- Új fejezet nyílik szeptemberben az iPhone történetében
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Google Pixel topik
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Az IFA-n már ott lehetnek a Samsung újdonságai
- Íme az új Android Auto!
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Sajnos, maximálisan osztom a többiek véleményét. Én is kb. úgy használom, mint vlevi, ezért nekem is pozitív róla a véleményem. Mobil életet élek, nekem fontos a kütyüim közötti összhang és ezért számomra nagyon jó megoldás. Ugyanaz a launcher, ugyanaz a böngésző, ugyanaz az alapértelmezett fiók. Ha elmentek egy könyvjelzőt, az rögtön ott van a telómon is. Amióta ráakadtam a clipper+ -ra, azóta bármit, ami megtetszik csak kijelölöm, másolás és bármelyik kütyümön ott van. A vágólap a jegyzetfüzetem. Mivel NAS -t használok, így a tárat is egyformán tudja használni minden eszközöm. Szóval nekem nagyon hasznos, de a médialejátszás tényleg nem az erőssége. Ami pl. az MXplayert illeti (többnyire én is ezt használom), nem csak a felbontás a probléma. Sajnos, a frissítési frekvencia is fix. 60Hz. Ez jó egy 30fps filmhez (NTSC), de 25 -höz (az EU -ban általános PAL szabvány), vagy 24 -hez (általában mkv, HD mozik) már nem szerencsés. Összezavarja az MX -et és svenkelésnél (kamera oldalmozgás) darabos a lejátszás. A romok viszont odaátról jönnek. 24Hz -es kernelről hallottam már, de a 25 odaát totál ismeretlen, így kernel sincs. Arról nem is szólva, hogy minden filmhez kernelt cserélgetni elég idegörlő. És ez csak egyetlen, apró hibalehetőség. Szerintem 5-10 ilyet kapásból tudnék írni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új fejezet nyílik szeptemberben az iPhone történetében
- Háztartási gépek
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Futás, futópályák
- PlayStation 5
- BestBuy topik
- Autós topik
- Robotporszívók
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S8 ( SM-T706B ) 11" Wifi +CELLULAR 5G tablet + S Pen, Üzletből, garancia ,27%ÁFÁS
- iPhone 15 Pro, fekete, 256GB
- EMESE! 16napot futott! MacBook Pro 16 i7-9750H 16GB RAM 512GB SSD RX 5300M 1 év garancia
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ThinkPad T495 Ryzen 3 PRO 3300U 16GB 1000GB 1 év garancia (akksi hibás)
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3233
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 Aorus R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB Zalman N5 MF CM 650W
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB 1 év Garanciával
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB / fekete / 24 hó jótállással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest