Hirdetés
- CMF Watch Pro 2 - ebből a poénból többet is ki lehetett volna hozni
- Ujjal lehet mutogatni a Huawei csúcsórájára
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Átcímkézett TCL modellekkel nyit az Alcatel
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Yettel topik
- Magisk
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
Mobil flottát, de milyet?
Ha szeretnéd a mobil számládat csökkenteni, ismerőseiddel ingyen beszélgetni, akkor neked egy jó mobil flottára van szükséged!
Általában ingyenes regisztráció után vagy e-mailben, telefonon kaphatsz tájékoztatást a flottáról.
Számhordozás előtt végezz adategyeztetést a régi szolgáltatódnál!
Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
A belépéshez szükséges ajánlások kérése, keresése csak ide kattintva lehetséges!
A mobilflotta topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
Készült egy összefoglaló táblázat a népszerűbb flottákról, észrevételekkel a topikgazdát keressétek:KATTINTS IDE A TÁBLÁZATÉRT! (Utolsó frissítés: 2025.02.19.)
Ebben megtalálhatók az adott flották kapcsolati adatai is.A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni! Ennek a topicnak a témájához pedig nem kapcsolódik szorosan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
pancelos
tag
válasz
csemberlen #697 üzenetére
Igen is van olyan, ahol nincs szerződés kötési díj és tagdíj, kaució, stb.
A Flotta szervező ugyanis jutalékot kaphat -
Bear16
csendes tag
válasz
Intel q8200 #185 üzenetére
(#185) Intel q8200 válasza Silent77 (#184) üzenetére
Új
Válasz
Privát
2010-02-10 08:29:44Intel q8200
(tag)Elküldtem a részleteket!
Ha esetleg még valakit érdekel, szóljon bátran.Szervusz!
A flottába be lehet most kerülni? Tudsz infoval segiteni?
Köszönettel Feri
-
roobert
csendes tag
Ha ismer valaki egy flottát az alábbi paraméterekkel, akkor legyen olyan kedves, és ossza meg velem privátban a részleteket.
- nincs tagsági, ügyfélkezelési, stb. díj
- saját néven fut az előfizetés
- bruttó 4000 ft körüli vagy az alatti, bármely hálózatban, teljesen lebeszélhető havidíj
- bruttó 18 ft/perc körüli vagy inkább az alatti percdíj másodperc alapon -
csemberlen
őstag
Jópár flottát nézegettem de a percdijak alacsony volta mellett volt valami + dij, vagy nem lebeszélhető, vagy csak résznem havidij. Végül valoszinű megyek 4 simmel a vodához üzleti fix osztható csomagba.
-
gordonfreemN
addikt
-
pancelos
tag
Kérek mindenkit, hogy mielőtt feltenné a kérdését, olvassa el alaposan az oldalt.
Ezen vannak válaszok. A tarifatábla pedig regisztráció után már elérhető az egzinet.hu oldalon!
http://csoportoskedvezmeny.hu/hirek/2-ujdonsagok/24-tarifatabla-az-egzineten.htmlMinek készítek weboldalt, GYIK menüpontot, videót, ha nem nézitek?
Nem válaszolok olyan kérdésre, amin elérhető a válasz!
Levelezhetünk is, számlaképes vagyok.Ez egy full ingyen megoldás (nincs reg. díj, tagdíj, kaució, hűség...) de önkiszolgáló.
-
Ziccer
csendes tag
válasz
Térközjelző #689 üzenetére
Észrevételeim:
Ha most beléptek a 4000ft-os éves díjat kifizettetik veletek decemberig.
Miért kérnek a számhordozásért kb 1800ft nettót?
Két éves hűségszerződés soknak tűnik. -
Térközjelző
csendes tag
Sziasztok!
Továbbra is Telenor flottát keresek 4 SIM számára..
Találtam egy ilyet
[link]
Mit szóltok hozzá? Ugyan van tagsági díj, de Te kapod a számlát..
Egyéb Telenor ötleteket szívesen olvasnék...
Köszönöm a segítséget! -
vbe
csendes tag
Sziasztok!
A 2500ft-ból mennyi lebeszélhetőség van?
www.egzinet.hu -
Vitriol87
csendes tag
Meglévő 2éves hűséggel lehet csatlakozni CSEP flottához, ergo tarifacsomag váltással?
Vki, vmi infó ezügyben? -
delibab
senior tag
válasz
csemberlen #684 üzenetére
Igen, de az ott dolgozóknak van egy ilyen kedvezménye és ők vihetik a családot meg a barátokat is, nekem így lett volna 25!!!
-
delibab
senior tag
Szerinted??? Ha a voda árulni fogja az iPhont, akkor flottás előfizuhoz fogom megvenni csak azt nem várnám meg... ha hiszed ha nem a vodánál pl. 25 ezerért kaptam volna desire-t ha aláírok 2 évet!!! nem írtam alá mert az iPhone-t vártam/várom! ennyi!!! mit gondolsz flottáshoz nem lehet venni????
-
delibab
senior tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy tud-e valaki valami jó T-Mobile-os flottát amivel tudok venni iPhone-t!! A lényeg, hogy másodperc alapú legyen a számlázás és mondjuk 20 ft alatti percdíjak!!
Előre is köszi!!
-
Vitriol87
csendes tag
A CSEP flotta igénylő lapomra 2hete várok...hagyjak fel minden reménnyel?
-
pancelos
tag
válasz
gordonfreemN #673 üzenetére
2.500 havidíjat tudok csak, a többi stimmel.
-
gordonfreemN
addikt
Csabinka flottájába lépnék be szívesen, de kicsit nehézkesen megy, sokáig tart az ügyintézés, nem biztos hogy vannak szabad SIM-ek...
-
gordonfreemN
addikt
Én jelenleg ebben a flottában vagyok, 3500ft havi díjért
Amiből 3000ft lebeszélhető bárhova, 18,8 ft-os mindenhova mindenkori percdíjak, 20db ingyen SMS, nincs kaukció sem éves díj, te szerződsz a Vodánál, neked jön a számla.
pro:
másodperc alapú
annyira nem sok a havidíj
ingyen a csalátagoknak
kontra:
nekem sok a havidíj, mert nem a lebeszélhető percek számítanak, hanem a flotta ingyenessége... -
Ziccer
csendes tag
Csak annyit ,hogyha katolikus vagy akkor a plébánosodtól kapsz egy igazoló papírt és azzal kell menni a t mobilhoz.Ha nem tartasz szoros kapcsolatot az egyházzal,nem is ismernek személyesen akkor eléggé esélytelen a bejutás.Hivatalosan ez az egyház "segítőinek"van".Percdíjat nem tudom biztosra,inkább nem irok semmit.
-
OccsE
aktív tag
a katolikus mobil flottarol tud vki vmit?
Percdijak? Lebeszelhetoseg? Melyik szolgaltatonal van? -
gordonfreemN
addikt
Sziasztok! Újra kis segítség kellene. Flotta kellene, olyan ami legyen minél inkább 2300ft alatti bruttóba egy hónapban, az nem baj ha nem lebeszélhető mind. A percdíj annyira nem számít, legyen 22ft bruttó alatt, másodperc alapú. SMS nem érdekes, ha van van, ha nincs nincs. A lényeg, hogy ne legyen kaukció (de ha csak ilyen van, akkor jöhet), éves díj kizárva!, olyan nem kell, és a számla ha lehet, nekem jöjjön...
(esetleg ha van számhordozás, az előny)!Köszönöm nektek előre is, a visszaolvasás azért nem megy, mert megpróbáltam, de összevisszaságokat találtam leginkább, nem látom át mindet, és zavar, meg sok a változás mostanában, ahol változtak a percdíjak, stb)
-
-
pancelos
tag
Ez nem "inkább" kérdése, nyilván nem azért csevegnek emberek hosszasan mobilon, mert személyesen is van lehetőségük találkozni.Te szerencsés vagy.
Pontosan számít a taglétszám percdíj szempontjából. Ahogy ugyanis nő a taglétszám, új ár-alku pozícióba kerül a flotta, ahogy ez most is történni fog.
Egyébként nem az én flottám, hosszas mérlegelés után döntöttem mellette. Egyrészt mert itt én vagyok a szerződő, másrészt mert egyszerűen, egy meghívóval regisztráltathatom a rokonokat, ismerősöket, kollégákat, üzleti partnereimet. Nem kell igazolásokat faxolgatni, előre utalni, stb.
Egyet értek, aki pl. üzletkötő és sok idegen számot hív, ismerőseivel ritkán mobilozik, lehet megéri 4-6 forinttal alacsonyabb percdíj. Őt nem a flotta 0 Ft motiválja. -
-
Nico0621
csendes tag
Üdv.Flottánkba kétféleképpen lehet belépni:
Mint cég vagy mint magánszemély.
Cégeknek:Havi előfizetési díj 1700 Ft –amelyből 1300 Ft lebeszélhető
Percdíjak
Hívás mobil irányba minden időszakban 10,5 Ft
Hívás vezetékes irányba minden időszakban 5,2 Ft
SMS küldés/darab 15,0 Ft
Hívás egyesületen belül, minden időszakban 0 Ft
Egyesületen belül küldött SMS (darab) 5 Ft
A fenti árak nem tartalmazzák az Áfa-tMagánszemélyeknek:
A kondíció előnyei:
- 3 féle csomagból választhatják ki a számukra legkedvezőbbet
- a havidíj teljes egészében lebeszélhető, illetve SMS-re is felhasználható
- egy magánszemély maximum 2 db előfizetést vásárolhat
- ingyenes beszélgetés az egyesület tagjaival (cég és magánszemély)
- másodperc alapú számlázás
- a mobiltelefon számla a magánszemély nevére érkezik.
Magánszemély egyesületi taggá válásának feltétele a belépési nyilatkozat elfogadása, valamint a tagdíj megfizetése, melynek összege: 6000 Ft/év (egy összegben esedékes).Díjcsomagok:
Tarifa Üzleti Fix 2000 Üzleti Fix 4000 Üzleti Fix 6000
Havidíj 2000 Ft 4000 Ft 6000 Ft
Felhasználhatóság 100% 100% 100%
Percdíjak*
Hívások hálózaton belül 15,00 Ft 13,50 Ft 12,00 Ft
Hívások vezetékes irányba 15,00 Ft 13,50 Ft 12,00 Ft
Hívások más mobilhálózatba 15,00 Ft 13,50 Ft 12,00 Ft
Belföldi SMS küldés / db 25,00 Ft 22,50 Ft 20,00 Ft
Ügyfélszolgálat hívása
(1270, 1788) Díjmentes
Hangposta hívása 15 Ft
Wireless Office Az opció megrendelése minden előfizetésre kötelező
Havidíj 400 Ft
Havidíj lebeszélhetőség 100% hálózaton belül lebeszélhető
Hívások csoporton belül 0 Ft
Bármely vezetékes körzet hívása Az opció kártyánként választható
Havidíj 500 Ft
Hívás minden időszakban 8 Ft
SMS 30 opció Az opció kártyánként választható
30 db SMS 300 Ft opciós díjért
SMS 100 opció Az opció kártyánként választható
100 db SMS 1000 Ft opciós díjért
A fenti árak nem tartalmazzák az áfát.
2. SMS üzenetek fogadása ingyenes.
3. A hívások számlázása 1 másodperces egységekben történikinfo: mailben a csaba.ordos@gmail.com
-
pancelos
tag
válasz
amlerpeti #661 üzenetére
Na itt a bibi!
Nem az ingyen SMS a lényeg, hanem a bővíthetőség, azaz a - folyamatosan bővülő - kapcsolatrendszered számára mennyire hozzáférhető a flotta-tagság.
Mert a lényeg nem a 10,12,16 forint, hanem az ingyenesség.
Ha már help kell a belépéshez és nem elég egy egyszerű online regisztráció... -
amlerpeti
csendes tag
Sziasztok!
Én már 2éve fidesz flotta csomagba vagyok, akkor egy hónap alatt el lehetett intézni, de most szeretném megoldani,h a barátnőm is be tudjon lépni a csomagba, de mindenki értetlen! (fidesz iroda, telenor)
Valaki tud vmi megoldást? -
pancelos
tag
Konkrétumok nélkül nem nyilatkoznék.
-
csemberlen
őstag
válasz
gordonfreemN #657 üzenetére
Vodás?
-
Joe1986
csendes tag
Sziasztok!
Egy félig Off hozzászólás:
Erről hallottatok már? Esetleg valaki tagja? Nem is inkább a tarifacsomag(az egyértelmű), hanem maga a regisztráció érdekelne. Küldenek-e csomó reklámlevelet, hívogatnak-e, kell-e fizetni valamit(az apróbetűs apróbetűse miatt... ) ?Köszi, Joe
-
gordonfreemN
addikt
Sziasztok!
Csabinka által ajánlott flotta valaki más által elérhetö? Tudna esetleg részleteket küldeni valaki?
-
thebeegee
tag
Sziasztok!
A szumoflottáról tud valaki valamit? A honlapon kértem részletes tájékoztatót, de nem válaszolnak már egy hete. Nem tudom, hogy másodperc alapú-e, van-e benne ingyen sms, illetve hogy melyik szolgáltatónál van.
Valakinek van hasonlóan jó ajánlata? Megköszönném. -
ottoyes
senior tag
...ha kell meghívó,akkor dobj egy üzit..
-
pancelos
tag
Ez könyvelési kérdés, én nem tudhatom.
Hogy tisztázzuk, a www.egzinet.hu a flotta és egyéb szolgáltatások weboldala. Itt kell regisztrálni, kapsz ID-t, kéred le a flotta belépéshez az igazolást, stb.
A www.csoportoskedvezmeny.hu az én privát honlapom, amin segítek értelmezni a lényeget, megmutatom a lépéseket, stb.
Ezen építettem egy jól átlátható tarifatáblát, amely azonban csak az Egzineten már regisztrált tagoknak adok hozzáférést. A Vodafone-nal kötött megállapodás alapján ugyanis pontos és részletes ajánlat, tarifatábla csak CSEP tagok, azaz regisztrált felhasználók számára közölhető.A regisztráció ingyenes, nincs tagdíj, nincs adminisztrációs költség, nincs kaució, nincs elkötelezettség.
A regisztráció meghívóval működik, minden tag korlátlan meghívót küldhet.
A szerződő és a számlafizető is a tag, ami lehet magánszemély, cég, klub, egyesület, bármi.
Egy tag 5 SIM kártyára szerződhet.
Vodafone szerződéskötési díj nincs, hűség is csak ha akarsz akciós készüléket.Ez mind ott van az oldalamon, de összefoglaltam, mert újra és újra jönnek mélben és privátban a kérdések.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
1. Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
2. Ajánlásokat kérni a Mobil flotta-ajánló keresés belépéshez topikban lehet! Ebben a topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
3. Készülék árlisták közlése TILOS! Azok azonnali törlésre kerülnek!
4. Amennyiben valamelyik flotta akciójáról tudomásod van, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglaló Újdonságok, akciók rovatába!
5. Kérdés előtt olvassátok el az összefoglalót!
6. Ha új flottát ajánlanál, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglalóba!
7. Ha az összefoglaló táblázattal kapcsolatban van észrevételed, azzal szintén a Topikgazdát keresd meg!
8. A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni!
- Path of Exile (ARPG)
- Formula-1
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- CMF Watch Pro 2 - ebből a poénból többet is ki lehetett volna hozni
- Milyen TV-t vegyek?
- Fogyjunk le!
- Kedvenc zene a mai napra
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, konzol adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Honor 200 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800XT 16GB Pure Base 500 White 1000W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest