Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Szuper Szigettel futott be a HyperOS 3
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Passzív aktivitáskövetőt mutatott be a Polar
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gubbba
tag
Visszavittem a 908-ast, szó nélkül kicserélték, mert ott a boltban is ugyanazt a jelenséget produkálta. Amit kaptam helyette már elindul szépen, és érdekes mód a Riko logonak se híre se hamva, van helyette viszont Tronsmart. Szóval működik, de egy fura dolog ezzel is van. Úgy láttam korábban másnak is volt hasonló gondja, de nem láttam, hogy erre született-e valami megoldás. Bizonyos időközönként, néhány percenként (nem szabályos, csak úgy összevissza), elmegy a kép egy pillanatra, mintha megszűnne a jel, aztán egyből vissza is jön. Próbáltam a táppal/konnektorral, és úgy is, hogy az USB-t a TV USB-jéhez csatlakoztatom. A jelenség ugyanaz. Eléggé idegesítő. Aztán van amikor nem megy el a kép, csak egy pillanatra megremeg. A HDMI kábellel lehet valami gebasz, szoftveres probléma lenne, vagy vigyem vissza ezt is és borítsam rájuk az asztalt?
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- OLED TV topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Futás, futópályák
- Robotporszívók
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Autós topik
- További aktív témák...
- ÚJ, ÚJSZERŰ GARANCIÁLIS MARANTZ CD 6007 eladó.
- Apple iPhone 15 Pro (használt, Független, 128 GB, 8 GB RAM, natúr titán)
- új iPhone 16 Pro Max 256GB desert titanium sivatagszínű titán független Apple 1 év garancia adapter
- újszerű 15 hüvelykes MacBook Air M3 16GB 256GB SSD midnight éjfekete Apple magyar garancia
- új iPhone 16 Pro 128GB natural titanium natúr titán független Apple 1 év garancia adapter
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3127
- XBOX Series X + dokkoló // SZÁMLA // GARANCIA //
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest