- Android szakmai topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
4Grider
félisten
A piacon régóta jelen lévő gyártók nem szoktak ebből a szempontból sokat ráhazudni az üzemidőre. A noname kínai gyártók viszont bármit ráírnak a termékeikre 2 fillér haszonért cserébe.
Az én kütyüm 8-10 óráig mindig bírja (2 évesen). Igaz, csak 1-2 eszköz lóg rajta, és jellemzően netrádió megy csak folyamatosan (tehát nem sok GB megy rajta keresztül óránként).
Amit észrevettem, hogy azonos szolgáltatónál különböző korú sim kártyák között előfordul a rendelkezésre állási időben akár 30-40% eltérés is. És nem feltétlenül a legújabb sim-ek a legtakarékosabbak... -
-
vadkörte
addikt
Utánam egy Huawei R208-at dobott a Vodafone kb. 2 éve. Amit leírtál azt tudja, igaz nem LTE képes, "csak" HSPA+-t tud. Én meg voltam vele elégedve, bár a WiFi-je értelem szerűen nem tudja ugyanazt, mit egy 8 antennás ASUS.
Aztán lecseréltem egy LTE Cube-ra, így ez feleslegessé vált. Hirdettem egy darabig, de a kutyának se kellett. Végülis tartaléknak jó lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Új és újszerű 17.3" Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Apple iPhone 13 Pro / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 85% akku
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest