-
Mobilarena
Mobil flottát, de milyet?
Ha szeretnéd a mobil számládat csökkenteni, ismerőseiddel ingyen beszélgetni, akkor neked egy jó mobil flottára van szükséged!
Általában ingyenes regisztráció után vagy e-mailben, telefonon kaphatsz tájékoztatást a flottáról.
Számhordozás előtt végezz adategyeztetést a régi szolgáltatódnál!
Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
A belépéshez szükséges ajánlások kérése, keresése csak ide kattintva lehetséges!
A mobilflotta topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
Készült egy összefoglaló táblázat a népszerűbb flottákról, észrevételekkel a topikgazdát keressétek:
KATTINTS IDE A TÁBLÁZATÉRT! (Utolsó frissítés: 2024.06.05.)
Ebben megtalálhatók az adott flották kapcsolati adatai is.
A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni! Ennek a topicnak a témájához pedig nem kapcsolódik szorosan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
válasz Muszakishop #38495 üzenetére
Nekem kék 99% -ban
Egyetlen atombomba képes elrontani az egész napodat!
-
MODERÁTOR
válasz Muszakishop #38486 üzenetére
Nincs előttem a kütyü. Az nem a wifi indikátor?
-
California1
őstag
válasz Muszakishop #38455 üzenetére
Üdvözlet fórumtárs.
Mennyi idő alatt érkezett meg az iQpro adatkari az igényléstől számítva? -
gabor9991
őstag
Nekem is ment még 2 éve a 60-70-es letöltés, mostanában meg néha lecsökkent 10-re
Ment is vissza a sim, közben lett nálam telekom koaxon 500-as csomag -
Zeki
nagyúr
Valszeg többen töltenek le, mint fel, ezért gyorsabb a feltöltés.
-
MODERÁTOR
Nekem a kocka hozza simán 80-90-es letoltést.
-
micafighter
nagyúr
Xiaomi 2 kártyás telefonban van, amelyiknél nem mindegy, melyik helyre rakod a kártyát. Az egyik hely csak 3G-t tud, a másik tudja a 4G-t is meg B20-at. Próbáld meg átteni a másik kártyahelyre ha kétkártyás. Ha átraktad másik helyre, újra ellenőrizd az APN-t. A hálózati mód 4G preferáltla legyen állíva. És figyelj, hogy a beállításokban az adathasználathoz a megfelelő simkártya legyen kiválasztva mindig. Amikor másik kártyahelyre rakod a sim-et, ezt újra be kell állítani.
Ha sehogyse jó, akkor próbáld meg az online APN-el mindkét kártyahelyen, a többi emlíett beállításra mindig figyelve.
[ Szerkesztve ]
-
4Grider
nagyúr
Mi történik akkor, ha a kockát 4G only üzemmódra állítod?
-
Zeki
nagyúr
válasz Muszakishop #38414 üzenetére
25-e.
-
Zeki
nagyúr
válasz Muszakishop #38412 üzenetére
Azért van úgy, hogy számlaforduló után legyen korlátlan neted, azon az áron. A hülye telenor ugyanis akkor is kiszámlázza a teljes havidíjat a korlátlanra, ha csak 2 nappal a számalzárás előtt kezdted el használni.
Ezért inkább az olcsóbb 4 gigás net az aktív, hogy azt számlázza ki a telenor teljes áron a tört időszakra. -
DrBubo77
Topikgazda
válasz Muszakishop #38387 üzenetére
Normál előfizetés mellé 570 Ft-ért (?) kérhetsz adatmegosztó kártyát.
ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
-
Soma01
veterán
Az EQ-s. De a Telenortól ők is ennyiért kapják. Így tud nyereségük lenni.
-
adika4444
addikt
Hali!
Alapból úgy van, hogy egy netes előfizuhoz kapsz egy kártyát. Ez a főkártya.
Viszont lehet venni adatmegosztót, pl. egyik mifi-ben, másik telefonban, vagy egyik otthoni routerbe, a megosztó mifi-ben.Na most a főkártyás net mondjuk 5200 Huf, a megosztó + 600 Huf.
Van flotta, ahol így lehetett eddig igényelni. Azaz 5800-ért kaptál két korlátlan adatkártyát.
Na az iQ modellje az, hogy egy előfizetés főkártyáját + megosztóját külön értékesíti 3882 Huf-ért darabját.
Na ez került most bajba, vagy is drágább lesz egy iQ-s kártya ha tényleg nem tudnak megállapodni a megosztóban...
[ Szerkesztve ]
üdv, adika4444
-
MODERÁTOR
-
DrBubo77
Topikgazda
válasz Muszakishop #38333 üzenetére
Mert nem számoltak azzal, hogy ezt ipari méretekben ki fogják használni.
ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
-
edk-
őstag
válasz Muszakishop #38330 üzenetére
Pont azért szüntették meg, mert a korlátlan SIM + adatmegosztó csaknem ekvivalens volt két korlátlan SIMmel (kivéve, hogy a megosztó nem megy külföldön). Míg korlátos forgalmú előfizetésnél a két kártya forgalma összegződik és együtt érhetik el a korlátot.
"Try SCE to Aux." ˁ˚ᴥ˚ˀ eladó dolgok: https://l2g.hu/edkelado
-
mokus1
addikt
válasz Muszakishop #38330 üzenetére
Nincs, de mostmár úgyis mindegy.
-
gabor9991
őstag
válasz Muszakishop #38304 üzenetére
Ja.Biztos. kifizettem pár havi számlát.
2016-óta ezen keresztül volt itthon internet. -
rfszabi
tag
válasz Muszakishop #38304 üzenetére
Biztos hogy bruttó, nekem több ilyen kártyám is van.
Nem kell semmi hanghívást, routerbe is teheted a kártyát, nem lesz gond. -
gabor9991
őstag
-
micafighter
nagyúr
válasz Muszakishop #38293 üzenetére
,,Én úgy képzeltem el, hogy adnak egy SIM-kártyát azt beleteszem egy MIFI-be és arról használom az itthoni netfüggő cuccokat (számitógép, laptop, telefon)."
Ha neked egy netes kártya kéne, akkor az IQpro a legolcsóbb korlátlan nettel, a mai napig kb bruttó 3800 Ft körül volt, és a sebessége (B20-as 4G frekvenciát támogató MIFI esetén) köröket verne a mostani netedre. Ha viszont ki tudod használni, az EQ is jó lehet, ott 8300 Ft lenne egy hanghívásos előfizetés 200 perc lebeszélhetőséggel, ingyen SMS-el, és korlátlan nettel. Ehhez az EQ tud adni netet megosztó kártyát, ami kb 700 Ft. Igy EQnál 9ezerből van egy hanghívásos kártyád korlátlan nettel, plusz otthonra egy adatkártya korlátlan nettel. Annyi hogy az EQ-nál van egy egyszeri belépési díj is.
Viszont a mai fejlemények miatt ezek az árak az elkövetkezendő napokban lehet változnak.
-
MODERÁTOR
válasz Muszakishop #38293 üzenetére
2 db sim kártyát jelent. (egy főkártya és egy adatmegosztó kártya)
Ha korlátlan előfizetésed van akkor mind a kettőn korlátlan internet lesz.
Tulajdonképpen egy előfizetésért 2db sim kártyát kapsz (pl. EQ flotta).
Ez egészen a mai napig élt, mert a Telenor ezt a mai nappal megszüntette.20 éve a Prohardveren
-
micafighter
nagyúr
válasz Muszakishop #38287 üzenetére
Ha fontos a sebesség, mindenképp megéri váltani. De pont ma hozott a telenor egy rendeletet, hogy a korlátlan netes kártyákhoz nem adnak megoszto kártyát, azért irom ezt le ide megint mert az IQ az adatmegosztók miatt tudta ilyen kedvező áron adni a korlátlan netet 1 kártyára, és a telenor mai rendelete miatt az IQpro üzleti terve igy borulni fog, úgyhogy érdemes lenne kivárni pár napot mire jutnak a flották a telenorral, elképzelhető változni fog a díjszabás a flottáknál, illetve amíg nem dől el hogy mit tudnak a telenornal kiharcolni, addig szerintem új előfizetéseket nem is fognak kötni, hiszen a mai változások miatt jelen állás szerint nem tudják ugyanilyen áron adni a csomagokat, mint eddig.
Szóval aki korlatlan netes IQpro/EQn gondolkodik, szvsz varni kéne pár napot hogy lássuk hogy alakul a díjszabás illetve mit tudnak kiharcolni a szolgáltatónál.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
1. Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
2. Ajánlásokat kérni a Mobil flotta-ajánló keresés belépéshez topikban lehet! Ebben a topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
3. Készülék árlisták közlése TILOS! Azok azonnali törlésre kerülnek!
4. Amennyiben valamelyik flotta akciójáról tudomásod van, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglaló Újdonságok, akciók rovatába!
5. Kérdés előtt olvassátok el az összefoglalót!
6. Ha új flottát ajánlanál, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglalóba!
7. Ha az összefoglaló táblázattal kapcsolatban van észrevételed, azzal szintén a Topikgazdát keresd meg!
8. A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni!
- PlayStation 4
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- BMW topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házimozi haladó szinten
- E-book olvasók
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fűnyíró topik
- További aktív témák...
- Dell Latitude E7450 (14FHD/I5-G5/8GB/500HDD/MagyarVilágítós/AkkuX)
- Apple watch Ultra 2 titan milanese loop 2027.11.15. Apple jótállás
- Dell Latitude 3460 laptop (14/i3-G5/8GB/500HDD/Magyar/Excellent)
- Oppo A17 /// Újszerű // ÁFÁS Számla + 1 Év Garancia
- Kis hibás Dell Latitude E5470 (14FHD/I5-G6HQ/8GB/128SSD/Good)
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest