Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- One mobilszolgáltatások
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- IFA 2025: Nem is látszik, hogy strapatelefon
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mike88
senior tag
válasz
neverless #1839 üzenetére
Az igazság abban rejlik, hogy nem egyforma a szemünk! Olvasva a hozzászólásodat, neked még véletlenül sem ajánlom a T-R42-t. Adj ki 30-100 ezret egy Dune-ra vagy Popcornra (számodra tényleg megéri, de alaposan olvass utána, hogy melyik modell legyen, a két márka híveinél biztos találsz olyat, aki minden kérdésedre tud válaszolni), ezalatt neked nem merek ajánlani semmit sem. Nem tudok érdemben reagálni arra, amit írtál, mert kb. fogalmam sincs, hogy miről beszélsz (érteni értem, de én ilyesmiket nem veszek észre), ez lehet az én szegénységem, de lehet épp emiatt megfelelő nekem a T-R42, mert én ilyeneket tényleg nem lesz.rom, hanem nem veszem észre, soha az életbe eszembe nem jutott vizslatni egy panoráma pásztázásnál, hogy mennyire folyamatos a kép, az is lehet, hogy szaggat, nem jut eszembe olyan film, ahol panorámaképpel találkoztam... azok akik ilyesmit észrevesznek, s zavarónak találják, azok ne a 10-en - 20-on ezres készülékektől várják a megoldást.
Nyilván ha leülnénk egy TV elé, s mondanád, hogy most, most figyelj, akkor észrevenném...
LG-nek írjál, hátha tudnak módszert a régi firmware visszatelepítésére, régebben bevált az, ha a ver. számot egy magasabbra írtad át, de nem mernék tanácsokat adni, inkább kérdezz rá.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- OLED TV topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Google Pixel topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Formula-1 humoros
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A53 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- Extra olcsó! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Lebegj el a Sebességgel! Ryzen 7 5800x Most Elérhető Kamatmentes rèszletre is!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest