Új hozzászólás Aktív témák

• Zol77

aktív tag

Na vagyok.

Akkor sorban a válaszok:

Somatom:
    Nem rootolt,ha jó lesz a custom fw dmesg , akkor majd azt megcsinálom neked,mert ott lesz root is egyből.
    Ha meg a gyári fw-ből kellene,akkor majd nézek valami rootoló megoldást addig is.

fPApi:
    valóban átsiklottam az áfa felett,csak az árakat néztem

freddirty:
    a színes gombok előre definiáltak,teljesen mindegy mi fut,legyen az xbmc,vagy éppen egy skype,
    ha megnyomom pl a pirosat,elindul a gyári videólejátszó,a sárgára a böngésző,a zöld meg megnyitja az alkalmazástárat. De pl az Archos/MX playerben a tekerés előre/hátra működik szépen.
    Viszont ha kell valamit az xbmc-ben állítani,esetleg gombokat lehet hozzárendelni feladatokhoz,azt írd meg hol kell,és megnézem neked,hogy működik e.
    Amúgy amióta rátaláltam az Archos playerre,nekem az xbmc felejtős. Az Archos is leszedi a magyar borítókat,képeket a filmekből,meg a leírását a filmeknek,szépen el lehet rendezni,meg gyors,egyszerű.

VigO:
    Valóban jobb most az árfolyam,a vámot én meg belekalkulálom mindig,hogy ha szólnak akkor úgy is fizetni kell,ha nem meg akkor örül mindenki. kb fele kínai rendelésemre jött eddig vám,a másik felére meg nem.
    A végén már én is minixet akartam venni,de az se volt nekik,és maradt a t-r42.
    Amúgy nagyon design élőben,képről nagy otrombának tűnik,mint egy 10 éves router :) , közben meg a tenyeremben elfér.

Új hozzászólás Aktív témák