- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Kikristályosodik a Razr 60
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tamy
őstag
-
Tamy
őstag
Tudom, hogy a Gránitnál nincs, és azt is, hogy a K&H-nál van. Viszont a K&H honlapján azt írják, hogy igényelni lehet (ingyenesen), ebből gondolom, hogy alapból nem ilyent adnak az olcsóbb alap számlákhoz. Különben minek kellene igényelni? Mondjuk ez egy próba során kiderül, majd megkérem az ismerősöm.
-
Tamy
őstag
Igen, azt tudom mi a SecureCode, leírják az általam linkelt oldalon is, csak ott azt írják idehaza ez egyik banknál sem elérhető. Közben tovább keresgéltem, és látom, hogy több banknál is van már ilyen, de az enyémnél (Gránit) nincs, és szerintem még nem sok banknál van. Szóval előrébb ezzel még nem vagyok.
Még annyi, hogy nálad a kártyán gondolom szerepel is a SecureCode felirat? Azt olvastam K&H-nál is működik már ez a fajta fizetési lehetőség, ilyen ismerősöm akadna is, de az ő kártyáján se szerepel.
-
Tamy
őstag
Sziasztok!
Tavaly nyáron vásároltam Ausztriában egy Hofer-es sim kártyát. Bár az idén nem lesz rá szükségem, hogy el ne vesszen az egyenlegem lassan fel kellene töltenem. A Yesss! honlapján bejelentkezve a fizetési opcióknál sima MasterCard-ot nem látok, csak MasterCard SecureCode szerepel. Gugli barátom azt mondja, hogy jelenleg (2011-es a cikk) ilyen kártya idehaza nincs. PayPal-os fizetésre meg a Yesss!-nél nincs lehetőség. Esetleg még a "Verified by Visa" esélyes lehet, ha találok valakit, akinek ilyen kártyája van, és nem riad vissza az interneten való fizetéstől, de sok reményt ehhez sem fűzök. Van még valami megvalósítható opció, amivel itthonról feltölthetném az egyenlegem?
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Könyvajánló
- Suzuki topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Béta iOS-t használók topikja
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Cyberpunk 2077
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest