- Nem lesz iPhone 19
- A legolcsóbb és a legdrágább új iPhone fogy a legjobban
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- 2.1-es Bose sztereó hangrendszer a Redmi K90 Pro Maxban
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Samsung Galaxy A33 5G - a három az majdnem öt
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
w.miki
veterán
válasz
interstate76 #5435 üzenetére
Kicseréltem a bootanimation.zip-et, utána már el se nagyon indult Fineless 1.6os ROMja.
Most Neomode 1.9a van rajta, ezzel egyelőre megy. De félek, nem sokáig, kellene keresnem egy újabb gyári ROMot CX 919-re.
Találtam olyat, ami talán jó rá, de ezt nem tudtam letölteni. Baidu-ról hogyan lehet letölteni?
Egyébként nem is biztos, hogy jó, úgy néztem a van 2 antennás változat is, és ez lehet arra van...Játékra én több mindent próbáltam, volt olyan program, amivel tudtam párosítani a telefonomat, és akkor azt használta mint irányító/érzékelő, de sokkal macerásabb volt használni, mintha telefonon játszottam volna.
Szerintem ezek a boxok nem is jók játékra. Nem oda nyomsz, ahova kéne, stb...
Egyedül a GTA:SA-val játszottunk többet, miután párosítottuk, egy IPEGA controllerrel.
De aztán lett egy PS3, az már jobb, játékra, és TVre.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 10700K / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 10.22
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest