- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Kikristályosodik a Razr 60
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kuksa90
őstag
3 Gb-ban gondolkoztam, igen, utána akadtam a bonbonra. Ott vettem egy simet, ami 20 kuna - ez egy kopasz sim. Erre kell a bon80- as feltöltő, ami tényleg nem nyolcvan, hanem 88 kuna. Ez összesen 108 kuna, és 5 Gb net durván négy és félezerért...aztán ha visszaértem, mehet az egész a qkába - így értettem a bebukást.
-
kuksa90
őstag
Én megvettem visával a kártyát - elvileg díjmentesen küldik pár napon belül. Ha kiérek, akkor az első útba eső tisakban veszek egy bon80-at, és a magyar leírás alapján hívok egyet, és küldök két SMS-t, majd az utolsó számon felhívom őket. Ennyi...elvben 90 napra 5 Gb.
Ha a teló hülyeségeket olvasna, itt az apn beállítása is:
3G Frequency – 2100mhzName: BonBon Internet
APN: web.htgprs
Proxy:
Port:
Username:
Password:
Server:
MMSC: mms.bonbon.com.hr/servlets/mms
MMS Proxy: 010.012.000.004
MMS Port: 8080
MCC:
MNC: 1o
Authentication Type:
APN Type: default,supl
APN Protocol:
APN Roaming Protocol: -
kuksa90
őstag
Köszi.
Találtam egy bonbon névre hallgató csomagot: húsz kuna a kártya, és további 80 kunáért tudok csinálni 5 Gb netet...elsőre nekem jónak tűnik. -
kuksa90
őstag
Sziasztok!
Csak hogy visszataláljak...nyárra, horvátokhoz kb 3 Gb nethez mi a legjobb választás? Melyik szolgáltató engedi a Whatsapp, viber, telegram használatát?
Új hozzászólás Aktív témák
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX 2080 Ti 11GB Zalman M4 FSP 700W
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G9 - Ryzen 5 6650U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest