Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Milyen okostelefont vegyek?
- 175 fotó, amit a Vivo X300 és X300 Pro kameráival készítettem
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
PROHARDVER! témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
gghrtz
őstag
válasz
üzenetére
Igazából Linux lesz. Azon futtatom az én kis servereimet, oszt csókolom. Lesz torrent, dlna, samba, talán majd egyszer csinálok egy webszervert egy minimál honlappal, meg ami még eszembe jut.
Erre az ordroidos történetre fáj nagyon a fogam, ezzel már lehetne böngészni szerintem normálisan +gigás lan is mehetne. A gépet csak akkor kellene bekapcsolni ha valami olyat csinálok rajta. (virtuális serverek, packet tracer, GNS3, és egyebek)
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Gitáros topic
- Battlefield 6
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Videó stream letöltése
- Milyen videókártyát?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Lexus, Toyota topik
- Hardverkiállítás a hónap vége felé közeledve
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3673, 97% Akksi
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5800X / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- LG 27UN880-B - 27" IPS ERGO - 3840x2160 4K - 60Hz - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync - Mac
- Bomba ár! HP Elitebook 855 G8 - Ryzen 7 5850U I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E14 G2 AMD - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Erre az ordroidos történetre fáj nagyon a fogam, ezzel már lehetne böngészni szerintem normálisan +gigás lan is mehetne. A gépet csak akkor kellene bekapcsolni ha valami olyat csinálok rajta. (virtuális serverek, packet tracer, GNS3, és egyebek)