Hirdetés
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Telekom T Phone 3 5G – modern tudakozó
- Egészséges evolúciót mutat a Sony Xperia 10 VII
Új hozzászólás Aktív témák
-
LámaZ
addikt
válasz
#79335424 #4945 üzenetére
Mondok pár hátrányt, amiért én ezeket a gagyi mini androidos pc-ket száműzöm az életemből:
1. sokat szenvedtem, amíg vezeték nélküli billentyűzet magyarul jól működik. Konkrétan, egy napomba telt átkonfigolni a billentyűket.
2. webkamerát nem tudtam beüzemelni
3. Nem sikerült olyan HDMI→VGA átalakítót találni, amellyel normál monitorral lehet használni.
Arról nem beszélve, ugye, hogy a gyári táp helyett másikat kellet venni hozzá.1 szónak is 100 a vége: én ezeket a gagyiságokat egyelőre csak a bütykölőknek ajánlom, már ha nem inkább a Raspberry Pivel akarnak inkább foglalkozni, amire hamarosan lesz Win 10 (ott is azonban az 1 giga ram a gond).
Az álom persze marad, amit évekkel ezelőtt leírtam fórumokon:
OLYAN PICI PÉCÉ KELL, esetleg karórába beszelve (!!!!!), amely gond nélkül csatlakoztatható
- okostévére,
- mobiltelefonra
- wifis ÉS BLUETOOTH-os eszközökre (nyomtatóra, kamerára, vezeték nélküli billentyűzetre, egérre, projektorra, hangfalra, okos szobakerékpárra, gépkocsira stb.)Röviden: zsebre vágod, vagy felteszed a csuklódra, és ott van minden, ami számítástechnika. A perifériákra csatlakoztatva meg könnyű a kezelése, kihasználása.
Ezt kell csinálni, ha valaki komolyan veszi az egészet!
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Intellivision multikártya 130 játékkal. használati utasítás és játéklista Opció-ovarlaykártyák
- Nikon z 20mm f/1.8 S Újszerű!
- Eladó egy remek állapotban lévő Google Pixel 9 telefon + az eredeti tokja
- újszerű iPhone 13 Pro Max 128GB graphite grafit független Apple
- újszerű Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular 49 mm-es titántok 3 év garancia ajándék extra szíj
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN M4 Cooler Master 650W
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3083
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest