- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Külföldi SIM-ek itthon
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
enormous
csendes tag
válasz
intercooler #10786 üzenetére
LED szalag a párhuzamos (vagy soros-párhuzamos kombináció) kötés révén ugyanolyan erővel kell világítsanak az SMD ledek rajta, de azárán is érezni fogod, hogy igen LED szalagot vettél
-
enormous
csendes tag
Abszolút, igaz gél alapúnak tűnik, és kicsit lassabban szárad a megszokott 100Ft-oshoz képest, de biztató.
A kábel eléggé megtartja a hajlítási formát szóval lehet hogy nem is kell cm-ként megtűzdelni. Egyenesebb szakaszokat megfeszíteni és ragasztani, kanyaroknak is az ívek elejét végét.. kb 3-4mm radiusban hajlítható. (kisebbet nem erőltettem)
-
enormous
csendes tag
válasz
intercooler #10780 üzenetére
Igazából most még nincs rögzítve, azért marad az alakjában mert valamennyire merev és hajlítható, így bármilyen formára hajlítom, viszonylag úgy marad.
Addig nem rakom véglegesen a helyére, amíg még van teendő a házban.
(pl a két hete leadott rendelésem, ami felől még hír alig, és már nem 2-3 százezret hagytam az adott webshopnál..) -
enormous
csendes tag
Igazság szerint nem az előre számolgatós hanem a durr-bele Balázs módjára kezdtem neki.
Szétszedtem a szivargyújtó csatlakozót, hogy lássam van e benne valami érdemleges. Nem volt. Lekötöttem a kis dobozkában lévő nyákról a bemeneti kábeleket, és a helyére egy molextápok közé kerülő ventillátor tápot kötöttem. A 2pin csatlakozót szétszedtem, és egyszerűen bekötöttem a nyákra. Egy felesleges táppal kipróbáltam (ha valami leég, akkor ne a 600as CoolerMaster járjon pórul). Pár óra hibátlan üzem után átkerült a gépembe, és azóta sincs gond. Valamennyire eltér a szivargyújtóban felvett és a tápból felvett feszültség, mert a kis áramkörön (ami a nyákon van) lévő tekercs más hangon sípol. Egy magas (18-22Khz) sípolás hallható amikor üzemel a cuccos. Ha a kis dobozt körbetakarjuk, akkor már nem is hallható.Vissza a lényeghez: Itt a képek sorban. (23db kép [1.8MB], ne kövezzetek meg)
Ha probléma szóljatok és átszerkesztem hivatkozásokká.
-
enormous
csendes tag
válasz
Wind-Storm #10701 üzenetére
Azért fáj belenyúlni a vízporlasztóba, mert a vízen keresztül a rezgést a kerámiamembrán továbbítja az ujjadba, a húsodba, és az idegeid így reagálják le azt a jelenséget, amire a víz annyira felpörög hogy kilökődik és 'párolog'. Szóval hosszútávon kínzásnak is jó. Nyúltam bele többször is sajátba, hol tapasztalati szándékkal, hol véletlenül. Lényeg ugyanaz, ami bizsereg az nem az áram hanem a rezgés. Ha egy műanyag dolgot (pl arc-szeszem kupakja) alul és felül is közvetlenül körülvesz a víz, és úgy kerül a porlasztó rezgésének útjába (tehát a víz miatt át tud menni a rezgés a műanyagon) akkor a műanyag elmálik, mintha olvadna. Teljesen képlékeny lesz, mindezt szobahőmérsékleten. TADA Ultrahang
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új INTEL LAMINAR RM1 (LGA1700/1851) nullperces, rézmagos hűtők! GAR/SZÁMLA! A LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- Seasonic X-750W Gold Tápegység
- Raijintek CRATOS 850 WHITE 80 PLUS Gold, 90% moduláris 5 év alza gar
- Corsair CX750M 750W Moduláris Tápegység
- Mars Gaming ML-LCD240 2x ARGB 120mm FDB Fan LCD Display (Alkatrésznek) INGYEN FOXPOST
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X Processzor!
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700X Processzor!
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest