt szobahőmérsékleten. TADA Ultrahang
/enormous/
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest